Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Beverly Hills 90210 - sæson 7

19. november 2009 af Mie Bach

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Beverly Hills 90210 - sæson 7 billede

Hvis du er blandt dem, der savner den daglige Beverly injektion, kan abstinenserne stilles med 7. sæson af succes serien, der er ude på DVD.

Kliken nyder det der er tilbage af sommeren inden de skal tilbage til sidste år på college, men sensommeren bringer nostalgiske og eftertænksomme tanker frem i hoved på dem. De tager gamle forhold op til overvejelse og især Steve tænker tilbage til gymnasietiden, da han dannede par med Kelly. Det viser sig, at han bærer på en stor hemmelighed, men vil Kelly kunne tilgive ham selv efter alle disse år? Og hvor efterlader det Clare?

Brandon vender hjem fra sommerens roadtrip og bliver headhuntet af Mark til at være nyhedsredaktør på skolens tv-station. Her møder han Tracy, stationens nye tv-vært, som er vældig interesseret i ham, men Brandon, der sidste år brændte nallerne på forholdet til Susan, er i første omgang tilbageholdende. De finder sammen, men også Brandon har svært ved at adskille fortiden med nutiden, da han begynder at få følelser på Kelly igen. Hun har over sommeren besluttet sig for, at arbejde frivilligt på et hjem for AIDS syge og bruger meget af sin tid her, hvor hun knytter sig til den syge Jimmy. Den ivrige Mark gør dog sit bedste for at stjæle hendes opmærksomhed, men hvor længe kan Kelly og Brandon fornægte deres følelser for hinanden?

Kelly og Brandon er dog ikke de eneste der ikke kan finde ud af deres forhold, det samme gør sig gældende med Donna og David. Deres forhold er turbulent, og begge har deres problemer at tumle med. David går ned efter farfarens død og Donna får trusselsbreve, da hun er begyndt som vejr vært på tv-stationen.

Valerie har også problemer, da klubben ikke løber rundt. Derfor kontakter hun revisoren Kenny, der finder Valerie yderst tiltrækkende. De indleder et forhold på trods af at han er gift, men han fylder Valerie med tomme løfter om at gå fra konen. Forholdet tager dog en dramatisk drejning, da Valerie annoncerer, at hun er gravid og sidst på året kommer hun rigtig langt ud.

Det er bare nogle af de oplevelser kliken fra Beverly Hills 90210 kommer ud for i 7. Sæson. På denne DVD følger vi dem i over 22 timer fordelt på 32 afsnit, og hvem kan ikke i disse mørke tider, få lyst til at putte sig i tv krogen søndag eftermiddag, med den gruppe af venner, som ikke kræver så meget snik snak. Nogen af konflikterne kan virke lidt slidt, men det gør ikke spor, for nogen gange kan man bare godt trænge til noget underholdning, som ikke kræver det store brain work!

Titel: Beverly Hills 90210 - sæson 7
Original Titel: Beverly Hills 90210 - sæson 7
Premieredato: 13. oktober 2009
Skuespillere: Kathleen Robertson, Jason Priestley, Ian Ziering, Tori Spelling, Tiffani Thiessen, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jill Novick, Dalton James, Joe E, Tata, Joey Gian
Spilletid: 1350 min.
Selskab:
Genre: Andet



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...