Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Bob Marley And The Wailers - Live At The Rainbow (2DVD)

26. februar 2005 af Michael Panduro

5 stjerner Skriv en kommentar KØB MUSIK DVD'EN HER

Bob Marley And The Wailers - Live At The Rainbow (2DVD) billede

Fremragende DVD-pakke med både koncert og dokumentarfilm om fænomenet Bob Marley

Vel uden sidestykke den største og vigtigste reggaegruppe nogensinde – Bob Marley And The Wailers – serveres her på toppen af deres karriere i den bedst mulige kvalitet. I sampak med den kendte dokumentar ”Carribean Nights” bydes der på en fremragende koncert fra Londons Rainbow Theatre.

Den 70 minutter lange koncert er en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi møder ikonet Marley i 1977, da bandet var på deres kommercielle sejrskurs og reggae-korstog gennem USA og Europa. Det ene tidsløse stykke efter det andet er at finde på DVDen i en fremragende kvalitet. Jeg nævner i flæng: ”I Shot the Sheriff”, ”Rebel Music”, ”No Woman, No Cry”, ”Get Up, Stand Up”, ”Exodus” osv. osv. I alt tolv numre. Lyden er i valgfri Dolby Digital eller DTS og den er mixet til optimal effekt. Billedet ser ikke perfekt ud, men set i lyset af sine snart 28 år er det restaurerede resultat flot. Lyden er dog klart det vigtigste og her er oplevelsen fuldstændig uovertruffen. Der er virkelig gjort meget for at yde materialet så stor retfærdighed som moderne teknik gør det muligt, og det er i allerhøjeste grad lykkedes.

Har man aldrig været så heldig at opleve bandet live er koncertoptagelsen et glimrende vidnesbyrd om Marleys fantastiske karisma og unikke tilstedeværelse på en scene. Det er svært ikke at blive rørt og oprørt over de politiske manifester som leveres her og til evig tid.

Den anden DVD i samlingen byder på den prisvindende dokumentarfilm ”Carribean Nights” om Marleys liv og levned. Filmen er en glimrende indsigt i tankerne og motivationerne bag et af hvor tids største musikalske ikoner. Fokus ligger som man kan forvente på Marley, men bandet bliver da også berørt. Med en spilletid i nærheden af halvanden time tages der tid til fordybning og detaljeret beskrivelse, hvilket er virkelig rart for en gangs skyld.

Af yderligere bonusmateriale bydes der på diverse interviews, besøg på Bob Marley museet og Tuff Gong studiet på Jamaica samt diverse andre småting. Alting på udgivelsen er undertekstet på bl.a. engelsk, men ikke dansk. Underteksterne er rare at have, da de omflagrende rastaer i visse tilfælde (og visse tilstande) kan være virkelig svære at forstå.

Alt i alt er ”Live at The Rainbow” en gennemført udgivelse der yder legenden Marley den yderste retfærdighed. Der er flere timers ineressant og nogen gange tankevækkende underholdning. Anbefalet til alle der har en smule interesse for Bob Marley And The Wailers, reggaemusik eller musikhistorie generelt.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Universal Music
Danmark
.

Titel: Bob Marley And The Wailers - Live At The Rainbow
Original Titel: Bob Marley And The Wailers - Live At The Rainbow
Premieredato: 7. februar 2005
Genre: Andet
Link: http://www.bobmarley.com





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...