Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

D-A-D: Scare Yourself Alive

15. juni 2006 af Ellen Norvang

4 stjerner Skriv en kommentar

D-A-D: Scare Yourself Alive billede

Live underholdning fra "a good clean family entertainment you can trust".

D-A-D live

D-A-D behøver ikke nærmere introduktion for de fleste danskere, da man knap kan undgå at stifte bekendtskab med en af deres musikalske produktioner. Op igennem 80’erne og 90’erne har de skabt deres univers med en blanding af humor, galskab og eksplosivt rock- fra cowboy til langt hår og hårde guitar riff.
Hele Danmarks hårdere rock live orkester, D-A-D, er kendt for energibefængte liveshows der inkluderer vildskab og innovation, så selvfølgelig skal der udgives noget live materiale. Det blev der også gjort i 1998, da live-pladen ”Psychopatico” blev udgivet i kølvandet på albummet ”Simpatico”. Det er mange år siden og da ethvert band med respekt for sig selv skal have en dvd-udgivelse i baghånden i disse dage springer D-A-D på vognen.
To styks koncerter fra Roskilde Festivalen 2005 og KB Hallen ligeledes samme år er hvad man får serveret.

Ved Roskilde koncerten er der ikke pyntet på det visuelle udtryk og billederne virker derfor meget nærværende og “som at være der selv”. I længden kan det dog også godt virke lidt primitivt i sit udtryk. Et par kunstneriske udfoldelser med kameraet havde ikke gjort spor.
Setlisten spænder vidt og Roskilde koncerten bærer præg af de uundgåelige hits og en lille håndfuld af materialet fra den seneste udgivelse ”Scare Yourself”.
KB Hallen får serveret de lidt mindre hits og en del mere nyt materiale. Strategisk korrekt udvalg, da Roskilde koncerten er den store publikums-pleaser og KB Hallen er for de fans der har betalt kun for at se deres musikalske helte. De to koncerter supplerer hinanden godt i setliste og forskellighed i optræden.
KB Hallen koncerten er langt mere rå i udtrykket og der er kælet en del mere for lysshow og intens live-optræden. Der er flere flotte og varierede billeder at byde på.
En langt sjovere optagelse end Roskilde-showet. KB Hallen koncerten er langt mere D-A-D’sk. Visuelt er orkesteret ikke kedeligt live. Dog er lidt af galskaben forduftet med årene.
Det er med store armbevægelser at bandet præsenterer sig selv, da Roskilde er det største publikum et dansk kan opleve på dansk jord og KB Hallen er D-A-Ds hjemmebane.

Som enhver anden dvd med en live optagelse er det ikke som selv at være der. Der mangler en vis kontakt, men lydmæssigt er udgivelsen i fin stand.
Salgsmæssigt strækker udgivelsen sig højst sandsynligt kun til sande fans og ikke dem med bare en lille interesse i D-A-Ds musik.
D-A-D har ventet længe på at dokumentere deres livestatus visuelt. Resultatet er derfor et stilsikkert, habilt og velspillende band med et tykt bagkatalog der er værd at vise frem.

En ”udemærket” udgivelse man kan være sikker på kommer fra et ”good clean family entertainment you can trust”

Som ekstramateriale indeholder dvd’en en dokumentar filmet af den tro følgesvend Torleif Hoppe. D-A-D modtager Nordic Music Awards ærespris 2005 og bandet følges herefter modtagelsen videre til Århus for at spille koncert. Tilværelsen lugter en lille smule af rockstjerne med champagne i det lille fly. Ikke videre interessant, men et lille input. Lidt privat indsigt må der til.
Derudover er en c.d med livenumrene fra koncerten i KB Hallen inkluderet. Den indeholder flere numre end dvd’en og er en perfekt bonus til den tætpakkede og indholdsrige udgivelse.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
EMI Music Denmark.

Titel: D-A-D: Scare Yourself Alive
Original Titel: D-A-D: Scare Yourself Alive
Premieredato: 1. maj 2006
Genre: Andet
Link: http://www.d-a-d.dk


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...