Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Deep Purple - Special Edition EP (Musik-DVD)

19. januar 2003 af Uffe Karlsson

1 stjerner Skriv en kommentar

Deep Purple - Special Edition EP (Musik-DVD) billede

Deep Purples debutkoncert blev spillet i Danmark i april 1968. Her er det dog tre numre fra tv-optrædender i nabolandet Tyskland i årene derefter.

Classic Pictures har gjort en dyd at støvsuge tv-arkiverne i Tyskland for optrædender med internationale kunstnere. En dyd, der desværre har en ubehagelig dunst af profit I dette tilfælde er det gået ud over Deep Purple, som de fleste nok kender eller burde kende som ophavsmændene til Smoke On The Water. Den er der dog ikke blevet plads til her, trods det få antal numre der er blevet plads til. Til gengæld er Highway Star, Hallelujah og No, No, No sluppet igennem nåleøjet.
Det er for så vidt også ganske solide numre. Men det er bare langt fra nok. Igen må man spørge sig selv, hvorfor Classic Pictures nøjes med at ”fylde” denne dvd med tre numre, når der snildt kunne være dobbelt så mange og der er uendeligt mange flere at vælge imellem. Det virker ikke logisk.
Da optagelser er fra slutningen af 60’erne / starten af 70’erne, har man valgt at fylde optagelser med psykedeliske farver og klipninger hele vejen igennem. Det er meget muligt at det har virket smart for 25-30 år siden. Men nu virker det snarere særdeles uelegant, og højner næppe lysten til at se mere.
DVD’en er blot en i en lang række af DVD-udgivelser indeholdende en lang række kunstneres optrædender i tyske tv-udsendelser. Fælles for alle dvd’erne er at de er opbygget på samme infantile måde, der om ikke andet får en til at krumme tæer. På denne DVD er der så tre numre med Deep Purple, og så ellers en masse reklame for andre musikudgivelser på samme selskab.
Vor tids generationer har ikke noget videre forhold til Deep Purple, hvis storhedstid svandt ind for mange år siden. Derfor må denne DVD være sigtet mod eventuelle fans, der vitterligt bare må eje alt der bærer navnet Deep Purple.
Men selv fans må da begræde et køb som dette, der vel nærmest er som at købe katten i sækken. Lad os dog hellere få en sammenhængende live-koncert frem for tre numre.
Dog er der noget at tragte efter for de ægte fans. Skæring nr. 3 – Hallelujah – Er nemlig aldrig tidligere udgivet i den version man serveres for her.
DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: Deep Purple - Special Edition EP
Original Titel: Deep Purple - Special Edition EP
Premieredato: 19. januar 2003
Genre: Andet
Link: http://dvd.bmg.dk


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...