Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Dirty Pretty Thing: Puffing On A Coffin Nail – Live at the Forum

12. november 2006 af Jesper Pedersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Dirty Pretty Thing: Puffing On A Coffin Nail – Live at the Forum billede

Sikker og energisk koncertoptagelse - men uden overraskelser

To albums; så havde The Libertines i starten af dette årti med deres anarkistiske, men stærkt melodiøse punkrock markeret sig som Englands vel nok væsentligste band siden Oasis’ storhedstid. To albums; så længe holdt venskabet mellem bandets to kreative frontmænd, Carl Barat og den skandaleombruste Pete Doherty.

Ud af The Libertines opstod to nye bands. Doherty’s Babyshambles og Barats Dirty Pretty Thing. Hvor førstnævntes debut, Down in Albion, sine steder mest af alt lyder som en – slet ikke dårlig – jamsession med båndoptageren tilfældigt slået til og dermed forstærker det anarkistiske præg fra The Libertines, så er der et anderledes stramt træk over Dirty Pretty Thing powerrock – dog uden at de mister energien.

Stramt er også netop, hvad der beskriver DVD’en, Puffing On A Coffin Nail bedst. Og ved at sige lidt for stramt er man heller ikke helt uretfærdig. Godt tre kvarter tager det Barat og band at levere DVD’ens hovedmateriale, en koncert optaget i Forum i London i maj måned. Debutpladen, Waterloo To Anywhere’s 11 numre plus en ekstra spillet med beundringsværdig sikkerhed og stor energi, men desværre også helt uden overraskelser.

Bandets begrænsede levetid og dermed lige så begrænsede bagkatalog skal måske ikke i sig selv være argumentation for ikke allerede nu at sende en Live-DVD på gaden. Men det forhindrer udgivelsen i at blive andet og mere end decideret fanmateriale. Og her er da der noget at hente i højdepunkter, der ligner debutpladens til forveksling: førstesinglen Bang Bang You’re Dead, den energiske Gin & Milk samt en meget veludført Blood Thirsty Bastards.

EKSTRAMATERIALE:
Alle sangene live – en gang mere – optaget på andre locations ligner et lige lovlig forkølet forsøg på at fylde DVD’en ud. To meget korte – og ikke mindst indholdsløse – interviewsnaser, samt tre making-the-videos dokumentarer. Ikke videre originalt og ikke til mere end to ekstramaterialestjerner.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Music Danmark.

Titel: Dirty Pretty Thing: Puffing On A Coffin Nail – Live at the Forum
Original Titel: Dirty Pretty Thing: Puffing On A Coffin Nail – Live at the Forum
Premieredato: 17. oktober 2006
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...