Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Elton John - The Captain and the Kid

25. oktober 2006 af Gert Sørensen

5 stjerner Skriv en kommentar

Elton John - The Captain and the Kid billede

Kan man lave en efterfølger til en klassiker?

Mange gange er der i årenes løb forsøgt at lave efterfølgere til store film, hvilket oftes er endt med et meget varieret resultat.
Nogle gange er efterfølgeren på højde med orginalen ( T2, Aliens) men andre gange er fiaskoen total ( for mange at nævne ). Kun enkelte gange
er det forsøgt i musik branchen, og kun en enkelte sucesser springer ud. ikke desto mindre har Elton John og hans evige samarbejds partner Bernie
Taupin lavet en efterfølger til Captain Fantastic and the Brown Dirt cowboy fra 1975.

Pladen er i lyd meget lig Eltons sidste udgivelse, Peachtree Road fra 2004, men det er som om der er komme mere energi og spille glæde i ham. Energie flyder
ud igennem højtalerne på sange som The Bridge, og hele flowet i pladen minder om de glade dage i 1970'erne hvor Elton John var superstjernen over dem alle.
Glæden ved at lave musik er tydeligvis ikke blevet mindre over årene, for de gamle gutter, og selv om der har vært både op og nedture så formår de stadigvæk at
supplere hinanden på en helt fortryldene måde med god musik og tekster der har en mening, og ikke bare er urelevandt fyld, en ting der efterhånden er blevet en mangelvarer i musik brancehen.
"I woulden't have it any other way" er en dejlig sang der umidelbart leder tankerne hen på klassikere som "Honkey Chateau" og .

En anden ting der gør The Captain and The Kid speciel er den medfølgende DVD. Herpå ligger der faktisk et kommentator spor til albumet. Hevr sang bliver taget frem i rækkefølge af både Elton john og Bernie Taupin dsom derfter giver deres
oplevelse af sangens tilblivelse, teksternes mening og små anekdoter omkring deres 40 års karierre, hvilke nogle af begivenhederne er fremlagt på denne plade.
Det er ikke den store "making of.." vi får med på DVDen men nærmere et redskab til at komme nærmere de begivenheder der ligger bag sangene, og give os som lyttere en ide om hvad sangene betyder for kusternen.

Derfor er det også vigtigt ikke at se DVDen før pladen har haft tid til at synke ind og man selv har haft mulighed for at danne sig et billede af hvad man selv tror sange omhandler.

Med dette album har de gamle gutter faktisk forået at lavere en plade der næsten lever op til fordoms storhed, og hvis kurven fortsætter kan jeg ikke vente på den næste udgivvelse fra Elton og Bernie.

Titel: Elton john - The Captain and the Kid
Original Titel: Elton john - The Captain and the Kid
Premieredato: 25. oktober 2006
Genre: Andet
Link: http://www.eltonjohn.com/




banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...