Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Elton John : Dream Ticket (4DVD)

15. december 2004 af Gert Sørensen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB MUSIK DVD'EN HER

Elton John : Dream Ticket (4DVD) billede

3 koncerter meget forskellige koncerter med rock legenden Elton John.

På Dream Ticket har man samlet 3 meget forskellige koncert oplevelser med Elton John, fordelt over 4 DVDer i et meget flot box set.

Der er ingen vej uden om, Elton John er en af rock historiens største kunstnere. Med over 43 plader og utallige hit singler, og koncerter overalt på jorden ville det være let at fylde 10 DVDer med koncerter fra hans 40 år lange karriere. Fra flamboyant scene man, til den mere afdæmpede man vi ser i dag har Elton Johns karriere budt på både opture og nedture men en ting er sikker, han laver nogle faktiske sange.

Dream Ticket er Elton John set fra 3 sider: Elton John med sit band, Elton John med komplet orkester og Elton John: The piano man.

DVD nr 1 : One Night only – The greatest hits live.

Optaget den 21 oktober 2000, ved en totalt udsolgt koncert i Madison Square Garden, New York, giver Elton John den hele armen med sinde største hits. Optaget til Pladen One Night only – the greatest hits live, får vi her en perlerække af hits, strækkende fra de første plader med Your Song og Daniel op til den Oskar vindende sang Can You Feel The Love Tonight? Tager Elton John os med på en rejse gennem 40 års rock historie.

På scenen får vi Elton, med sit klaver. Det er ikke det store scene show, som der sættes op men han formår alligevel at fange publikum med sine fantastiske sange. På scenen får han, ud over at sit faste band, hjælp af blandt andet Billy Joel, Bryan Adams, Ronan Keating, Mary J. Blige og Anastacia der hver især hjælper Elton med at fremføre en enkelt sang. Det lyder faktisk meget god, at høre ham synge duet med vennen Billie Joel, men specielt Anastacia falder igennem. Hun opfører sig lidt for meget som Mick Jagger og fyger forvirret rundt omkring på scenen, hvilket er meget belastende at se på.
Denne koncert har tidligere været udgivet som en enkelt DVD, nemlig : Elton John – The Greatiest Hits Live / One Night Only..

DVD nr. 2 : Elton John at the Royal Opera House.

Som eleve årig fik Elton John, et scholarship og gik selv på denne skole, hvor han lærte at spille klaver og keyboard. For første gang tager han tilbage til skolen og spiller sammen med de nuværende elever, til fordel for AIDS ramte, i skolens storslåede koncert sal.

På den anden DVD i dette sæt er Elton John ikke længere begrænset af at skulle indspille de største hits, men spiller i stedet de sange som han syntes best om. Dette resultere i at nogle, ofte ikke frem hævede sange kommer på repetuaret, heriblandt Carla Etude og Take Me to the Pilot samt This train Don’t Stop Here Anymore. Dette er den korteste koncert af de 3, i sættet. Vi får kun 12 sange, hvilket også er nok, hvis der var tale om en speciel koncert, men desværre får man aldrig udnyttet det store orkester ordentligt, og det ender som en anderledes koncert men desværre ikke en fantastisk koncert.
Lyden på denne skive er til tider rigtig dårlig, niveauet falder og stiger enkelte steder hvilket er meget frustrerende at man ikke har rettet under mixningen af 5.1 lydsporet.

DVD nr.3 : Ephesus, Turkey – The Great Amphitheater

Sidste stop på rejsen er amfiteatret i Ephesus, Tyrkiet. Her får vi Elton John fra en tredje siden. Alene med sit klaver. Ingen band til at bakke ham på og han giver en yderst intim forestilling. Kun med sin stemme og sine klaver kundskaber levere han 21 smukke sange, der kan give enhver Elton John fan kuldegysninger. Uden overdøvende baggrunds musik får man et godt indtryk af hans sangmæssige kunden. Enkelte steder går han dog lidt overbord og specielt i Rocket Man går han helt i selvsving og forlænger sangen ud over det tålelige.

DVD nr. 4 : Elton john in four decades.

Her tages vi på en smuttur igennem Elton Johns karriere der strækker sig over 4 årtier. 3 sange fra hvert årti, er blevet udvalgt og indledes med en kort introduktion af Elton John og hans samarbejdes partnere igennem årene.
'70erne
Your Song – Her vises en montage af fremførelses af sangen, som altid spilles til Elton John koncerter, strækkende fra start 70’erne til slut 90érne. Man fåe et lille indtryk af hvordan stilen er ændret sig fra dengang hvor den første gang udkom til at have fremført flere tusinde gange iløbet af de efterfølgende 40 år.
Rocket Man – Her får vi en komplet live video af sangen.
Mona Lisas And Mad Hatters – Sangen blev brugt I Cameron Crowes fantastiske film “Almost Famous” som der vises et klip fra, efterfulgt af en koncert optagelse.
'80erne
I'm Still Standing – Her vises der en video sekvens brugt under et show I Las Vegas.
I Guess That's Why They Call It The Blues – Her ser vi igen hvordan sangen er blevet fremført, på forskellige måder, igennem årene.
Empty Garden – Her får vi musik videoen til lavet til minde sangen for John Lennon.
'90erne
Sacrifice – Indspillet I Danmark, vises dette klip med den orginale musik video.
Can You Feel The Love Tonight? – Denne Oskar belønnede sang får vi i soundtrack udgaven, med musik videoen fra Lion King.
Believe – Her vises den originale musik video, som Elton John selv syntes er den bedste han har lavet.
'00erne
I Want Love – Da Elton John ikke gider at lave videoer længere har man her valgt at få Robert Downey Jr. til at lipsynce sangen, der blev optaget under hans narko plagede periode i slut 90erne. En passende sang som passer perfekt til personen og perioden.
This Train Don't Stop There Anymore – Et tilbage blik på Elton Johns svære tid I 70’erne genfortalt med N*syncs Justin Timberlake I rollen som en meget deprimeret Elton John. Nok en af de beste sange og videoer lavet de sidst 5 år.
Are You Ready For Love – En af Elton johns ynglings sange, fordi den belv et hit uden han behøvede at gore noget. Indspillet i slut 70’erne denne sang blev et hit i 2003 på baggrund af et Fat Boy slim remix. Her får vi den psykedeliske 70’er inspirerede video.

Ekstra materialet på Elton John Dream Ticket er meget begrænset for et 4 DVD sæt. Der er en kostume feature, hvor man har mulighed for at se nærmere på 14 af de kostumer som Elton John har brugt til koncerter i løbet af sin karriere. Der er lidt baggrunds information om hver enkel kostume, men ikke nok til at givet et reelt baggrunds billede af manden eller tiderne.

Lyden: Man kan vælge imellem et Dolby 2.0 stereo spor og et Dolby Surround 5.1 lyd spor. Her er 5.1 lyden klar at fortrække. Der er ofte gang i bag højtalerne, og man får rigtig følelsen af at være iblandt publikum når de efter hver sang bryder ud i bifald.
Hvis man skal sætte en finger på noget ved dette boks set, er det manglen på afstand mellem koncerterne. Den viser Elton John fra flere forskellige side, men inden for en meget kort tidsperiode strækkende fra 2000 til 2002. Manden har spillet for fulde huse siden starten af 70’erne og det ville have været meget sjovt at have set en koncert fra de unge år i 70’erne, en fra de vilde år i 80erne og en fra hans mere afslappede periode i 90erne frem til i dag. En størrer tids spredning, ville også have vist os sangene på mere forskellige måder, og have gjort materiale valget lidt mere varieret.
Mere ekstra materiale, med baggrunds viden ville også have været godt. Men det rykker ikke ved det faktum at Elton John: Dream Ticket er en rigtig flot udgivelse, der selv efter man er blevet træt af at se på koncerterne kan bruges som normale live CDer, dam man ikke behæver at tænde for sit TV for at starte koncerterne. Så har man slået DVD afspilleren til forstærkeren har dette boks set en levetid der langt overgår konkurrenterne. Personligt kan jeg ikke vente til at se ham i Århus til sommer, og denne DVD vil helt sikkert blive spillet i ugerne op til koncerten.
Den er et must for rigtige fans.

Komplet set liste:
Disc Et:

Madison Square Garden, NYC
One Night Only
October 21, 2000

1. Funeral For A Friend (Love Lies Bleeding)
2. Candle In The Wind
3. Bennie And The Jets
4. Goodbye Yellow Brick Road (with Billy Joel)
5. Someone Saved My Life Tonight
6. Little Jeannie
7. Philadelphia Freedom
8. Tiny Dancer
9. Can You Feel The Love Tonight?
10. Daniel
11. Rocket Man (I Think It's Going To Be a Long, Long, Time)
12. Club At The End Of The Street
13. Blue Eyes
14. I Guess That's Why They Call It The Blues (med Mary J. Blige)
15. The One
16. I Don't Wanna Go On With You Like That
17. Sorry Seems To Be The Hardest Word
18. Sacrifice
19. Come Together
20. Your Song (med Ronan Keating)
21. Sad Songs (Say So Much) (med Bryan Adams)
22. I'm Still Standing
23. Crocodile Rock
24. Saturday Night's Alright For Fighting (med Anastacia)
25. The Bitch Is Back
26. Don't Let The Sun Go Down On Me
27. Don't Go Breaking My Heart (med Kiki Dee)

Disc To

The Royal Opera House - London
December 1, 2002


1. Forberedelse & interviews
2. Sixty Years On
3. Take Me To The Pilot
4. This Train Don't Stop There Anymore
5. Carla Etude
6. Tonight
7. Sorry Seems To Be The Hardest Word
8. Philadelphia Freedom
9. Burn Down The Mission
10. Don't Let The Sun Go Down On Me
11. Your Song
12. Saturday Night's Alright For Fighting

Disc Tre

The Great Amphitheatre - Ephesus, Turkey
July 17, 2001


1. Indlednig
2. Your Song
3. Someone Saved My Life Tonight
4. Daniel
5. Mona Lisa And Mad Hatters
6. Honky Cat
7. Rocket Man
8. Philadelphia Freedom
9. Nikita
10. Sacrifice
11. Sorry Seems To Be The Hardest Word
12. I Guess That's Why They Call It The Blues
13. This Train Don't Stop There Anymore
14. Burn Down The Mission
15. The One
16. Blue Eyes
17. I'm Still Standing
18. Crocodile Rock
19. Don't Let The Sun Go Down On Me
20. Circle of Life
21. Candle In The Wind

Disc Fire

Elton In Four Decades

1. Your Song
2. Rocket Man
3. Mona Lisas And Mad Hatters
4. I'm Still Standing
5. I Guess That's Why They Call It The Blues
6. Empty Garden
7. Sacrifice
8. Can You Feel The Love Tonight?
9. Believe - with video
10. I Want Love
11. This Train Don't Stop There Anymore
12. Are You Ready For Love

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Universal Music
Danmark
.

Titel: Elton John : Dream Ticket
Original Titel: Elton John : Dream Ticket
Premieredato: 15. november 2004
Genre: Andet
Elton John og Billy Joel
Elton John og Billy Joel
Elton John 2000 style
Elton John 2000 style
Elton John 80er style
Elton John 80er style


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...