Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Emanuelle afsløre den hvide slavehandel.

19. marts 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Emanuelle afsløre den hvide slavehandel. billede

Joe D’Amato og den smukke Laura Gemser teamer endnu engang op, og levere Euro Sleaze, når det er bedst. Bestemt ikke for alle, men uden tvivl en lille perle fra en svunden tid.

Journalisten Emanuelle (Laura Gemser) er rejst til Afrika for at lave en reportage om den rige og frygtede Giorgio Rivetti (Venantino Venantini). Her mødes hun med sin bedste ven, hun ikke har set i lang tid, den smukke og forførende Susan Towers (Ely Galleani). De er ikke kørt langt før bilen bliver nød til at komme til mekaniker. Heldigvis kender Susan en lokal ”Superman” der kan fixe det. Bilen bliver fixet, og Susan får også et undervognstjek med på vejen, imens Emanuelle får sig en lurer. Afrika har mange ting at byde på, og udover mødet med Rivetti støder pigerne også ind i en stamme, der danser erotisk og forførende. Men Emanuelle er på sporet af noget. Tilbage i New York bliver hun involveret i Hvid Slavehandel, og på et hotel overvære hun en auktion, hvor piger bliver solgt som kvæg. Hun lader sig selv sælge, og ender på en sexgård hvor hun skal tilfredsstille de mænd, der kommer der. Stedet bliver ledet af den lede Madam Claude. På stedet er også transvestitten Stefan, som Emanuelle kommer til at kende særdeles godt. Men heldigvis er Emanuelle en pige med ben i næsen, og selv de mest forfærdelige situationer kan hun redde sig ud af, ved hjælp af hendes velformede ydre attraktioner.

Ely Galleani (Emanuelle In Bangkok), Gabriele Tinti (Black Emmanuelle/White Emmanuelle), og Venantino Venantini (Jaget af kannibaler) spiller side om side med den smukke Laura Gemser i denne sidste fortælling om Black Emanuelle instrueret af den legendariske Sleaze instruktør Joe D’Amato.

Det er ikke første gang instruktøren Joe D'Amarto leger med Emanuelle. I 1977 lavede han også sammen med Laura Gemser filmen Emanuelle e gli ultimi cannibali / Emanuelle og de sidste kannibaler, der var Gemser's indspark i Kannibalgenren, og endnu en slibrig film fra D’Amato hånd. En ud af mange, for Joe D’Amarto har lavet omkring 200 film, inden han i et alt for ung alder døde af et hjertetilfælde. Hans rigtige navn var Aristide Massaccesi, og kigger man efter i åbningsteksterne til Emanuelle afsløre den hvide slavehandel, kan man se at hans navn dukker op både som fotograf og manuskriptforfatter.
Udover softcore sleaze film, rendyrket horror og splat, har han også lavet en bunke hardcore pornofilm. Joe D’Amato var en alsidig og kreativ herre, der altid havde det for øje, at underholde med sine produktioner.

Det kreative ses blandt andet i, at han tit brugte klip fra andre film i sine produktioner. Tit drejede det sig om naturoptagelser for at sætte en scene, men i Emanuelle afsløre den hvide slavehandel, indgår der faktisk klip fra Emanuelle og de sidste kannibaler. Det er klip med billeder af New York’s skyline, klip af frihedsgudinden og glip af Laura Gemser der kører i taxi i New York. Lyden er selvfølgelig ændret, men billederne er de samme.

Emanuelle afsløre den hvide slavehandel, er ikke den bedste i serien om Black Emanuelle, men den er stadigvæk en underholdende lille film, der tilgodeser alle de ønske man kan have om en ægte 70’er sleaze-perle. Nyd den drabelige slåskamp i bowlinghallen, se hvordan en ægte mekaniker behandler sine kunder, gys over de voldelige optrin og syng med på diskohittet ”Run,Cheetah Run”. Men først og fremmest så skal du bare læne dig tilbage, og nyde Laura Gemser og den frie og kreative ånd som filmen er produceret i.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består mest af tekstmateriale, hvilket også er udmærket. Her er der et Fact Sheet og en filmografi om Laura Gemser. Det er også muligt at læse en biografi om Joe D’Amato. Filmens spændende italienske trailer er også at finde på ekstramaterialet, sammen med et Laura Gemser slideshow, et galleri med movie stills, og sidst men ikke mindst et trailershow med andre Sleaze-udgivelser fra AWE.

Ekstramaterialet får 3 stjerner ud af 6 mulige.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.
Lyden (Engelsk Dolby Digital Stereo 2.0) og billedet er efter standarten flot overført. Endnu engang skal Another World Entertainment have et skulderklap for at sende en film som denne på de Danske DVD-hylder.

Emanuelle afsløre den hvide slavehandel er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Emanuelle afsløre den hvide slavehandel.
Original Titel: La via della prostituzione.
Premieredato: 21. marts 2011
Instruktør: Joe D'Amato.
Skuespillere: Laura Gemser, Gabriele Tinti, Ely Galleani, Venantino Venantini.
Spilletid: 90 min.
Selskab: 1978
Genre: Andet



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...