Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Haven i Hune

2. april 2006 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Haven i Hune billede

Denne inspirations DVD er et must for alle have interesserede, og samtidig bringer den forårsstemningen frem og bringer glæder og lyse fremtidsforventninger om en tid der er lige om hjørnet.

Haven i Hune er et sammenklip af de haveprogrammer af samme navn som DR har sendt i Tv, i de sidste 3 år.

I de i alt 30 programmer har Anne Just giver gode råd og inspireret haveejere over det ganske land fra sin have i Hune i Vendsyssel.
Anne har taget os med på besøg i spændende haver over hele Danmark. Og i de samme programmer har Claus Dalby, ladet os komme inden for i hans smukke have i Risskov ved Århus.
Alt dette og meget mere er blevet kogt ned til en spændende inspirations DVD der nok skulle tilfredsstille de flest have interesserede.

Anne Just bor i Vendsyssel, ganske få kilometer fra det brusende Vesterhav. I den ellers så barske natur ligger hendes have der fungere som en oase i landskabet, der bringer masser af frugtbare oplevelser og er en fascinerende sanseoplevelse. Dette er haven i Hune.

Havens areal er på omkring 3000 Kvm. og fyldt med forskellige haverum og inddelinger hvor Anne Just så fint har indrettet sig på mange forskellige måder.
Haven er fyldt med blomster i alle tænkelige og utænkelige sammensætninger og i løbet af filmen gives der masser af gode råd og inspiration til hvordan man selv kan sammensætte nogle blomster så de ikke falder ind i den traditionelle gænge.

Men Anne just har meget andet end blomster i sin vidunderlige have i Hune. De 3000 Kvm. Er også fyldt med stedsegrønt i alle afskygninger og alle disse planter lever hver deres liv imellem statuer og adskillige vandbassiner. Arkitekturen er bestemt anderledes og udfordrende i haven i Hune, og man får lyst til straks selv at etablere noget lignende i ens egen have, hvis man da bare havde pladsen til det.

Anne Just er blomstermaler og henter selvsagt meget inspiration i hendes have. For 8 år siden vidste Anne Just ikke så meget om det at holde en have, men besluttede sig, en dag sammen med hendes mand, arkitekten Claus Bonderup at de ville anlægge en have der kunne bidrage til fælles inspiration og nydelse.

I Århus bor også Claus Dalby, der ligesom Anne Just også er fascineret af havens muligheder. I denne inspirations DVD besøger hun ham og hans spændende have vises frem. Der bliver blandt mange andre ting set på de mange muligheder der er for at have krukker i sin have. Claus Dalby arbejder meget bevis med farver i sin have og det fortæller han spændende om.

DVD’en om haven i Hune spænder over et helt år. Derfor er kapitlerne opdelt efter årets måneder. Man klikker for eksempel ind på April og så kommer man ind på April månedes undermenu, og man kan vælge hvilke afsnit man vil se. Dette gør det nemt og overskueligt at finde frem til noget man gerne vil se igen. Selvfølgelig er der også mulighed for at afspille hele programmet, hvis man trykker afspil alt i hovedmenuen.

En anden lille fin ting er at når Anne Just slynger om sig med latinske navne til hendes mange planter, så bliver der oppe i højre hjørne skrevet plantens danske navn og det latinske underneden. Så er alle med og der er faktisk stor mulighed for at man kan lære noget undervejs.

Denne have DVD er absolut et must for folk der er have interesserede. Anne Just og hendes store erfaring og fantastiske have i Hune, er til evig beundring, om den vises frem på den ene eller den anden årstid. Den er i sandhed en fryd for øjet.
Om man er til Anne Just og hedes person er et individuelt spørgsmål, men et er sikkert, og det er, at hun ved hvad hun snakker om og med hendes have i Hune har hun bevist at det er muligt at dyrke sine drømme, bare man er udrustet med vilje, interesse og et solidt skuffejern.

Der er ikke noget ekstramateriale på DVD’en.

DVD’en er venligst udlånt af Nordisk Film.

Titel: Haven i Hune
Original Titel: Haven i Hune
Premieredato: 28. marts 2006
Instruktør: Anna Just.
Skuespillere: Anna Just, Claus Dalby.
Spilletid: 74 min.
Selskab: DR. 2005/2006
Genre: Andet



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...