Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Joe Cocker in concert

11. oktober 2002 af Morten Eriksen

3 stjerner Skriv en kommentar

Joe Cocker in concert billede

TV-optagelse af Joe Cockers optræden i programmet

Siden 1983 har musikprogrammet ”Ohne Filter –Musik pur” kørt på tysk TV. Det er blevet producret i SWR studio 5 i Baden-Baden. Det adskiller sig fra øvrige musikpro- grammer ved at de kunstnere der gæster studiet falder uden for den moderne pop. Joe Cocker er een ud af omkring 300 der har gæstet programmet.

Samtlige sange fra Joe Cocker's album "Organic" bliver her præsenteret på DVD. Der er flere gode sange i mellem f.eks. ”Many Rivers To Cross”, ”You Are So Beautiful” og ”You Can Leave Your Hat On” i en ny og mere afslappet version. Følgende sange er med:

1. You And I
2. Darlin' Be Home Soon
3. Delta Lady
4. Sail Away
5. Don't Let Me Be Misunderstood
6. Heart Full Of Rain
7. High Lonesome Blue
8. Bye Bye Blackbird
9. Many Rivers To Cross
10. Dignity
11. You Are So Beautiful
12. You Can Leave Your Hat On
13. Into The Mystic
14. Can't Find My Way Home

Joe Cocker har sit eget band med og hvad angår deres præstation, så er der er ikke lydmæssigt den store forskel på denne optræden og så sagene på CD’en (der kan vælges mellem PCM stereo og Dolby Digital 5.1), og det er heller ikke Joe Cocker’s præstation der trækker ned. TV-studiet er meget beskedent og scenen er lille. Lyssætningen kunne godt have været bedre og der er ikke gjort noget ud af dekorationen. Kameravinklerne varieres sjældent. Hans band har noget jeg vil kalde en suppe-steg-og-is aura over sig. Det vil sige rutinearbejde uden den store energi.

DVD specifikationer:

Coverdesignet signalerer, at udgivelsen ikke er noget der har taget mange ressourcer at producere. Et tidligere billede af Cocker pryder forsiden. På indersiden af coveret er et billede fra koncerten samt en reklamefolder for SWR’s øvrige ”Ohne Filter” udgivelser. DVD’en er produceret i Tyskland og er ikke regionskodet. Billedformatet er 4:3. Billedkvaliteten afslører, at vi har at gøre med en TV-optagelse. Det er dog ikke så slemt at det skriger i øjnene, men opløsningen er derefter. Billedet er til tider en smule grynet og farverne er kolde. Lyden i Dolby Digital 5.1 lyder godt, selvom der ikke er så meget power på optagelsen.

Special features:

Interview med produceren
Biografi
Alfabetisk oversigt over alle ”Ohne Filter” programmerne
Sound tuning
Web link

Ekstramaterialet er tekstet på fransk, spansk, italiensk og portugisisk og man kan vælge mellem engelsk og tysk tale.

Interviewet med produceren Michael Au varer ca. 5 minutter og indeholder stort set ikke noget man ikke kan læse bag på coveret.

Biografien, der er hvid tekst på blå baggrund, er meget informativ og ridser Joe Cocker’s karriere op. Den kan vælges på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Oversigten over programmerne er forholdsvis uinteressant, da den ikke fortæller noget om hvilke shows der er udgivet på DVD.

Sound tuning troede jeg først var en instruktion i hvordan man fin-tuner sit lydsystem, men det viste sig at være en reklame for ”Monitor” high end kabler.

Har man DVD-ROM drev i sin PC eller MAC, så kan man installere det medfølgende Apple DVD@ccess program. Derefter vil man kunne klikke på linket i menuen og derefter vil browseren åbne et nyt vindue med websiden.

Vil man lave hjemmebiografen om til en koncertsal, så er det altså ikke denne liveudgivelse man skal gå efter, men i stedet en rigtig koncertoptagelse. Vi har at gøre med en intim TV optagelse. Denne udgivelse vil være en del af samlingen hos større Cocker fans, og er man ikke det, så vil man muligvis finde denne DVD en anelse kedelig!

Af øvrige DVD titler i samme serie kan nævnes Bill Wyman’s Rythm Kings, Walter Trout, Duke Robillard, America, Ian Mclagan and The Bumb Band, Marcus Miller og Curtis Mayfield.

Titel: Joe Cocker in concert
Original Titel: Joe Cocker in concert
Premieredato: 23. september 2002
Genre: Andet
Link: http://www.cocker.com
Joe  Cocker.
Joe Cocker.
Dean Parks på akustisk guitar og Greg Leisz til venstre.
Dean Parks på akustisk guitar og Greg Leisz til venstre.
Interview med producer Michael Au.
Interview med producer Michael Au.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...