Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Nurse. 3D

16. september 2014 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Nurse. 3D billede

Blod, bryster og veltrænede numser i stramme sygeplejerske uniformer er ingredienser der dominere kraftigt i denne moderne exploitation film, der byder ind med alt hvad genren indebærer.

Den smukke sygeplejerske Abby (Paz De La Huerta) der bestemt har både til gården og til gaden, lever et dobbelt liv. Om dagen er hun følsom sygeplejer, men om natten drager hun ud på hævntogt, hvor hun sørger for at de utro mænd hun møder i nattelivet får deres straf. Hun ligger ingen fingre imellem, når hun først forfører dem, og sidenhen koldblodigt dræber dem. En dag møder hun den unge og smukke Danni, som hun tage runder sin vinge på hospitalet. Under en vild tur i byen bedøver Abby den unge lærling, og sammen har de vild sex. Dette gør naturligvis Danni en lille smule skræmt, men først da hendes utro stedfar dør under en mystisk ulykke mistænker hun Abby for at stå bag det hele. Nu starter en desperat kamp for overlevelse, for den sindssyge sygeplejerske vil gå langt for at kæmpe for sin sag.

”Your Pain Is Her Pleasure” står der på plakaten, og der er bestemt både smerte og nydelse ved at se Nurse. Filmen er en moderne exploitation film, der svælger i nøgne kvinder og vold for voldens skyld. Der bliver nu til dags ikke lavet mange film i denne genre, og de fleste er ikke meget værd. Nurse er da bestemt heller ikke et mesterværk, men alligevel har den en charme og dragende stemning over sig, der gør den et kig værd. En af grundende er den smukke Paz De La Huerta, der bærer filmens titelrolle. Hun er forførende på alle måder, og perfekt castet i en film i denne genre. Hendes skuespil er kantet og overspillet, men alt er glemt når hun kun iført BH skærer armen af en mand med sin kødsav.

Er man til overspillede exploitation film og kvindekroppe i gennemsigtige sygeplejerske uniformer er Nurse bestemt en film for dig. Vel nærmest et must.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne Blu-ray udgivelse.

Det er muligt at se filmen både i 3D og i en 2D version. 3D effekterne er der ikke meget spas ved, og de virker som en påklistret del af historien, der hverken gør fra eller til.
Billedet er flot gengivet i dets Cinemascope format og lyden kan nydes i Dolby Digital.

Nurse 3D kan ses med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Mislabel.

Titel: Nurse. 3D
Original Titel: Nurse.
Premieredato: 16. september 2014
Instruktør: Dough Aarinokski
Skuespillere: Paz De La Huerta, Katrina Bowden, Corbin Bleu.
Spilletid: 83 min.
Selskab: 2013
Genre: Gyser





banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...