Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Open Air på Blågaards Plads

14. september 2006 af Morten Pedersen Skriv en kommentar

Open Air på Blågaards Plads billede

Film skal ses i biografen - eller?

Torsdagens Open Air Film - Premieren på dokumentarfilmen "BZ" kunne ikke være sat i stævne på en mere velvalgt lokation end Blågaards Plads. Og trods filmens tema mest ledte tankerne hen på en grå firser-formiddag, så var der nok ikke nogen blandt de mange tilskuere, der ærgrede sig over vejret denne flotte sensommeraften.

Netop på grund af den megen sol havde der angiveligt ikke været mulighed for at lave billedprøver, men det ødelagde nu ikke noget, for både lyd og billede var aldeles glimrende. Så gør det mindre, at mobil-telefonerne blinker, duften af sød tobak rammer næseborene og der gynges på liv og løs lige bag lærredet. Aftenens publikum var blandet, lige fra lokale, der tilfældigvis kom forbi, til åbenlyse sympatisører med BZ-tanken og den eksisterende kamp for at bibevare ungdomshuset. Derudover kunne der også spottes små poder, der mest af alt lignede nogen, der var klar til at se Disney sjov. Stor applaus til sekvensen, hvor politiet får smidt et lokum i hovedet, og så var der absolut ingen tvivl om, hvor sympatien lå denne aften. Dette serveret på 20 års dagen for besættelsen af huset i Ryesgade.

Open Air arrangementerne er en aldeles glimrende ide, der inspirerer til en uformel indgang til filmoplevelser, og mon ikke der havde være en del færre tilskuere, hvis filmen var blevet vist i en lukket sal med de sædvanlige billetpriser?

Aftenens film fik mange klapsalver med på vejen, og det skyldes også et prima koncept: Gratis premierefilm i det fri, velvalgte rammer, godt vejr, altsammen skyllet ned med en håndbajer siddende på stenmuren.



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...