Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Public Enemy Revolverlution Tour 2003

14. oktober 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

5 stjerner Skriv en kommentar

Public Enemy Revolverlution Tour 2003 billede

Public Enemy live koncert fra Manchester 26. oktober 2003

Den gode gamle rap-gruppe fra 80'erne er tilbage med deres energiske rytmer og sprudlende tekster. Samfundskritikken hagler ned over os, mens old school hardcore hip-hop rytmer og musik strømmer ud fra scenen i Manchester.

Fight the power! Dette er ikke 50 cent, Jay-Z eller Usher! Ud af pionererne Grandmaster Flash, Sugarhill Gang mv dannede Chuck D Public Enemy i 1982. De brød ikke igennem med den første rap-plade (Yo! Bum Rush The Show), men var uundgåelige efter deres andet udspil ”It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back”. En pladetitel der skulle vise sig at være identisk med sandheden.

Hvad der først skabte foragt udviklede sig til en højere bevidsthed omkring forskellige samfundsproblemer i USA, dog mest med udgangspunkt i det afro-amerikanske miljø. Public Enemy var et revolutionært Rap-band i mange henseender. Bandet var stærkt kontroversielt, men opnåede popularitet blandt de unge. Gruppen ses i dag som værende et af de mest indflydelsesrige og stilskabende rap bands, der nogensinde har eksisteret. Kombineret med Chuck D's kompromitterende politiske tekster og hårde funk/soul rytmer er stilen lagt. De er ikke blege for at sige deres mening til dags dato. Uden at skulle komme nærmere ind på indholdet, kan man måske gætte sig til hvad ”Son Of A Bush” handler om?

Efter stofproblemer og diverse andre komplikationer kombineret med dårlig presse, dalede bandets popularitet i midten af 90'erne. I 1998 kom bandet dog tilbage på fode med deres soundtrack til Spike Lee filmen He Got Game. Drengene er nu tilbage i fin form og denne DVD-udgivelse er fra Public Enemy's Revolverlution tour i 2003. Fyrene er et par år ældre, men ikke mindre energiske og meget lidt skamfulde! Public Enemy vender tilbage med et næsten komplet line up. Uret rundt om halsen på Flavor Flav er blevet en smule mindre, men han er stadig fuld af vigør. Ikke mindst på scenen er sammenholdet og vibrationerne enormt stærkt.

Det store spørgsmål, man må stille sig er: Holder Public Enemy den dag idag? Både og. Public Enemy har en enorm lang historie bag sig og de forbliver et originalt rap band. Alligevel kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet, når de gamle fyre fyrer den af som var de 22 i dag. Budskaberne i sangteksterne er gennemsyrede af de klassiske problemstillinger i samfundet og de har stadig den samme militante indstilling til deres omverden.

Check it out! Blandt sceneoptræden er der en mageløs DJ, som absolut ikke kan udkonkurreres af nogen som helst.

Flava Flav er så skør som han plejer og brillerer blandt andet med en lang trommesolo. Dette har han talent for. Chuck D ser lidt ældre ud og om han ikke ved, at vi også godt kan se det. Det er sørgeligt at Terminator X ikke er tilstede, men ellers er det originale band samlet som før. Naturligvis snydes vi ikke for S1W 1 og 2!

Lidt langt ude har Public Enemy vel lov til at være, men man er nødt til at bide sig selv lidt i læben for at kunne holde de sidste 20 minutters 7th Octave nu-metal Hip Hop ud. Det er Professor Griff's nyeste skud på stammen.

Det endelige spørgsmål, som man bliver fristet til at stille: Får man noget ud af koncertoplevelsen? I høj grad. Er man fan eller har man været fan af hip hop som det lød i 80'erne så vil man elske denne live dvd med næsten 4 timers video med ekstramateriale alt i alt. Alle de kendte tracks præsenteres (så man går ikke glip af deres hits!) Det er guf for alle de gode gamle old school hip hoppere derude. Denne udgivelse er så sandelig også anbefalelsesværdig til dem, der bare synes det kunne være sjovt at se Public Enemy samlet igen på en scene.

Tracklisten er som følger :
1. Intro
2. Brothers Gonna Work It Out
3. Welcome To Terrordome
4. Bring The Noise
5. Son Of A Bush
6. Shut Em Down
7. Black Steel In The Hour Of Chaos
8. He Got Game
9. Revolverlution
10. 911 Is A Joke
11. Public Enemy Number 1 And Dj Lord Solo
12. Give It Up
13. Don’t Believe The Hype
14. Rebel Without A Puase
15. By The Time I Get To Aritzona/ Ball Of Confusion
16. Fight The Power
17. Flavor Set /
18. Too Much Posse
19. Timbo King Song
20. Cold Lampin’ With Flavor
21. Sabotage
22. Know Applause
23. Pressure
24. Medley
25. Do You Wanna Go Our Way
26. She Watch Channel Zero

DVD ekstra materiale
Vi har at gøre med hele 2 dvd'er med ekstramateriale. Ikke dårligt, især hvis man er fan.
På DVD 1:
På den første skive er der udover koncertoptagelsen flg ekstramateriale:
-Sellafield
-Tour photos slideshow
-Videoclips
En sammensætning af nogle af Public Enemy's ældre videoer, men også de lidt nyere. Et interessant tilbageblik.
-Biografi
-Diskografi

På DVD 2:
-DrewTV
En kompilation af videoklip, som bandet har optaget før under og efter forskellige tours verden over. Blandt andet er der et langt klip med Flava Flav ombord på et fly, hvor han render rundt og snakker med alle bandmedlemmerne. Du har garanteret ikke set Public Enemy på kamelryg! Her er muligheden!
-Tour Diary Revolverlution tour
En mere opdateret version af DrewTV. Videokompilationen er optaget fornylig, mens DrewTV blev optaget for mange år siden.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
Target ribution ApS.

Titel: Public Enemy Revolverlution Tour 2003
Original Titel: Public Enemy Revolverlution Tour 2003
Premieredato: 4. september 2006
Genre: Andet
Link: http://www.publicenemy.com


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...