Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Robots (PS2)

11. marts 2004 af David Lund

2 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Robots (PS2) billede

Endnu en animationsfilm har ramt markedet, og hvad betyder det? Ja netop, her er PS2 udgaven.

Endnu et spil baseret på film er landet, og her er der så tale om Dreamworks’ Robots. Rodney Copperbottom er en ung, klog robot som tilmed er en god opfinder. Hans far oplærer ham hurtigt, og sender ham med sorgmod afsted mod Robot City, her møder han alverdens robotter og gør alt for at møde sit idol, den store opfinder Bigweld.

Historien i spillet er selvfølgelig meget lig den i filmen, man bliver dog ikke rigtigt sat ind i bihistorierne, og mange gange står man uden viden om hvad man skal gøre. Spillet glemmer fuldstændigt spilleren (fortælle hvad man skal gøre, fortælle når man er færdig med missionen osv.), og det er klart spillets største fejl.

Vi har at gøre med et platformsspil af den helt typiske og normale slags. Der er ingen store overraskelser, og utroligt mange gentagelser. Man styrer sin robot rundt for at finde møtrikker og andet guf, og umoralsk nok skyder man nærmest alt på sin vej. Spillet afbrydes engang imellem af filmsekvenser, der uden tvivl er spillets højdepunkt, men har man set filmen, er der heller intet nyt her. Det er desværre ligeså trivielt som det lyder, og på trods af få ændringer i spillet undervejs (man kan købe nye våben, styre sin søde, lille følgerobot osv.) vænner man sig alt for hurtigt til det, og begynder langsomt at kede sig. Det værste er når man dør, for så skal man lige vente i 15 sekunders loadetid, og risikere at man ryger et godt stykke tilbage. Dette er problematisk hvis der er noget man lige skal lære at hoppe over, for med loadetiden og tilbagerykningen, kan man godt forvente det tager en 10 minutter at komme videre.

Grafikken fejler intet, og den følger godt med. Detaljer er der nok af, faktisk til tider så mange at man kan blive forvirret, og stå og skyde på ting der ingen indflydelse ellers har. Farverne og modellerne er ganske symmetriske og passer godt ind i billedet på robotverdenen. Det er dog til tider svært at vænne sin egen bløde menneskelige forståelse af tingene til en så firkantetverden, men man lærer det hurtigt.

Lyden består af få melodier og skigende maskiner, der nærmest borer sig ind i ens ører. Det bliver for ensformigt i længden, og atmosfæren bliver fuldstændigt druknet i larm. Det er synd, for her kunne man nemt have gjort mere for at gøre spillet sammenhængende, istedet bliver man mere irriteret end nødvendigt.

Gameplayet er, som tidligere nævnt, alt for repetivt. Fejler du et hop højt oppe i spillet, skal du hele vejen op igen, og det har altid været et stort problem med platformsspil. Efter en halv times spil begynder man at sidde og eksperimentere med spillet, for der er kun en måde at gøre tingene på, og man gider den sjældent.

Alt i alt er Robots en lidt kedelig fornøjelse. Hvis man har prøvet genren før, er der ikke meget der vil more en her. Spillet er også mest for de yngre spillere (7+), men for dem kan nogle situationer godt være temmeligt svære, og det med at man skal starte helt forfra, vil sikkert irritere børn endnu mere end voksne (som om vi ikke er irriteret nok). Voksne vil hurtigt slukke spillet, og finde noget andet frem. Hvis man tilgengæld ikke har prøvet genren før, er dette et udemærket sted at starte, for spillet rummer alle de facetter der oftest spredes ud over forskellige spil i genren, tilgengæld er ingen af de facetter fuldstændige, men man får prøvet dem, så man ved hvilke spil man skal gå efter. Kort og godt, en god introduktion til genren, men hvem i disse dage har aldrig prøvet noget lignende før?

Spillet er venligst stillet til rådighed af
Vivendi Universal Games.

Titel: Robots
Original Titel: Robots
Premieredato: 11. marts 2004
Genre: Andet





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...