Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rorri Racerbil - Første Dag For Rorri

13. september 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rorri Racerbil - Første Dag For Rorri billede

Hele fem afsnit krydrer denne første dvd i serien om den lille kække, følsomme racerbil, og alle de oplevelser der støder på dens vej ved racerbanen Sølbækbanen og omegn.

”Første Dag For Rorri”
Et stort løb venter for Rorri, det er hans første store løb, og nerverne står ud af karburatoren. Men mekanikeren og altmuligmanden Store Chris, fortæller, for at berolige Rorri, om dengang han kom til Sølbækbanen for en del tid siden.

”Flaget Er Oppe”
Redningsvognen Bossie er blevet syg, og Store Chris må sende hende hjem til en afspadsering. Væddeløbs flagene skal sættes op ved banen, men uheldigvis lykkedes det Chris at få olie på dem, så nu er gode råd dyre, hvad skal han så bruge som flag.

”Flap Flipper Ud”
Kaninen Flap, der desværre har lange ører, som racen er tildelt og endnu mere desværre har fast bopæl på selve Sølbækbanen. Larmen er selvsagt ulidelig, og derfor beslutter han hårdhændet at omdirigere al racertrafikken udenom sin adresse. Men opdager Bossie og Chris denne forandring inden løbet det er kørt?

”Rustborgs Minder”
Rustborg er en noget aftjent campingvogn med dertil hørende mindreværdskomplekser. En fortid som fin og skinnede campingvogn, formørker hans sind nu, hvor rustpletter og andet får ham til at føle sig overset og lige gyldig. Rorri og alle de andre biler prøver at overbevise ham at det ikke er tilfældet.

”Det Blå Lys”
Flyders neon virker ikke og Chris er sikker på at han kan ordne sagerne uden en brugsanvisning. De andre racerbiler o.a. er ikke så sikre...

En håndfuld racerbiler og dertil en række personer udfylder denne børneføljeton, som henvender sig til de i aldersgruppen 2-5 årige. Alle her er udstyret med emotionelle egenskaber, flot computeranimeret grafik, ingen tvivl om det. Men det er ikke lykkes David Jenkins og resten af holdet, og sætte kød på denne, så de voksne også kan være med uden at gå i tomgang allerede ved andet afsnit. Der er nok for meget af det søde, og intet umiddelbart bittert, surt m.m., til at give rammerne kant. Men serien, også denne dvd udgivelse formår, det der var pointen, at fange målgruppens interesse. Denne udgave er testet sammen med Noel Gent Meshi, 5 år, snart 6 år, der lige kunne holde sig oprejst og fanget de 50 minutter, så det er mere de 2-4 årige, der kan mætte sig med Rorri. Der er efterhånden en del af denne type på markedet, og de har alle succes med målgruppen, men andre har også voksenappeal, det har denne bestemt ikke, og må derfor tituleres med 3 stjerner.

Intet bonus materiale på dvd´en.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Rorri Racerbil - Første Dag For Rorri
Original Titel: Roary the Racing Car – Roary´s First Day
Premieredato: 19. august 2008
Instruktør: David Jenkins
Skuespillere:
Spilletid: 50 min.
Selskab: Chapman Entertainment/2007
Genre: Andet
Link: http://www.roarytheracingcar.com
Bagsiden af coveret.
Bagsiden af coveret.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...