Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Scorpions-Unbreakeble.

27. juli 2005 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Scorpions-Unbreakeble. billede

Scorpions er uden med en fin live optræden med både nye og gamle nummre. Desuden indeholder denne DVD også et spændende Rockumentary. Et must for fans af de Tyske rockere.

The Scorpions er et band der oprindeligt stammer fra Hannover i Tyskland. Bandet blev stiftet i 1965, men udgav deres første album i 1972. Dette bar titlen Lonesome Crow. Som så mange andre bands så var starten svær og de første 15 år var de mest kendte i Europa og Japan før de rigtigt slog igennem i Det forjættede land, Amerika.
Dette gjorde de så eftertrykkeligt med singlen At First Sting, der blev en landeplage over det meste af vreden.
Derefter gik det stærkt for det Tyske band og succesen igennem 90'erne blev blandt andet slået fast med syv-tommer søm, med endnu en mega sjæler i nemmeret Wind Of Change, der den dag idag stadigvæk holder vand.
I 2000 indspillede Scorpions ders mest kendte sange sammen med Berliner Philharmonikerne, hvilket resulterede i en flot samling nummre tilsat strygere og Klaus Meinke's karaktistiske vokal.
og Scorpions er bestemt ikke faldet af på den siden, for i 2004 udkom deres hidtil nyeste album Unbreakeble, der blev en stor sællert verden over, og det er fra den efterfølgende Tour at nummerene på denne Live DVD er hentet.

Scorpions har igennem tiderne haft lidt udskiftning, men idag består bandet af Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda og James Kottak.

Unbreakeble musik-DVD'en består af 2 dele. Der er live koncerten fra Vienna og så er der et dokomentarprogram om bandet.

Scorpions-One Night In Vienna:

En meget fin koncert med vores allesammens gamle rock-drenge fra Hannover. Klaus Meiner og co. er særdeles oplagte og levere både nye og gamle nummre i en fin blandning. Selvom Scorpions er kendt for deres rocede nummre så er de også berømte for at levere ballader der kan få selv den mest hårdfører rock-hund til at knibe en tårer.
Koncerten ligger ud med nummeret New generation der virkelig sætter skub i tingene. herefter kører det bare derud af med hit på hit. Vi får den fine Holiday ( fra albumet Lovedrive ) som et rigtigt synge-med nummer og den smukke Still Loving You ( hentet fra albumet Love at first sting ), glider over i klassikeren over dem alle Wind Of Change, der nok må siges at værer en melodi der aldrig går af mode, hvor banal det end må lyde, så er det altså en ørerhænger som man bliver ved med at fløjte med på længe efter denne koncert er set/hørtigennem. Scorpions slutter flot af med den rockede Rock You Like a Hurricane, hvor de overbevisende gir den gas. Helt bestemt Tysk Rock and Roll når den er bedst.

Track liste:

New generation.
love them or leave them.
Bad boys running wild.
The zoo.
Deep and dark.
Coast to coast.
Holiday.
Through my eyes.
Blackout.
Blood to hot.
Big City nights.
Still loving you.
Wind of change.
Rock you like a hurricane.

Desuden findes der et bonus clip fra en anden koncert i tyskland, Live at Circus krone, 2004.
Det er nummeret : Remember the good times.

Scorpions-German Rock Legend-Rockumentary:

Wolfgang Moselle har lavet et uddybende og nærgående potræt af et af tidens ældste Tyske Rockbands. Vi er med hele vejen, og der er spændende interviews med alle bandets medlemmer og klip fra tiden fra bandets begyndelse. Bestemt et must for hardcore fans.

Alt i alt er denne musik DVD udgivelse rettet imod de Hardcore Scorpions fans verden over. Men nye vil heller ikke bllive skuffede, og er man villig til at invistere lidt tid i det spændende rockumentary, så ved man bagefter, alt hvad der er at vide om bandet.
Koncerten henvender sig også til både nye og gamle fans og indeholder klassikere nok til at de alene er en invistering værd. Dejligt at se at Klaus Meiner og de tyske drenge stadigvæk er istand til at sætte fut i et kæmpe publikum og rocke og ruske dem som var de midt i en orkan.

Musik DVD'en er venligst udlånt af Sony Music.

Titel: Scorpions-Unbreakeble.
Original Titel: Scorpions-Unbreakeble.
Premieredato: 20. juni 2005
Genre: Andet



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...