Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Shark Tale (PS2)

7. januar 2005 af Michael Panduro

3 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Shark Tale (PS2) billede

Flot og varieret spiludgave af "Stor Ståhaj", der dog hurtigt bliver kedeligt for voksne og er for svært for de mindste

Har man set filmen er historien i ”Shark Tale” (”Stor Ståhaj” på dansk) til PS2 ikke nogen overraskelse. Fisken Oscar skal have styr på sin tilværelse og samarbejdet med veganerhajen Lenny. Historien er den samme og endog udvidet en smule i spillet.

Vi kastes direkte ud i løjerne med en noget voldsom første bane, hvor Oscar fra start af jages af en stor, ond haj. Det lykkes at undslippe, Oscar vågner fra sit mareridt og næste bane går ud på at redde ens ejendele, der kastes ud af forskellige vinduer af en vred vicevært. Så er diversiteten illustreret, for man kan ingenlunde kalde spillet ensformigt. Det spænder over mange genrer, lige fra platform, race og bokse-baner til danseopvisninger og baner hvor det handler om ikke at blive set. I alt 25 levels af forskellig karakter alle forbundet af filmklip.
Det kan virke som mange ved første øjekast, og det er det for så vidt også. Problemet er bare, hvem der gider at spille dem? Voksne og teenagere vil finde spillet forholdsvis let og hurtigt klaret, visse baner unødvendigt lange og ensformige og dialogen barnlig. Børn derimod vil i de fleste tilfælde finde spillet i den temmelig svære ende, specielt de ”almindelige” baner, hvor man som fisken Oscar svømmer rundt i undervandsbyen. Det at spillet foregår i vand gør manøvrering lidt sværere. Desuden hjælper det heller ikke de mindste at spillet ikke er oversat til dansk.

Alt det sagt så hjælper den store variation i gameplayet da noget på helhedsindtrykket, men i sidste ende følte jeg i hvert fald ikke den store motivation til at fortsætte. I sær dansebanerne, der foregår på samme måde som alle andre dansespil, altså med rytmisk tryk på diverse taster, er utrolig lange og meget meget ensformige. Det er frustrerende og gør at man egentlig ikke gider. Guleroden – næste bane – er ikke stor nok. Derimod er de hurtige jagtbaner voldsomme og spændende, men til gengæld korte. Som det fremgår er spillet en meget blandet fornøjelse, der som helhed bestemt ikke fungerer helt efter hensigten.

Grafikken er flot og fanger fint stilen og stemningen fra filmen. De talende fisk, skaldyr, hajer osv. er alle levende og flot animeret, en sjældenhed i denne slags licensspil. En bonus for purister er at den engelske tale er leveret af bl.a. Will Smith og Robert De Niro, nøjagtig som i filmen.

Et spil der er flot og varieret, men samtidig for svingende i gameplayet, for let for voksne og for svært for børn…

Spillet er venligst stillet til rådighed af
ActiVision.

Titel: Shark Tale
Original Titel: Shark Tale
Premieredato: 26. november 2004
Genre: Andet





banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...