Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Status Quo - The Ultimate Anthology

5. oktober 2004 af Félix F. Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar

Status Quo - The Ultimate Anthology billede

Oplev massakren af et af firsernes store rockbands.

Er man til sindsygt lange guitarsoloer og vanvittigt langt hår, er Status Quo sagen for enhver fan af firserrocken. Ikke nok med at de er en oplevelse på scenen, så er der en nerve i deres musik, der gør det oplevelsen værd. Af samme grund så jeg selv, som fan, frem til at skulle anmelde musik-dvd´en. Men ak, hvor skulle jeg blive skuffet.

Billedekvalitet
Der er en svingende billedkvalitet, da dvd´en er stykket sammen af forskellige koncerter, som ikke alle er lige velproducerede. Men gennemgående er der et tilfredsstillende billedniveau, som gør at man kan holde ud at se dvd´en.

Lyd
Lyden svinger lige så meget i kvalitet som billederne. I nogle numre er det under den standard man, for mit vedkommende, vil godkende som holdbart for en dvdudgivelse. Andre numre er playback og har derfor en fin lydkvlitet, men mister oplevelsen af liveperformance. Ellers er lyden generelt acceptabel med enkelte undtagelser.

Redigering
Aldrig har jeg set magen til misbrug af effekter. Stort set alle numre indledes i slowmotion, hvilket er irriterende, da det trækker enhver energi ud af bandets liveoptræden. Desuden er det yderst sjældent at slowmotion er brugbart, og det kun i små mængder, og ikke som på dvd´en i op til et minut ad gangen.
Man har fra produktionens side valgt i et par af numrene, at vise klip fra to forskellige koncerteoptagelser af samme nummer. Dette er egentlig en god idé, bortset fra at lyden på den ene koncert er meget ringe. Producenten vælger efterfølgende klogt nok, efter at have klippet frem og tilbage mellem de to forskellige lydspor, at vælge det ene lydspor. Desværre vælger man forkert og lader den dårlige lyd køre videre, mens man klipper mellem billederne fra de to koncerter. Ikke nok med det, men de har ikke formået at redigere ordentligt i billederne, så halvdelen af tiden synges der et halvt sekundt for sent.
I flere af numrene går samme billeder fra selvsamme koncert igen og igen. Der går lang tid før billederne fra det faktiske nummer bliver vist. Dette bevirker bla. at man kan høre et bækken mens trommeslageren ikke er i nærheden af at slå til det, og man undres over det talent Francis må være i besiddelse af når han kan fyre den vildeste guitarsolo af, mens han står og peger på publikum.
Ikke nok med de fatale redigeringsmæssige fejl, har man forsøgt at peppe dvd´en lidt op ved hjælp af effekter. I et par af numrene indsættes grafiske effekter af forskellig slags, og lad mig med det samme videregive, at det hverken er kønt eller på sin plads.
Flere af numrene er klippet i slutningen, så man sidder tilbage med en flad fornemmelse af at være blevet afbrudt.
Redigeringen er simpelthen for ringe, og jeg ville ikke lægge navn til så uproffessionelt og dårligt
stykke arbejde, nej føj!

Overall
Magen til rodebutik skal man lede længe efter. At man kan tage et band, som er elsket af mange mennesker, og søndersmadre den koncertoplevelse man kunne have fået, er mig en gåde. Det er anden gang jeg oplever at Ragnarok LTD, med serien The Ultimate Anthology, mere end på en god måde lever op til deres navn, og det ligner nu mere en tendens end det ligner en uheldig tilfældighed.
Jeg vil på ingen måde anbefale nogle mennesker, uanset hvor hardcorefan man er, at investere hverken tid eller penge i dette produkt.
Den ene stjerne går til Status Quo, der til trods for den uheldige og forhåbentlig ikke bevidste massakre de udsættes for, gør en god figur og leverer det energiske sceneshow (i slowmotion) vi kender dem for. Når alt er sagt, skal det også nævnes at der på dvd´en er mange af Status Quo´s hit´s, sange som de er blevet kendt og elsket for.

Track
1 Spinning Wheel Blues
2 Down Down
3 Caroline
4 Roll Over, Lay Down
5 Marguerita Time
6 Roadhouse Blues
7 Ain't Complaining
8 In The Army Now
9 Rockin' All Over The World
10 Don't Waste My Time
11 Down The Dust Pipe
12 Hold Yer Back
13 Burning Bridges
14 Is It Really Me
15 Gotta Go Home

Ekstramateriale
Den rene elendighed, der er ikke noget.
Man kan vælge mellem: Play, track selection og audio setup (Dolby Digital, Dolby Surround, DTS). Derfor gives karakteren 0/6 stjerner.


DVDen er venligst stillet til rådighed af
BMG Danmark.

Titel: Status Quo - The Ultimate Anthology
Original Titel: Status Quo - The Ultimate Anthology
Premieredato: 30. august 2004
Genre: Andet
Link: http://www.statusquo.co.uk


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...