Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

The Black Eyed Peas: Behind The Bridge To Elephunk

18. juli 2004 af Per C. Halling

3 stjerner Skriv en kommentar

The Black Eyed Peas: Behind The Bridge To Elephunk billede

Musikvideoer på præsenteret på den ufede måde, men læs her om den alligevel er værd at investere i eller bruge tid på.

Her er en af den type musik dvd’er der ikke har meget andet at byde på end de enkelte musikvideoer fra en populær gruppe, og det gør at den retter sig direkte til og ikke kommende fans, som sikkert allerede har optaget diverse videoer på VH1, MTV eller andre steder, hvor der spilles musikvideoer.

Musikvideoerne på præsenteret på den ufede måde. Man går ind via det album sangen er fra og så er den ikke længere. Her er ingen intros fra medlemmerne eller andre involverede, det kunne have rart med lidt informationer om gruppen og dens medlemmer. Heller ikke i den vedlagte booklet er der meget information at hente. Kun angivelse af instruktørens/producerens navn og hvem som har skrevet sangene, så hvis du vil vide mere bør du lige klikke dig ind på www.blackeyedpeas.com hvor du kan læse mere om dem. Det nytter ikke meget at gå ind på diverse sider om bandet på fx Yahoo, VH1 eller andre musiksider for der stå stort set alle steder det samme og det får en til at tænke om der bare er tale om et smart konceptband fra Tv-programmer som Popstars eller Idols.

Lad os kigge lidt på de sange du kan opleve på dvd’en:

Fra albummet Behind The Front

Fallin' Up, Joints & Jam, Karma, What It Is og Head Bobs

Fra albummet Bridging The Gab

BEP Empire, Weekends, Get Original og Request + Line

Fra albummet Elephunk

Let’s Get Retarded (Live), Hey Mama, Shut Up og Where Is The Love?

Ekstra Materialet

Ekstra Materialet indledes med en sjov lille parodi på TV-shop kaldet Discover Hip Hop, som skal få os til at købe Hip Hop.

Her efter får du Making of’s af sangene Where Is The Love, Shut Up og Hey Mama som ikke er særligt interessante for man har sikkert allerede set dem på MTV eller andre af samme skuffe. Ikke noget nyt for ikke at sige temmelig kedelige. Du har også mulighed for at høre ”Shut Up” live, men den viser bare en typisk koncert optagelse, bare mere tamt klippet osv. så den kunne de godt have blevet i arkivet, men fans bil nok sluge den råt.

Du får også mulighed for at følge gruppen i bedste hjemmevideostil under et besøg i bl.a. London i en lille featurette kaldet Boogie That Be

Disken rundes af med et lille fotogalleri med ledsagende musik, hvor du på under et minut får præsenteret lidt billeder af gruppen. Når det er så kort kan man lige så godt lægge billederne ind så man selv kan bladre i dem.

3 stjerner ud 6

Video

Den er virkelig dårlig og virker som en kopi af en kopi af en kopi. Billede står meget dårligt med dårlig kontrast og til tider så uskarpt, at det bliver pinligt. Man tror simpelt hen, at der er tale om en piratkopi optaget fra tv.

3 stjerner ud 6

Audio

Lyden er også rigtig kedelig Dolby Soround 2.0 og lyder meget tam i forhold til fx Jethro Tull - Living With The Past som heller ikke havde andre lydspor, men var langt bedre mixet, med en mere levende lyd med fylde selvom der slet ikke var gang i baghøjttalerne. Synd for gruppens fans, men du/de får mere ud af at købe og/eller spille deres cd’er og glemme alt om billedsiden.

2 stjerner ud 6

Menu og Tekster

Menuerne er kedelig animerede og ikke noget særligt spændende. Et andet minus er at når du først har valgt en sang kan du ikke uden at gå tilbage til menuen hoppe videre til det næste nummer. Ikke særlig smart.

Der er IKKE nogen form for tekster hverken på dansk eller engelsk, så der er ingen hjælp at hente hvis du ikke kan høre hvad de synger eller hvis du vil vide lidt om hvad de sige i ekstra materialet.

2 stjerner ud 6

Konklusion

Med mindre man er til den slags musik eller fan af gruppen er dette ikke en dvd jeg kan anbefale at man lige går ud og køber som impulskøb. Det er en udgivelse kun for fans, som er træt af deres egne optagelser, for nye og kommende fans bør lige læse lidt om dem eller se deres videoer andet steds først før de investerer i denne dvd. Synd for der er tale om god Hip Hip tilsat gode rytmer m.m. fra andre genre, men ikke rigtig kommer til sin ret på denne dvd.

DVDen er venligst stillet til rådighed af Universal Music Danmark.

Titel: The Black Eyed Peas: Behind The Bridge To Elephunk
Original Titel: The Black Eyed Peas: Behind The Bridge To Elephunk
Premieredato: 1. juni 2004
Genre: Andet
Link: http://www.blaceyedpeas.com
Screenshot fra Videoen ”Hey Mama” som sprudler af energi, men på dvd’en er billedet uskarpt og lyden kedelig - Øv !
Screenshot fra Videoen ”Hey Mama” som sprudler af energi, men på dvd’en er billedet uskarpt og lyden kedelig - Øv !
Som så mange andre bands har de lavet musik sammen med andre populære kunstnere som her Justin Timberlake
Som så mange andre bands har de lavet musik sammen med andre populære kunstnere som her Justin Timberlake
Som os andre skal der også af og til være tid til en tur i byen. Her er et billede fra en aften de gik ud sammen taget af en fan.
Som os andre skal der også af og til være tid til en tur i byen. Her er et billede fra en aften de gik ud sammen taget af en fan.


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...