Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Willie Nelson And Friends: Angels And Outlaws

8. januar 2005 af Jeppe Krogh

2 stjerner Skriv en kommentar

Willie Nelson And Friends: Angels And Outlaws billede

Det er nogle glade stjerner, nogle glade publikummer og vi er nogle glade lyttere. Det godtager denne lytter, men desværre er musikken rodet og ikke særlig god.

Willie Nelson And Friends: Angels And Outlaws er stablet sammen for at hylde den rødhårede med den karakteristiske stemme og de røde lokker. Den kendte Hollywoodstjerne og Willies gode ven, Jemes Caan, præsenterer stjernerne, der skiftevis entrerer scenen, for at spille med Willie.

Jah, hvad skal man så sige om denne DVD-udgivelse af en celebrity-koncert. Willies mange venner gør ham selskab på scenen for at spille deres og hans kendte sange. Det virker ret ustruktureret og lidt rodet selvom det jo nok er godt indøvet. Stjernerne kommer ind, lovpriser den rødhårede countrylegende og i fællesskab finder de en sang, de begge kunne tænke sig at synge. De fleste sange er normalt meget flotte sange, men de er mindre gode her. Det virker som om, at det vigtigste har været, at få samlet en masse stjerner, og så i mindre grad, at præsentere sangene på flotteste vis.

Willie er kendt for at smelte genrerne sammen og skabe sit eget musikunivers. Han har f.eks. også udgivet et Reggae-album. Reggae er blevet refereret til som Jamaicas Country, så det er måske ikke så langt et spring?

Bevares, det er da et flot og imponerende ensemble, og, Lord knows, Willie fortjener det da også, men man ville få meget mere ud af at købe hans cder eller en musik-DVD med blot ham. Willie er kendt for, at være en god ven og stille op til mange velgørenhedsengagementer. Derudover, er han én af de store outlaws af Country, som nu afdøde Johnny Cash også var det, der har været med til at berige genren betragteligt. Desværre har Willie Nelson lavet et utal af disse tribute-cder, der mildt sagt er svingende i kvalitet. Man skal vide hvor man skal lede i junglen, der er Willies mange forskellige udgivelser, og denne DVD er kun interessant for de allerstørste fans af manden og legenden. DVDen får 2 stjerner ud af 6.

Ekstramaterialet er i stil med koncerten. Vi følger musikerne, der nyder og hygger sig med hinanden. Et kamera følger stjernerne bag scenen og til prøverne. Udover at komplimentere hinanden og hænge ud, så får man absolut intet ud af denne flue-på-væggen-dokumentar. Ekstramaterialet får 2 stjerner ud af 6.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Playground Music.

Titel: Willie Nelson And Friends: Angels And Outlaws
Original Titel: Willie Nelson And Friends: Angels And Outlaws
Premieredato: 8. januar 2005
Genre: Andet





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...