Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Skolepigernes hemmeligheder

25. april 2008 af Jan Mouritzen

1 stjerner Skriv en kommentar

Skolepigernes hemmeligheder billede

Ubehjælpsomt iscenesat og talentløst produceret tysk softcore-erotik.

En storsvedende, pædofil liderbuk lokker en mindreårig skolepige med ned i en skummel kælder. Inden han kan nå at forgribe sig på barnet, dukker to smukke teenagepiger op. De smider villigt kludene og den opgejlede mandsperson begynder ivrigt at tilfredsstille sig selv. Men inden han når særlig langt, kommer politiet og ”tager ham med bukserne nede” og en vis legemsdel på komedie. Sådan starter den tyske erotiske film ”Skolepigernes hemmeligheder”, der nu er sendt ud på dansk DVD af Another World Entertainment.
Filmen er et typisk produkt af de løsslupne 70’ere, hvor det vrimlede med den slags lumre exploitation-sager i biograferne. Tyskland var, sammen med Danmark og Sverige, storleverandører af softcore-erotiske film, der gik som varmt brød over hele verden (det var inden hjemmevideoens tid). De fleste af filmene blev skudt på nogle få dage og distribueret i stor hast, så producenterne kunne få et hurtigt afkast. Det siger sig selv, at der overhovedet ingen kunstneriske aspirationer var med disse sexfilm (en undtagelse er svenskeren Vilgot Sjömans to film ”Jeg er nysgerrig – gul” og ”Jeg er stadig nysgerrig”), og resultatet blev ofte derefter.
I ”Skolepigernes hemmeligheder” møder vi to af Skandinaviens smukkeste ’foldeudpiger’, nemlig Marie Ekorre og Christina Lindberg. Især sidstnævnte har opnået en vis kultstatus pga. sin medvirken i low budget actionfilmen ”Thriller – en grum film”, der efter sigende skulle have inspireret Quentin Tarantino til ”Kill Bill”. ”Skolepigernes hemmeligheder” har ingen fortløbende handling, men præsenterer fire løsrevne episoder, der alle er lige ubehjælpsomt iscenesat og lige talentløst produceret.
I den første episode møder vi pigen Edith, som mistænker sin mor for at have en affære med en fyr, der hedder Raoul Hartmann. Derfor tjekker hun ind på samme kurbadshotel som Hartmann for at afsløre deres forhold. I hotellets svømmehal vrimler det med svært overvægtige, storbarmede tyske husmødre, som vralter rundt - et syn, der mere fremkalder kvalme end (skue)lyst. Episoden ender med, at Hartmann dusker datteren i stedet for moderen (hvad man egentlig ikke kan fortænke ham i).
I en anden episode møder vi to flippede ungersvende med svaj i bukserne, Fritz og Georg, som lokker to tyske jomfruer, Burgie og Rosi, med til et gruppeknald på postkontoret efter lukketid. Hvad der måtte lyde som lidt saftig erotik, er det ikke, for det bliver ved et par bare, hvide baller og en tot pubeshår i ny og næ.
Endelig kommer vi med til en sort messe, hvor et jomfrueligt pigebarn skal ofres af en gruppe kutteklædte satanister. Mændene gramser overalt på den fastspændte pige, men det vildeste de efterfølgende kan finde på, er at overhælde hende med rød maling.
Når reklamematerialet til DVD’en lover ”..et sammensurium af det bedste fra de frigjorte 70’ere”, må det absolut tages med mere end et gran salt, for der er vitterligt ikke meget at komme efter her, selvom pigerne er kønne og fotogene.
”Skolepigernes hemmeligheder” er en bedaget erotisk film, som man i bedste fald kan trække en smule på smilebåndet af. Denne film burde være forblevet i kældermørkets gemmer.
Another World har udsendt filmen med en del ekstramateriale, bl.a. billedgallerier, trailers, og billeder af Christina Lindberg og Marie Ekorre fra Penthouse Magazine.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Skolepigernes hemmeligheder
Original Titel: Was Schulmädchen Verschweigen
Premieredato: 25. april 2008
Instruktør: Ernst Hofbauer
Skuespillere: Christina Lindberg, Marie Ekorre, Sascha Henn.
Spilletid: 0 min.
Selskab: Gloria Film 1973
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...