Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Jacob Wilson - Live Comedy Zoo

6. april 2011 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Jacob Wilson - Live Comedy Zoo billede

En særdeles bred vifte af finurligheder...

Jacob Wilson! Førhen en skør kugle i Comedy Fight Club, nu etableret komiker og tilmed Danmarks-kendt via sin værtsrolle i TV2s Bingo Banko. Netop nu er han debutant-aktuel med en dvd-udgivelse omhandlende hans live-show fra Comedy Zoo. Og spasmageren kommer vidt omkring i de godt 2 gange 40 minutter han ejer scenen – og ikke mindst publikum.

I første sæt jonglerer spirrevippen med alt fra mænds ulækre negle til hvordan vi vinder VM i druk. Du kan også finde ud af hvordan sammenhængen er mellem folks samliv og deres haver. Lær hvorfor man ikke skal tage en rock-blomst med til begravelse og hør hvordan det mon er at være verdens rigeste hamster. Hvilken grund har Jacob Wilson til at stemme på Naser Khader ved enhver given lejlighed? Du kan også blive klogere på dybdeborende temaer som par-træningsdragter, vikinger, Kongehuset og tvillingeporno. Forvent ikke den store samlende røde tråd i denne gang spredte fægtning, for Wilsons emner får individuelt sine egne afslutninger og pointer.

Han har meget på hjerte og ved hvor han vil hen, og derfor er det ikke uforståeligt hvis du helt glemmer at holde pause mellem del 1 og del 2. Dog kan det godt være at det er sundest at menu-vælge en opdeling, så man ikke dør af grin, for andet sæt har bestemt også sine kvaliteter når rygere, Paradise-Amalie, læger der rager på patienterne får det glatte lag sammen med hajer, stønnelyde i tennis og det evigt forbistrede kolde vand ved stranden.

Man nyder selskabet med Wilson og tiden flyver afsted i hans nærvær. Ingen tvivl om at gæsterne på Comedy Zoo er tilpasse. Det bevidnes af latteren som højlydt høres når en joke er ”cracked”... Selv et par brovtne typer blandt publikum, som et par gange kopierer Wilson og kommenterer mellem hans tale, forbliver anonyme modspillere via Wilsons sikkerhed i sit materiale.

I en tid, hvor det ikke skorter på comedy-udgivelser til hjemmebiografen, kan man selvfølgelig nære smag og behag ud i hvilke komikere som er sjovest, hvem som leverer det bedst sammensatte show og hvilken udgivelse som bliver mest medie-hypet. Udgivelserne er oftest svære at stille op mod hinanden, for det er jo en kvalitet at der er forskel på form og indhold og derfor ikke en genre-model som der skal leves op til.

Uagtet disse forhold er der intet forkert i at kaste 4 stjerner efter Wilsons dvd, og anbefale den til dansk humor-entusiaster. Samtidig er jeg overbevist om at denne udgivelse ikke er en enlig svale fra Wilson, som allerede har åbnet døren til danskernes bevidsthed, og egentlig også får den ordentligt sparket ind (altså døren), når først man har været vidne til dette Live-show.

Udgivelsen indeholder intet ekstra materiale.

Dvd'en er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: Jacob Wilson - Live Comedy Zoo
Original Titel: Jacob Wilson - Live Comedy Zoo
Premieredato: 5. april 2011
Skuespillere:
Spilletid: 80 min.
Selskab: FBI Productions, 2011
Genre: Action



banner
Overskrift Højre Block
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...