Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sex And Breakfast

13. august 2010 af David Lund

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sex And Breakfast billede

Ikke et comeback fra Macaulay Culkin, men et til tider seværdigt prætentiøst værk.

Macaulay Culkins karriere og liv har været en deprimerende sag at følge med i. Skuespilleren der blev tvunget ud i skuespil af sine forældre (sådan er det sikkert med mange i USA), forsvandt helt fra scenen efter sin tid som barnestjerne i bl.a. ”Alene Hjemme” filmene. Både ham og hans brødre har dog et talent, men lige præcis Macaulay har meget svært ved at komme tilbage igen. Han prøvede med glimrende præstationer i bl.a. ”Saved!” og ”Party Monster”, og nu prøver han så at finde plads et helt andet sted – nemlig i independent film. ”Sex & Breakfast” er et forsøg udi parforholdets ekstremiteter med en bastant fokus på sexlivet. Den foregiver konsekvent at have svaret på alt, og med en halvåben slutning uden et tydeligt svar, lægger den en prætentiøs og bedrevidende tone an. Det er en film, der hviler på sine skuespilleres præstationer og den tunge dialog. Ikke tung fordi det er svært at følge med, men tung fordi man sjældent har lyst til at følge med. Vi er nemlig i en verden fjernt fra virkeligheden. Ikke fordi gruppesex og lignende ikke findes i vores verden, men fordi vores karakterers sprog aldrig er på hverken et realistisk eller troværdigt plan.

Vi følger to par, der har problemer med sexlivet. Macaulay Culkin er bestemt et højdepunkt blandt præstationer, hvor Eliza Dushku spiller på præcis samme måde som altid, og Alexis Dziena er filmens absolutte lavpunkt. Derimod overskygges Culkin til tider af Kuno Becker, der ellers ikke har vist nogen form for talent førhen. Da begge er en del af hver deres par, kommer der hverken meget med- eller modspil imellem de to mandlige hovedroller, men de få gange der gør, slår det næsten gnister. Hvis så dialogen blot var bedre skrevet, og instruktøren Miles Brandman havde sans for detaljerne, kunne dette opveje nogenlunde for filmens endelige resultat. Ambitionerne er der, og selvom det til tider blot er at chokere (hvilket Brandman intenst filmer), så er det alligevel bemærkelsesværdigt.

”Sex And Breakfast” er ikke Culkins store comeback, og det virker bestemt heller ikke som om, at dette var intentionen. Han viser dog, at han stadig besidder et talent, og jeg håber at mere interessante filmskabere vil tage ham til nåde i fremtiden. Måske er mange af hans brødre endnu bedre, men det ændrer ikke på, at han er bedre end mange af de store navne i Hollywood. Filmen er fyldt med ambitioner, men desværre bliver disse forvandlet til prætentiøst sludder og vrøvl, noget man bemærker allerede i den indledende scene, og det er en anelse synd. Har man alligevel en interesse, og bliver ikke afskrækket af en lav karakter, er der bestemt øjeblikke i filmen, der fungerer. Heriblandt en nærmest ubehagelig og intens gruppesexscene (der fungerer på trods af manglende nøgenhed), og en glimrende sparring mellem Culkin og Becker.

Ekstramateriale – 1/6

Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse.

Midget Entertainment .

Titel: Sex And Breakfast
Original Titel: Sex And Breakfast
Premieredato: 27. juli 2010
Instruktør: Miles Brandman
Skuespillere: Macaulay Culkin, Eliza Dushku, Kuno Becker, Alexis Dziena
Spilletid: 81 min.
Selskab: Brandman Productions, Cinemalab, Midget Entertainment, 2007
Genre: Drama
Link: http://www.sexandbreakfastfilm.com/


banner
Overskrift Højre Block
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...