Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Son Of God

20. januar 2015 af David Lund

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Son Of God billede

Jesus er den første veldokumenterede hippie i historien.

"Son Of God" er umiddelbart en film, der ikke kræver nogen forklaring blot ud fra titlen at bedømme alene. Fortalt i et flashback, følger vi Det Nye Testamentes hovedperson som netop beskrevet i Biblen. Meget af dialogen er direkte citeret fra Biblen, hændelserne har vi set filmatiseret flere gange før og selve filmen slæber sig afsted i snegletempo. Altsammen kan kombineret set sagtens være berettiget, men i dette tilfælde tænker man ofte "hvorfor?" Svaret kan vi så kigge længe efter.

"Son Of God" viser Jesus i et lidt nyt skær. Diogo Morgado må påtage sig skylden her, for hans portræt af Jesus er enestående. Manden virker både fjern og tilbagelænnet - som en hippie der har røget en anelse for meget fjolletobak. Det fremprovokerer lidt ufrivilligt latter her og der, men det er også virkeligt synd, at filmens primære fokus slet ikke fungerer.

Filmen spænder over hele Jesus' liv, men netop som så mange andre filmatiseringer af dette, fylder afslutningen en hel del. Jeg har læst mig til, at filmen ikke følger Biblen 100% heller, men de kunstneriske friheder der er taget, bemærker man ikke og pynter ej heller på historien. Som helhed føles det bare langtrukkent og kedeligt, og kombineret med et lavt budget, der er blevet brugt forkert (dårlige effekter kunne være undgået ved blot at skære disse scener fra), er det virkelig en film, der er svær at anbefale.

Alt er dog ikke håbløst. Starten er nu ganske fint skruet sammen lige fra narrativ til selve Jesus' fødsel, men det går hastigt ned af bakke med kun enkelte lyspunkter herefter. Produktionsværdien læner sig meget op af BBCs miniserieThe Bible, så mon ikke den er indspillet nogenlunde samtidig med det samme udstyr og de samme kulisser? The Bible er dog en noget mere vellykket adaption.

Billede og Lyd - 4/6

Uden direkte at imponere er både lyd og billede ganske acceptabelt. Billedet står med en forholdsvis skarp kontrast i gullige farvetoner, hvor der er lidt problemer med de mere mørke farver. Lyden går skarpt igennem men detaljerne udebliver især hvad angår højtalerne bagved.

Ekstramateriale - 3/6

En lille håndfuld korte programmer går bag om kameraet og et enkelt promoverer Kristendommen som religion. Intet af det supplerer specielt til selve filmen, selvom det dog altsammen er svagt underholde omend meget kort (sammenlagt under en time).

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Son Of God
Original Titel: Son Of God
Premieredato: 4. december 2014
Instruktør: Christopher Spencer
Skuespillere: Diogo Morgado, Amber Rose Revah, Sebastian Knapp
Spilletid: 138 min.
Selskab: Hearst Entertainment Productions, LightWorkers Media
Genre: Drama



banner
Overskrift Højre Block
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...