Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Fast & Furious LIVE

15. februar 2017 af Ronnie Bisgaard Mortensen Skriv en kommentar

Fast & Furious LIVE billede

Farten og spændingen fra en af de mest populære og vedholdende filmserier nogensinde vækkes nu til live i en helt ny verdensomspændende arena-tour.

UNIVERSAL CITY, CA, d. 7. februar 2017– Fartglade filmelskere kan nu se frem til at få det ultimative adrenalinsus, når en af verdens mest populære og vedholdende filmserier, Fast & Furious, kommer drønende ud i virkelighedens arenaer. Universal Brand Development har slået kræfterne sammen med Brand Events for at præsentere Fast & Furious Live – en verdensomspændende arena-tour, der er blevet annonceret i dag. Højoktan-showet kommer bragende til januar 2018 og tager fansene med tilbage til nogle af de mest mindeværdige scener og stunts fra filmene.

Fast & Furious Live vækker de vanvittige stunts til live, som har trodset både færdsels- og tyngdelov gennem otte film. Med hjælp fra avanceret teknologi og alle de berømte biler fra filmene genskaber Fast & Furious Live de vildeste øjeblikke fra det store lærred. Publikum vil mærke varmen fra de ildspyende udstødningsrør og blive blæst omkuld af den ufattelig bilakrobatik i scenerne, der genskaber de største øjeblikke takket være den mest virkelighedstro og avancerede teknologi, der findes.

Fast & Furious Live genskaber gaderne i Los Angeles på udvalgte steder rundt omkring i verden, så fansene får mulighed for at genopleve de ekstreme actionscener, hvor stuntchaufførerne – med hjælp fra filmens kulisser, autentiske digitale projektioner og imponerende forhindringer – udfører de mest utrolige stunts.

Executive Producer Chris Hughes og James Cooke-Priest udgør sammen med forfatter/instruktør Rowland French holdet bag Brand Events, der tidligere har skabt og turneret med Top Gear Live.

Ønsker du flere oplysninger, kan du besøge: www.fastandfuriouslive.com. Mere information om datoer og steder vil blive frigivet inden længe.

Om Fast & Furious
Universal Pictures’ filmserie har slået publikumsrekorder og er blevet en af filmselskabets bedst sælgende og længst kørende serier, der i løbet af otte film har fået en stadigt større fanskare og omsat for 3,9 milliarder dollars i biograferne på verdensplan. På de sociale medier har filmenes fans samt de medvirkende skuespillere skabt et af de største og mest aktive fællesskaber omkring en filmserie. I 2015 indtjente Furious 7 1 milliard dollars på verdensplan, hvilket placerede filmen på en sjetteplads over de mest indbringende film nogensinde, og snart kommer det næste kapitel i den populære serie drønende med The Fate of the Furious. Filmen kommer i biograferne den 13. april 2017.



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...