Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Huey Lewis – At Rockpalast

13. maj 2004 af Per C. Halling

4 stjerner Skriv en kommentar

Huey Lewis – At Rockpalast billede

“The Power of Love” kender de fleste, men optagelserne på denne DVD viser, at Huey Lewis and The News har mange andre numre, der også kan få det til at rykke hjemme i stuerne.

At Rockpalast er en serie, der giver sine købere utrolig meget for pengene, hvis man kan lide den pågældende kunstner, ellers er de nok er en tand for specielle eller en tand for kedelige til dem som bare skal ud og have en koncert DVD med et kendt navn. Det er spændende at se og høre disse optagelser, for de har aldrig før været udsendt på hverken LP, CD eller DVD kun i radioen eller på TV. Men hører man til dem som er vokset op med tysk tv eller de årlige rock koncerter fra bl.a. Essen på DR er der mulighed for at genopleve nogle af disse.

Kvaliteten er typisk TV kvalitet, men da tysk TV altid har været foran på det punkt, er optagelserne faktisk bedre end man faktisk forventer, både hvad angår billede og lyd (som du kan opleve i både et Dolby 2.0 og 5.1 mix), så både fans og samlere bliver ikke snydt. Læg dertil at man selv kan udvælge de numre man ønsker at se og dermed sammensætte sin egen personlige koncert er med til at gøre dette til en rigtig god serie.

Huey Lewis and The News viser på disse optagelser, at de kan leverer varen med masser af solide rocknumre, som man hurtigt synger med på. Man fanges også af den utrolige energi og ikke mindst spilleglæde, som både Huey Lewis selv, men også de andre musikerne udstråler. Her er ikke fancy påklædning eller et stort anlagt scene show, med masser af dansere og andre tomme kalorier. Det er musikken og kontakten til publikum, der er i centrum og det er lykkedes til fulde. Min yngste søn, som normalt er kun er til Heavy Rock og Techno, blev revet meget med og bad mig flere gange om at skrue op og spille flere af sangene igen, både store hits som Heart of Rock And Roll og If This Is It men også mindre kendte som I Want A New Drug og Bad is Bad. Det er er herligt at lytte og se og ikke mindst mødes på tværs af alder, baggrund og sammen nyde noget god musik.

En ting der er spændende at se ved de 2 koncerter er at selvom de er fra 2 forskellige perioder af Huey Lewis and The News’ karriere formår de faktisk at lave det samme show, ved blot at være ”sig selv” så uanset trend i musik, tøjstil som er lidt forskellige, så er de ikke et band, som ændrer deres numre så de er tilpasset tiden, med nye og smarte riffs og andre smarte ting, så uanset hvilken af de 2 koncerter du vælger, kunne de sagtes have været optaget med et par dages mellemrum uden, at du ville bemærke det. Dette gør at nogen nok vil finde denne dvd lidt kedelig, men som sagt dette er dvd’er for fans – ”Take it or leave it !”

Udover de 2 koncerter får du et lille interview med Huey Lewis, som godt måtte have været længere, da det kunne have været spændende at høre ham fortælle lidt om de mange andre ting han laver når han ikke er ude at give koncert, som fx hans medvirken i forskellige film bl.a. Robert Altmans fremragende Short Cuts. Hvis du vil vide mere om Huey Lewis and The News bør du i stedet gå ind på http://www.hln.org, hvor du kan finde masser af nyttig information om ham og de andre band medlemmer, for hverken DVD’en eller den vedlagte lille folder giver meget information.

Lad os tage et kig på de numre du kan opleve på 2 koncerter:

GRUGAHALLE ESSEN 1984

The Heart Of Rock & Roll, Change Of Heart, Don't Make Me Do It To You, I Want You, If This Is It, Heart And Soul, Walkin' On A Thin Line, It's All Right, Do You Believe In Love, Finally Found A Home, Workin' For A Livin', Buzz Buzz Buzz, I Want A New Drug og Bad Is Bad.

Samlet spilletid 87 minutter

E-WERK COLOGNE 1991

Build Me Up, Heart And Soul, Power Of Love, Doin' It All For My Baby, Walking On A Thin Line, It's All Right, Mama Said, The Heart Of Rock & Roll, It Hit Me Like A Hammer, He Don't Know, Attitude, Bad Is Bad, I Want A New Drug, Couple Days Off, Do You Believe In Love, If This Is It, Workin' For A Livin', Shake Rattle And Roll og I Know What I Like

Samlet spilletid 117 minutter

Hvad enten du er fan eller førstegangs køber af Huey Lewis and The News’ musik, så er denne dvd en rigtig god udgivelse med masser af gode numre fra deres 3 første albums. Uanset om du vælger at lytte til den med eller uden tv’et tændt og kun lyden ud gennem din forstærker, så tvivler jeg på at du kan holde dine fødder i ro.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark

Titel: Huey Lewis – At Rockpalast
Original Titel: Huey Lewis – At Rockpalast
Premieredato: 22. marts 2004
Genre: Andet
Link: http://www.hln.org


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...