Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

The Who Special Edition EP (Musik-DVD)

19. januar 2003 af Steffen Damkjær Moestrup

2 stjerner Skriv en kommentar

The Who Special Edition EP (Musik-DVD) billede

En prisbillig udgivelse med nogle af rockmusikkens største helte. Hvem? The Who!

Det engelske selskab Classic Pictures forsøger i øjeblikket at finde en niche inden for DVD-markedet ved at udgive prisbillige musik-DVD’er primært med kunstnere som hører til i den klassiske rockmusik, det vil sige folk som Alice Cooper, Motörhead, Deep Purple og altså The Who.

Fælles for DVD-EP-serien er udover den lave pris at skiverne indeholder det samme type indhold og opbygning. Via en overskuelig menu har man adgang til punkterne Track Select, Pop-Up DVD, Previews og DVD Jukebox.

Track Select er det egentlige The Who-materiale. Man kan vælge mellem fire (ja kun 4!) numre: See me, Feel me (Tommy Can You Hear Me), I’am a Boy, Pinball Wizard, og I’m Free. Alle numre er optagelser fra tysk tv i tidsrummet 1967-1969. Optagelserne er alle i sort-hvid og bortset fra I’m a Boy består optagelserne primært af halvhurtige klip imellem bandmedlemmerne tilsat psykedeliske negativ-positiv overglidninger, silhuet og for- og bagprojektioner. I’m a boy er mere neddæmpet og her er der ikke tilsat nogen special effects.

Under Pop-Up-punktet finder man de samme fire tv-optagelser, men denne gang vises de i et mindre vindue, hvorunder en grafisk tekst kører. Teksten fortæller desværre kun små ubetydeligheder såsom hvilket album nummeret er fra, hvilken trommestil der høres her, og sladder a la hvor mange gange har The Who-medlemmerne kørt en Rolls Royce ind i en swimmingpool. Alt sammen oplysninger som en rigtig Who-fan i forvejen kender til hudløshed.

Previews er små 30-sekunders klip fra andre udgivelser i DVD-EP-serien og endelig er der punktet Jukebox som også er klip fra andre udgivelser fra Classic Pictures. Her er der dog tale om koncertoptagelser af et helt nummer med blandt andre Blue Oyster Cult og Black Sabbath.

Rent teknisk fejler udgivelsen for så vidt ikke noget. Lyden er valgbar mellem 5.1 DTS eller 5.1 Dolby Digital og billedeformatet er PAL/1.33:1. Billedkvaliteten er gennemgående i orden og de animerede menuer passer fint ind i det overordnede layout.

Problemet med udgivelsen er kvantitet. Der er simpelthen ikke nok at komme efter. The Who har så meget materiale, at antallet af numre sagtens kunne have være fordoblet og mere til. Det er ikke altid, at mere er lig med bedre, men det er tilfældet her. Også selvom det ville betyde en lidt højere pris.

DVD’en er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: The Who Special Edition EP
Original Titel: The Who Special Edition EP
Premieredato: 14. oktober 2002
Genre: Andet
Link: http://www.dvd-venner.dk/venner/film_fakta.asp?dvd_id=2850


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...