Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Allerførste Smugkig
Marie Reuther Vi...
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Chaos Walking
Chaos Walking billede

Spiral: From The...
Kagekampen
Luca
Black Widow
Cruella


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

100 % Ulv

27. maj 2021 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

100 % Ulv billede

”100 % ulv” kan bedst beskrives som kaotisk og klichefyldt underholdning i børnehøjde.

Der har ikke været mange børnefilm her i år – bevares, biograferne har kun åbnet sine døre for et par uger siden. Selvom diverse streamingtjenester højt sandsynligt har tjent gode penge på familieunderholdningen. Denne gang bliver vi præsenteret med en australsk produceret animationsfilm ”100 % Ulv” baseret på bogen af samme navn.

Drengen Freddy er ikke en helt almindelig dreng. Faktisk tilhører han en familie af varulve, og han er fast besluttet på at blive den største varulv af dem alle. På hans 13-års fødselsdag får Freddy dog et chok, da han til alles overraskelse bliver forvandlet til en sød lille puddel – ikke en glubsk og uhyggelige varulv. Derfor må han nu bevise sit værd, så alle kan se, hvem han i virkeligheden er.

Man stopper nærmest med at tælle det utallige antal animationsfilm, som ”100% Ulv” har ”lånt” fra efter de første 10 minutter. Der er ikke særlig meget originalitet over filmen. Hverken dens budskab eller historie. Det er naturligvis helt i orden at fortælle børn nogen om venskab, familie og uretfærdighed ( og utrolig meget andet!), men så gør det for gud skyld på en ny og forfriskende måde og ikke blot i et mash-up af fortidens animationsfilm.

Der bliver fortalt rigtig meget på ret kort tid. Filmen føles som længere end, hvad den oprigtigt er på dens 90 minutters spilletid. Dette sker, da filmen gerne vil omkring flere forskellige skurke, alt for mange budskaber og mange unødvendige karakterer, der ikke bidrager til filmens historie. Det ender med at blive en kæmpe rodebunke uden en tydelig rød tråd igennem plottet, hvilket er ærgerligt.

Filmen er naturligvis tænkt som ægte familieunderholdning, og derfor skal den også roses for en rigtig flot, kreativ og charmerende animation. Der er også et par gode grin og slapstick-humor undervejs, som er med til at løfte filmens niveau.

”100% Ulv” må opsummeres som en forvirrende og kaotisk rutsjebanetur med mange mærkelige og uforventede drejninger. Børn vil sikkert hylde med ulvene og finde det hele ”hyldende” morsomt, imens andre nok har fået nok af klichéerne.

Titel: 100 % Ulv
Original Titel: 100 % Wolf
Premieredato: 27. maj 2021
Instruktør: Alexs Stadermann
Skuespillere: Jai Courtney, Samara Weaving, Magda Szubanski, Rhys Darby, Akmal Saleh, Ilai Swindells, Rupert Degas, Jane Lynch
Spilletid: 96 min.
Selskab: Flying Bark Productions, Angel Films, 2020
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Kastanjemanden (...
Nowhere Special
Cruella
First Cow
De ting, vi sige...
Mafiaens Børn
Luca
The White Lotus ...
Miss Osaka
UndineKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...