Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Terminator: Dark...
Terminator: Dark Fate billede

Den Lille Afskye...
Stephen King's D...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Zombieland: Double Tap

Holdet er tilbage og lysten til at flå zombier fra hinanden er ikke blevet mindre. En satirisk og blodig opfølger som fint matcher sin forgænger.
31. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zombieland: Double Tap billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Ruben Fl...
99 min.
4 stjerner
Læs mere

First Love

Selv en bokser kan pille æg.
29. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
First Love billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Takashi ...
108 min.
4 stjerner
Læs mere

Doctor Sleep

Glimrende Stephen King-filmatisering, med en overlegen director’s cut
29. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Doctor Sleep billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Mike Fla...
253 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Love Child

“Love Child” er en hjerteskærende og rørende fortælling, om en iransk families kamp for retfærdighed og en fredelig tilværelse.
29. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Love Child billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Eva Mulvad
110 min.
5 stjerner
Læs mere

En Splittet Familie

En bevægende og relevant lille dokumentarfilm i midten af krig og dæmonisering af flygtninge.
29. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
En Splittet Familie billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Mira Jargil
78 min.
4 stjerner
Læs mere

Le Mans '66

Racerhistorie i højeste gear!
25. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Le Mans '66  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: James Ma...
152 min.
5 stjerner
Læs mere

Critters Attack!

Den femte Critters-film har humor – og ikke så meget andet
24. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Critters Attack! billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Bobby Mi...
89 min.
2 stjerner
Læs mere

Bloodline

The Stifmeister på rovmord
24. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bloodline  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Henry Ja...
97 min.
4 stjerner
Læs mere

iHuman

”iHuman” er skræmmende, provokerende og en vigtig dokumentar i vores teknologiske verden.
23. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
iHuman billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Tone Hes...
99 min.
4 stjerner
Læs mere

Jagtsæson

Lige i underkanten af 500.000 mennesker så denne film i de danske biografer, som vi er mange som i disse tider længes mod. De har formodentlig haft en munter...
21. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jagtsæson billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Tilde Ha...
91 min.
4 stjerner
Læs mere

Prelle - lytter til mig selv

Dristig dokumentar om rapperen Prelle, der til trods for en hård opvækst kæmper for sin ret og plads til at være den hun er
20. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Prelle - lytter til mig selv billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Anita Be...
69 min.
4 stjerner
Læs mere

Tove i stykker

Dokumentar-animation om Tove Ditlevsens indre tilstand, menneskeklogskab og poetiske virke
18. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Tove i stykker billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Peter Lo...
38 min.
5 stjerner
Læs mere

I LOVE YOU I MISS YOU I HOPE I SEE YOU BEFORE I DIE

Dybdeborende dokumentar som viser og udstiller absolut alt om at være ’white trash’ i drømmenes land Amerika
18. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
I LOVE YOU I MISS YOU I HOPE I SEE YOU BEFORE I DIE billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Eva Mari...
76 min.
4 stjerner
Læs mere

Kollision

Voldsomt skilsmissedrama komponeret af brødrene Avaz. Glasskårene står i kø og intet ser ud til at kunne limes sammen. En uafrystelig oplevelse!
17. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kollision billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mehdi Avaz
117 min.
5 stjerner
Læs mere

Kampen Om Grønland

Et vigtigt budskab fra Rigsfællesskabets kolde egn. Kenneth Sorentos dokumentar viser fire grønlænderes vilje til et bedre Grønland, hvor man som dansk besku...
17. mar 2020 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kampen Om Grønland billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kenneth ...
90 min.
4 stjerner
Læs mere
forrige side næste side
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600 650 662 


Overskrift Højre Block
Zombieland: Doub...
First Love
Doctor Sleep
Love Child
En Splittet Familie
Le Mans '66
Critters Attack!
Bloodline
iHuman
Jagtsæson



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...