Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Lille Afskye...
Den Lille Afskyelige Snemand billede

Terminator: Dark...
Stephen King's D...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Damsels In Distress

Fire College piger forsøger at undervise deres mandlige elever nogle manerer i Whit Stillmans komedie.
20. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Damsels In Distress billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Whit Sti...
99 min.
3 stjerner
Læs mere

Zero Dark Thirty

Intens skildring af jagten på Osama Bin Laden gennem øjnene af den specialenhed, som i sidste ende fandt og dræbte den mest omtalte terrorist i det nye årtus...
19. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zero Dark Thirty billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Kathryn ...
153 min.
4 stjerner
Læs mere

Here Comes the Boom

Skaf 48.000 dollars, eller din kollega bliver fyret.
18. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Here Comes the Boom billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Frank Co...
105 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Paris By Night

Kommisær Weiss tager dig på tur igennem Paris voldelige natteliv.
18. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Paris By Night billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Philippe...
96 min.
5 stjerner
Læs mere

Wake up and Die.

Wake up and Die er en blodig lille thriller tilsat overnaturlige elementer. Ikke videre spændende men bestemt et dristigt forsøg ud i genren, og det skal den...
17. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wake up and Die. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Miguel U...
81 min.
2 stjerner
Læs mere

Ørene i maskinen

Vil et gensyn med den franske mesterkomiker Louis de Funès stadig more os i dag?
15. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ørene i maskinen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Claude Zidi
92 min.
3 stjerner
Læs mere

Man of Steel

Stålmanden smeder ingen superfilm!
14. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Man of Steel billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Zack Snyder
143 min.
2 stjerner
Læs mere

Reality

Et dybsindigt, intenst komedie-drama om en mand som bliver sygeligt besat af idéen om at opnå stjernestatus i reality showet Big Brother
13. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Reality billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Matteo G...
115 min.
5 stjerner
Læs mere

No

Ja, nej, måske.
13. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
No billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Pablo La...
118 min.
3 stjerner
Læs mere

The Big Wedding

Varm, men ordinær falde-på-halen komedie om de fjollede gamle hippier og deres fornuftige børn.
13. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Big Wedding billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Justin Z...
90 min.
3 stjerner
Læs mere

Smashed

Smashed skildrer med sine rammende replikker, ægte skuespilpræstationer og afmålte indgangsvinkel en nærværende historie om afhængighed, og det at blive voksen.
11. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Smashed billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: James Po...
78 min.
5 stjerner
Læs mere

The ABCs of Death

26 forskellige måder at dø på…
11. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The ABCs of Death billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kaare An...
124 min.
5 stjerner
Læs mere

Downton Abbey sæson 3

Vi er nået til 1920 i denne tredje sæson af det fantastisk britiske drama.
11. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Downton Abbey sæson 3 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Brian Pe...
418 min.
5 stjerner
Læs mere

Drengen Fra Bjerget

Fremragende lille film om den nederste underklasse i den vestlige verden
9. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Drengen Fra Bjerget billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ursula M...
93 min.
5 stjerner
Læs mere

Time of the Gypsies

Magisk mesterværk om tab af uskyld blandt sigøjnere i Bosnien.
9. jun 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Time of the Gypsies billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Emir Kus...
136 min.
6 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Zombieland: Doub...
First Love
Doctor Sleep
Love Child
En Splittet Familie
Le Mans '66
Critters Attack!
Bloodline
iHuman
Jagtsæson



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...