Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Cold Pursuit
Cold Pursuit billede

Dogman
Journal 64
Instant Family -...
A Simple Favor
Ditte & Louise
Green Book
Blackkklansman
The Equalizer 2


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

The Descendants

En helt almindelig mand med et ikke helt så uproblematisk liv. George Clooneys Golden Globe-præstation.
24. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Descendants billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Alexande...
110 min.
5 stjerner
Læs mere

Assault on Precinct 13

I Carpenters kultklassiker fra 1976 er der blod og action for alle pengene.
24. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Assault on Precinct 13 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: John Car...
91 min.
5 stjerner
Læs mere

This Means War

The Spies Who Loved Me...
22. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
This Means War billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: McG
94 min.
2 stjerner
Læs mere
banner

Rom - Åben By

En af filmhistoriens store klassikere er endelig tilgængelig i en dansk udgivelse
21. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Rom - Åben By billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Roberto ...
98 min.
6 stjerner
Læs mere

A Dangerous Method

Moral vs. Lyst
21. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
A Dangerous Method billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: David Cr...
99 min.
5 stjerner
Læs mere

Lockout

Præsidentens datter ender midt i en gidselsituationen i rummet og kun en mand kan redde hende!
21. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lockout billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: James Ma...
95 min.
3 stjerner
Læs mere

Grey Owl

James Bond til kamp for bæverne…!
21. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Grey Owl billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Richard ...
113 min.
2 stjerner
Læs mere

This must be the place

Bejler til prædikatet kultfilm, men kulten bør bliver stor
19. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
This must be the place billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Paolo So...
113 min.
5 stjerner
Læs mere

Men's Room

Mandschauvinister? So be it...
15. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Men's Room billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
189 min.
3 stjerner
Læs mere

Kilimanjaros Sne

Robert Guediguian har med ”Kilimanjaros Sne” lavet en lille perle om kriminalitetens desperation og det at træde ind i livets efterår.
14. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kilimanjaros Sne billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Robert G...
107 min.
4 stjerner
Læs mere

21 Jump Street

Instruktørerne bag ”How I Met Your Mother” og manuskriptforfatteren til ”Project X” slår sig sammen i dette mash-up af en remake
14. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
21 Jump Street billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Phil Lor...
109 min.
5 stjerner
Læs mere

We Bought A Zoo

Cameron Crowe trækker den i langdrag med sin nye sukrede dramakomedie.
14. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
We Bought A Zoo billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Cameron ...
133 min.
2 stjerner
Læs mere

Piranha 3DD

Film i Tre-dobbelt D-skål!
14. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Piranha 3DD billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Gul...
83 min.
2 stjerner
Læs mere

Get the Gringo

En beskidt popcornsbøtte fyldt med næveindbydende testosteron, talrige øretæver og Mel Gibson som all-american gringo!
14. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Get the Gringo billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Adrian G...
95 min.
2 stjerner
Læs mere

The Bride Of Frank.

Advarsel. The Bride of Frank er ikke for enhver, og denne gang er det ikke bare noget der bliver skrevet for at tiltrække nysgerrige sjæle. Er man ikke til l...
12. jun 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Bride Of Frank. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Steve Ba...
87 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Breaking & Exiting
Alita: Battle Angel
Jørn Utzon: Mand...
If Beale Street ...
RBG
Have You Seen My...
Gotham. The Comp...
The Predator 4K ...
The Spy Who Dump...
The Equalizer 2



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...