Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mulan
Mulan billede

Fast & Furious 9
Smagen Af Sult
Retfærdighedens ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Contraband

Mark Wahlberg som tidligere smugler og splittet familiefar med store overarme og barske bemærkninger - forudsigelighed er kodeordet her.
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Contraband billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Baltasar...
110 min.
2 stjerner
Læs mere

The Best Exotic Marigold Hotel

Her først en advarsel! Filmen, der i det efterfølgende uddrag omtales, repræsenterer i alvorlig grad en høj grad af flabet feel-good faktor, hvis eneste mål ...
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Best Exotic Marigold Hotel billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Madden
124 min.
2 stjerner
Læs mere

Darwin

Månedens dokumentar i Cinemateket er en poetisk film om en isoleret gruppe mennesker langt ude i Californiens tørre ørken.
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Darwin billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Nick Bra...
88 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

The Hunger Games

I en dystre fremtid møder vi Spartacus som teenager!
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Hunger Games billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Gary Ross
142 min.
4 stjerner
Læs mere

Pianisten

Michaels Hanekes forudroligende Pianisten er ikke for de sarte.
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pianisten billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
131 min.
5 stjerner
Læs mere

Kode Ukendt

Kode Ukendt er en rodet affære, fra den ellers fantastiske instruktør Michael Haneke.
22. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kode Ukendt billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
118 min.
3 stjerner
Læs mere

The Hardcore Collection - The Films of Richard Kern.

Richard Kern er kongen af The Cinema of Transgression, og denne samling af skæve, voldsomme og på alle punkter grænseoverskridende kortfilm, er en unik mulig...
17. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Hardcore Collection - The Films of Richard Kern. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Richard ...
170 min.
5 stjerner
Læs mere

Pimp

Overflødigt karakterstudie af ligegyldig britisk alfons i en film med seriøse identitetsproblemer.
16. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pimp billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Robert C...
91 min.
1 stjerner
Læs mere

Your Highness

Gense hellere Pineapple Express og glem alt om denne film.
16. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Your Highness billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: David Go...
102 min.
1 stjerner
Læs mere

Hugo

Scorsese har lavet en underfundig og fin 3D-fortælling
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Hugo billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Martin S...
126 min.
5 stjerner
Læs mere

Jiro Dreams of Sushi

Smuk dokumentar om mere end bare rå fisk og kogte ris
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jiro Dreams of Sushi billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: David Gelb
81 min.
5 stjerner
Læs mere

Miraklet i Le Havre

Menneskeligt socialdrama i den franske provins bevæger sig i ingenmandslandet mellem realisme og kitsch
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Miraklet i Le Havre billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Aki Kaur...
93 min.
2 stjerner
Læs mere

Kamæleonen

Filmens præmis er klar og fortællingen er effektiv – amerikansk politik er en slagmark, unuanceret og sårende banalt
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kamæleonen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: George C...
94 min.
4 stjerner
Læs mere

The Grey

Dyster ulvetime i vildmarken er både skræmmende og betagende - behold halstørklæde og hue på!
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Grey billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joe Carn...
117 min.
5 stjerner
Læs mere

Fortidens Skygge

Udskældt TV2-serie afsluttes med blandet succes på det store lærred
15. mar 2012 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fortidens Skygge billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Birger L...
92 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Smagen af sult
HAPPY TOGETHER
Hunter Hunter
Flugt
Buster Oregon Mo...
Luca (Disney+)
Raya og den sids...
The father
Peter Kanin hopp...
Centervagt



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...