Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Smagen Af Sult
Smagen Af Sult billede

Fast & Furious 9
Buster Oregon Mo...
Om Det Uendelige
Mulan
Raya Og Den Sids...
Fra Gud Til Film...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Rich Kids

Rich Kids er en provokerende pseudodokumentarisk film om en gruppe unge fra det Nordsjællanske jetset. De har alt, undtagen grænser!
1. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Rich Kids billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Rune Ben...
85 min.
2 stjerner
Læs mere

World Trade Center (Commemorative Edition)

Her er filmen om den dag alle husker. En ganske tankevækkende oplevelse!
1. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
World Trade Center (Commemorative Edition) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Oliver S...
124 min.
5 stjerner
Læs mere

You, Me and Dupree

Dybt uoriginalt oplæg, fornærmende kedelige tre kvarter og et omtrent vellykket twist
28. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
You, Me and Dupree billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Anthony ...
108 min.
2 stjerner
Læs mere
banner

Initial D

Ingen skurk og intet drama, men sært underholdende og i hvert fald ufrivilligt morsom
27. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Initial D billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Andrew L...
105 min.
3 stjerner
Læs mere

Station til station

Mere monografi end biografi - desværre
27. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Station til station billede

Over Hækken

Herlig animeret film om venskab og fjendskab på hver sin side af hækken
25. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Over Hækken billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tim John...
80 min.
5 stjerner
Læs mere

The Darwin Awards

Hvis du skulle dø på en dum måde, ender du muligvis i en film som denne…
25. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Darwin Awards billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Finn Taylor
91 min.
2 stjerner
Læs mere

Billy Strayhorn : Lush Life

Havde Strayhorn levet, ville han have udgivet under Blue Note Records!
25. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Billy Strayhorn : Lush Life billede

Notes On A Scandal

Judi Dench og Cate Blanchett i fremragende skuespil overfor hinanden i det oscarnominerede drama ”Notes on a Scandal”.
23. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Notes On A Scandal billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Richard ...
92 min.
5 stjerner
Læs mere

Smokin’ Aces

Drilsk fortællestil med tom æstetisk ultravold. Smokin’ Aces er en flot men forfejlet film
23. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Smokin’ Aces billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joe Carn...
109 min.
2 stjerner
Læs mere

Tapas

I et lokalt kvarter i en forstad til Barcelona følger vi en række skæbner, der spinder sig rundt om hinanden og danner et samlet mønster
23. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Tapas billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: José Cor...
94 min.
4 stjerner
Læs mere

Letters from Iwo Jima

For et halvt år siden kunne vi opleve Clint Eastwoods krigsfilm ”Flags of our Fathers”. Med opfølgeren ”Letters from Iwo Jima” har Clinten skabt et unikt værk
23. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Letters from Iwo Jima billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Clint Ea...
141 min.
5 stjerner
Læs mere

The good Shepard

”The good Shepard” følger CIAagenten Edward Wilsons vej til tops i efterretningstjenesten. Men undervejs på hemmelighedernes sti mister han sig selv
23. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The good Shepard billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Robert D...
167 min.
4 stjerner
Læs mere

Sexual Intelligence

En fingeret dokumentarisk rejse i det seksuelle univers, guidet undervejs af skuespilleren og bestseller forfatteren Kim Cattrall.
22. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sexual Intelligence billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Catherin...
82 min.
4 stjerner
Læs mere

King of Queens - første sæson

Det er sympatisk, lunt og ofte jævnt morsomt, når Doug fejler i parforholdet. Men den skarpe satire ligger hos Jerry Stillers Arthur
22. feb 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
King of Queens - første sæson billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Rob Schi...
537 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Hunter Hunter
Flugt
Buster Oregon Mo...
Luca (Disney+)
Raya og den sids...
The father
Peter Kanin hopp...
Centervagt
På Kanten af Livet
Friends: The Reu...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...