Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Shiver Of The Vampires

6. januar 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Shiver Of The Vampires billede

Jean Rollin´s Art House, vampyrserie udgives på dvd, og denne, en af hans første, er styret af et minimalt budget og uerfarenhed. Men der er indicier undervejs der vidner om talent og nytænkning.

Med et psykedelisk orgel, som lækkert baggrundstapet, udleveres scenen. En lille fransk landsby har forvandlet sig til et orgie af død. To ”berømte” vampyrjægere faldt i unådens klør, og blev selv mærket med tandsæt på halsen. Deres død har sendt et sort slør over byen.
Samtidig er deres kusine på vej, nygift med sin gom, på vej til at holde ferie på fætrenes slot.
De ankommer og nyheden når dem inden de når slottet. Det beslutter sig alligevel for at spendere deres bryllupsfærd på fætrenes hjemsted.
To yndige og unge husassistenter i tyndt tyl, modtager dem og viser dem tilrette. Stedets indretningsarkitekt har haft en forkærlighed for skelethovedet og fakler.
Bruden vil gerne sove alene denne aften for at mindes hendes fætres bortgang. Og senere på aftenen stiger der en kvinde ud af et stander ur i samme værelse, og hun virker dragende på den nygifte, og en lille lesbisk potpourri begynder, og sættes et sultent spidst tandsæt i kusines hals.
Gommen finder ud af at der er noget rivende galt her, specielt da fætrene igen begynder at dukke op, og en rivalisering om bruden kan tage sin begyndelse.

Er man til det erotiske splatter går man ikke galt i byen, det er Rollins varemærke masser af nøgne kvinder, og tiden, 1970 bærer også præg af den voksende feministiske selvbevidsthed, disse kvinder i filmen er absolut ikke til salg, men styres af egne behov. Der er en del humør impliceret, men slaget går langsomt frem, og der må være antydninger af snobberi at udsende denne i Art House serien, selvom den var kult og populær i Europa i 70´erne, har den tydeligt overskrevet sin salgsdato, det er set bedre i hans senere produktioner ”Lips Of Blood” m.fl.
Skuespillet er velmenende, men ikke tilstrækkeligt til at hæve niveauet, til gengæld er musikken det store scoop, med tydelig referencer til Dario Argento. Uhyggelige eller nervepirrende øjeblikke findes ikke i ”Shiver Of The Vampires”.

Ekstra materialet afslører en lille trailerpark, og et slideshow med instruktøren og aktørerne, der bekræfter hans ganske sublime kunstneriske og fotografiske færdigheder.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Shiver Of The Vampires
Original Titel: Le Frisson des Vampires
Premieredato: 11. januar 2008
Instruktør: Jean Rollin
Skuespillere: Marie-Pierre Castel, Sandra Julien, Nicole Nancel, Michel Delahaye, Jean-Marie Durand, Jacques Robiolles, Kuelan Herce
Spilletid: 96 min.
Selskab: Aria Film/1970
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...