Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Annabelle Come Homes

”Annabelle Comes Home” er lidt af et freakshow. Mon ikke dette freakshow snart stopper?
27. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Annabelle Come Homes billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Gary Dau...
106 min.
2 stjerner
Læs mere

THE SISTERS BROTHERS

Den interessante franske filminstruktør Jacques Audiard har vist os endnu en forunderlig verden, da han er gået tilbage til 1850´ernes USA med filmen The Sis...
27. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
THE SISTERS BROTHERS billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jacques ...
122 min.
4 stjerner
Læs mere

Yesterday

”Yesterday” er en sød og charmerende sommerfristelse i heden, hvor Himesh Patel og Lily James skinner igennem.
27. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Yesterday billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Danny Boyle
116 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Apollo 11

“Apollo 11” tager pusten fra en med dens mange fantastiske optagelser i perfekt kvalitet.
27. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Apollo 11 billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Todd Dou...
93 min.
5 stjerner
Læs mere

Hunter Killer

Ubådsfilm som drukner i flosker på landjorden.
24. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Hunter Killer billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Donovan ...
122 min.
4 stjerner
Læs mere

Transnistra

“Transnistra” følger en gruppedynamik i et aflukket samfund, hvor sammenhold og venskab er de vigtigste redskaber.
20. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Transnistra billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Anna Eborn
93 min.
4 stjerner
Læs mere

SOMMER

Tro ikke det er nemt at lave kritiske film i Rusland – eller være skarp kritiker, hvilket journalist Ivan Golunov opdagede for uger siden. Heller ikke filmin...
20. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
SOMMER billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kirill S...
126 min.
5 stjerner
Læs mere

Booksmart

Hvis du kun skal i biografen én gang denne sommer så se Booksmart.
20. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Booksmart billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Olvia Wilde
102 min.
5 stjerner
Læs mere

The Upside

Vellykket genindspilning med masser af autentisk charme og indlevelse. Et af de få eksempler på at en såkaldt remake giver mening.
20. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Upside billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Neil Burger
125 min.
4 stjerner
Læs mere

Spider-Man - Into the Spider-Verse

Spider-pig, spider-piiiiiig
18. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Spider-Man - Into the Spider-Verse  billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Rodney R...
112 min.
5 stjerner
Læs mere

Famous in Love Sæson 1

Twilight-trekantsdrama i Hollywoodske omgivelser.
18. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Famous in Love Sæson 1 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Roger ...
422 min.
1 stjerner
Læs mere

De Frivillige

“De Frivillige” er absurd humor i et alvorligt miljø med en fremragende Anders Matthesen.
13. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
De Frivillige  billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Frederik...
93 min.
5 stjerner
Læs mere

Men in Black: International

Den hemmelige rumvæsensorganisation indser, at kvinder også set virkeligt godt ud i sort.
13. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Men in Black: International billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: F. Gary ...
114 min.
4 stjerner
Læs mere

Kvinden, der glemte sin fortid

Et på én gang surrealistisk, ægte og nærværende portræt.
13. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kvinden, der glemte sin fortid billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Agnieszk...
103 min.
4 stjerner
Læs mere

A Prayer Before Dawn

“ A Prayer Before Dawn” føles som et hårdt og præcist slag i ansigtet. Meget brutalt og ærligt.
13. jun 2019 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
A Prayer Before Dawn billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jean-Sté...
117 min.
4 stjerner
Læs mere
forrige side næste side
1 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 70 80 90 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600 650 694 


Overskrift Højre Block
Blonde (Netflix)
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...