Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Løvernes Konge
Løvernes Konge billede

Sorry We Missed You
Midsommar
Toy Story 4


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

The Front Line

En congoleser søger politisk asyl i Irland, og hans ar på ryggen fortæller en uhyggelig historie. Han vil starte forfra og håber på at få sin elskede familie...
6. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Front Line billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: David Gl...
93 min.
3 stjerner
Læs mere

Nat uden nåde

Nat uden nåde er en fin lille psykologisk thriller, med en ung og altid velspillende Marlon Brandon i en af de bærende roller.
5. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nat uden nåde billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Hubert C...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

That 70s Show – 1. sæson

Retro-sjov. That 70s show balancerer på kanten af det vellykket gakkede og det irriterende hysteriske. I mindre mængder er showet dog ganske underholdende.
5. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
That 70s Show – 1. sæson  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tim Ryde...
540 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Prison Break - The Complete Season 2 (6-Disc)

Så er der atter gang i benene, hjernecellerne og våbnene - Bered dig derfor på en lang og intens flugt gennem Amerika, med mange ofre på vejen - Velkommen ti...
5. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Prison Break - The Complete Season 2 (6-Disc) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kevin Ho...
836 min.
5 stjerner
Læs mere

Catch and Release

Catch and Release fanger dig i det romantiske net, og imponere med en frisk kærlighedshistorie
4. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Catch and Release billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Susannah...
107 min.
4 stjerner
Læs mere

Epic Movie – Unrated

En gennemført forudsigelig og ideforladt sag der højest giver krampe i tæerne frem for lattermusklerne.
3. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Epic Movie – Unrated billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jason Fr...
89 min.
1 stjerner
Læs mere

Parfumen - Historien om en morder

Flot filmatisering af Patrick Süskinds 'ufilmatiserbare' roman fra 1985
2. sep 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Parfumen - Historien om en morder billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tom Tykwer
142 min.
4 stjerner
Læs mere

The Amateurs

Jeff Bridges i en komedie der handler om noget så tabu som porno. En langt mere hyggelig film end man skulle tro.
31. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Amateurs billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
92 min.
4 stjerner
Læs mere

Reprise

Danske Joachim Trier brager ind på scenen med en flot film om drømme og illusioner mellem to forfattere og deres kærester, venner og inspirationskilder.
31. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Reprise billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joachim ...
105 min.
5 stjerner
Læs mere

Den Forbudte By

Vanvittigt flot og ekstravagant men med mest kraft i de små scener
31. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Den Forbudte By billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Zhang Yimou
114 min.
5 stjerner
Læs mere

Nocturnal Rites: The 8th Sin (Ltd. Ed.) (CD+DVD)

Power Metal bandet Nocturnal Rites udgiver nu deres The 8th Sin med tilhørende DVD.
30. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nocturnal Rites: The 8th Sin (Ltd. Ed.) (CD+DVD) billede

Elvis - 30th Anniversary DVD Collection (8DVD)

Tja...spille skuespil kunne han jo ikke
29. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Elvis - 30th Anniversary DVD Collection (8DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
770 min.
2 stjerner
Læs mere

Without Love - Urette Ægtefolk

Screwball når det er bedst
29. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Without Love - Urette Ægtefolk billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Harold S...
105 min.
4 stjerner
Læs mere

Inglorious Bastards(2-disc special uncut edition)

Officer Yeager og hans gruppe af tyve, mordere og dessatører kæmper for at nå grænsen til det neutrale Schweiz
27. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Inglorious Bastards(2-disc special uncut edition) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Enzo G. ...
99 min.
4 stjerner
Læs mere

Meet the Robinsons (PS2)

Det plejer man jo...
27. aug 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Meet the Robinsons (PS2) billede


Overskrift Højre Block
High Life
Harpiks
Sorry We Missed You
Midsommar
The Two Popes
Drømme fra Ødema...
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid Dag



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...