Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Morten Grunwald ...
Torben Jensen Er...
Burt Reynolds Er...
Comedies À La Ca...
Den Perfekte Aft...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Ulvehunden
Ulvehunden billede

Sicario 2: Soldado
Honning Margreth...
Creed Ii
Hotel Transylvan...
Skyscraper
Familien Jul - I...
Cold War
Aquaman
Den Skyldige


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Nessers Van Veeteren - Moreno & Stilheden

Endnu et mord i Maardam, en pige findes myrdet, og spor peger tilbage på en sekt hun netop har forladt. Men endnu en pige fra sekten forsvinder. Hendes blodi...
20. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nessers Van Veeteren - Moreno & Stilheden billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Erik Lei...
88 min.
3 stjerner
Læs mere

Ghost – Special Collector's Edition

Gensynet med tåreperseren ”Ghost” er behageligt, men ikke overvældende. Til gengæld er der masser af ekstra godter i posen.
19. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ghost – Special Collector's Edition billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jerry Zu...
122 min.
4 stjerner
Læs mere

Even Money

Selv ikke stjernebesætningen kan redde Even Money fra at være en halvkedelig film
19. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Even Money billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark Rydell
108 min.
3 stjerner
Læs mere
banner

Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

Der er dækket op til middag hos filmhistoriens mest morderiske familie – velbekomme!
18. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Texas Chainsaw Massacre: The Beginning billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
92 min.
4 stjerner
Læs mere

The Devil’s Rejects.

Rob Zombie har med denne modbydelige lille perle, skrevet sig ind i horror historie bøgerne, som en instruktør der tør tage tyren ved hornene, og servere et ...
18. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Devil’s Rejects. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Rob Zombie.
104 min.
5 stjerner
Læs mere

Confetti

Bryllupsmagasinet Confetti udskriver en konkurrence om årets mest originale bryllup og det kan kun ende med nogle meget interessante forslag.
18. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Confetti billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Debbie I...
96 min.
4 stjerner
Læs mere

A Prairie Home Companion

Enden på en mesters karriere er et hyggeligt indblik i et af USAs mest kendte radioshows.
18. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
A Prairie Home Companion billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Robert A...
101 min.
4 stjerner
Læs mere

Wallander - Containeren

9’ende kapitel i den fremragende politiserie om kriminalbetjent Kurt Wallander.
17. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wallander - Containeren billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Anders E...
87 min.
4 stjerner
Læs mere

Little Miss Sunshine

Tværs gennem USA med en vognfuld skæve eksistenser i alvorlig komedie
17. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Little Miss Sunshine billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
101 min.
4 stjerner
Læs mere

The New York Ripper

Blodig, voldsom og fyldt med sex, men langt under Fulcis bedste film
17. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The New York Ripper billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Lucio Fulci
92 min.
3 stjerner
Læs mere

Gridiron Gang

Historien om den idealistiske Sean Porter og hans kamp for at hjælpe de unge kriminelle er en triviel og langtrukken affære.
16. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Gridiron Gang billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Phil Joanou
120 min.
3 stjerner
Læs mere

Shortbus

En filmisk orgasme
16. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Shortbus billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Cam...
101 min.
5 stjerner
Læs mere

Kærlighedens Slør

Sært altmodisch og bevægende fortælling om had, kærlighed og tilgivelse midt i et kolera hærget kolonialistisk Kina.
16. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kærlighedens Slør billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Curran
125 min.
4 stjerner
Læs mere

Norbit

Eddie Murphy spiller 3 roller i den værste film i hans karriere.
16. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Norbit billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Brian Ro...
102 min.
1 stjerner
Læs mere

Backwoods

Deliverance - light!
15. mar 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Backwoods billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Koldo Se...
98 min.
2 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Aquaman
Cold War
Spider-Man: Into...
The Rider
Mission: Impossi...
Matrix Revolutio...
Matrix Reloaded ...
The Looming Tower
Woman Walks Ahead
Lego DC Superher...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...