Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Girl In The ...
The Girl In The Spider's Web billede

Robin Hood
The House That J...
The Curse Of La ...
Ternet Ninja


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Cubix – Den glemte robot. Episode 1-3.

Nu er det muligt at følge med i Conner og Cubix’s eventyr på denne første DVD i serien om den glemte robots opvågnen.
19. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Cubix – Den glemte robot. Episode 1-3. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Cinepix.
69 min.
4 stjerner
Læs mere

Freedom Writers

Hilary Swank i rollen som naiv skolelærer i film baseret på virkelige hændelser.
18. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Freedom Writers billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Richard ...
123 min.
3 stjerner
Læs mere

Fra grav til grav

Slovensk komedie-drama der rammer hvor den skal!
18. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fra grav til grav billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jan Cvit...
103 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Zodiac

Et galt menneske hærger USA, tilbage i 1960´erne, som en Jack The Ripper myrder han tilfældigt, og sætter sit aftryk, Zodiac mærket, en hel nation terroriser...
18. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zodiac billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: David Fi...
158 min.
4 stjerner
Læs mere

Employee of the month

Den blonde sangfugl, Jessica Simpson, i rollen som kasseassistent i amerikansk komedie.
17. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Employee of the month billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Greg Coo...
104 min.
2 stjerner
Læs mere

Spider-Man 3 (Xbox 360)

Gennemført Spider-Man 3 spil
17. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Spider-Man 3 (Xbox 360) billede

En kvinde forsvinder

Gådefuld film af Hitchcock, der placerer sin fortælling på et tog befolket af excentriske personer.
17. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
En kvinde forsvinder billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Alfred H...
97 min.
5 stjerner
Læs mere

Ung og uskyldig

En mand jages for et mord, han ikke har begået. Endnu en Hitchcockfilm i Criterionserien ser dagens lys
17. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ung og uskyldig billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Alfred H...
79 min.
3 stjerner
Læs mere

Uden for kærligheden

Smuk og sørgmodig fortælling om kærlighed, der nedbryder alle grænser.
16. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Uden for kærligheden billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Daniel E...
100 min.
4 stjerner
Læs mere

Mission Impossible (trilogy)

Remake fra den berømte tv-serie fra 1966-73, med agenten Ethan Hunt, der er oppe mod sine arbejdsgiver, og får tilbudt de mest umulige missioner....
16. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mission Impossible (trilogy) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Brian Da...
344 min.
4 stjerner
Læs mere

Prag

De helt store følelser kommer i spil i Ole Christian Madsens højspændte drama ”Prag”
15. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Prag billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ole Chri...
92 min.
4 stjerner
Læs mere

Children Of Men

En af de bedste film i 2006. Alfonso Cuaróns mesterlige science-fiction film er endelig udkommet på dvd.
15. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Children Of Men billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Alfonso ...
104 min.
5 stjerner
Læs mere

Mit livs film

Film og jordskælv i velskrevet, men næppe rystende chilensk roman
15. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mit livs film billede

Sabotage

Fortrinlig Hitchcock-film der formår at kombinere thrillerspænding med socialrealistisk drama.
15. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sabotage  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Alfred H...
73 min.
5 stjerner
Læs mere

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 4

Foreløbigt sidste omgang ninja action med de grønne teenage-padder!
15. maj 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 4 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Dubberman
75 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
The House That J...
The Curse of La ...
Værk uden skaber
The Nun (4K)
Final Score
Danmarks Sønner
After
Hellboy
Asterix og Tryll...
El Angel



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...