Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

A Dog's Journey
A Dog's Journey billede

Beautiful Boy
Før Frosten


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Agent Red

Agent Red skulle have været en højspændt hi-tech thriller i Tom Clancy stilen. I stedet er det en ufrivillig parodi på den typiske 80’er actionfilm.
11. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Agent Red billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Damien Lee
93 min.
1 stjerner
Læs mere

Cubix 8. Det endelige opgør. Episode 24-26.

Så skal det endelige slag stå imellem Cubix og Doktor k's modbydelige robot. Der er smæk for skillingerne på denne sidste Cubix DVD i serien.
11. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Cubix 8. Det endelige opgør. Episode 24-26. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Cinepix.
69 min.
4 stjerner
Læs mere

Cubix 7. Mediestorm. Episode 20 -23.

Cubix og hans venner er igen på nye eventyr, og endnu engang er det fornøjeligt at være i deres selskab. Denne 7'ene udgivelse i serien er topunderholdning f...
11. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Cubix 7. Mediestorm. Episode 20 -23. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Cinepix.
90 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

En kultiveret rappenskralde

Et nærgående og indgående portræt af Lise Nørgaard, der er meget mere end Matadors mor. Selv om man er 90 år betyder det jo nødvendigvis ikke at man er gammel.
10. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
En kultiveret rappenskralde billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Per Wennick
116 min.
4 stjerner
Læs mere

The Last King Of Scotland

Kig ham i øjnene... Hvis du tør!
10. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Last King Of Scotland billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kevin Ma...
118 min.
5 stjerner
Læs mere

Oscar

40 år er jo ingen alder, når det gælder en af fransk films største komedier. Den vanvittige film Oscar er en af Louis de Funes’ absolut bedste.
10. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Oscar billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Edouard ...
80 min.
6 stjerner
Læs mere

Candy

Heroin er farligt og den australske film ”Candy” med Heath Ledger i en af hovedrollerne portrættere ærligt hvor galt det kan gå.
8. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Candy billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Neil Arm...
108 min.
3 stjerner
Læs mere

Terabithia - Et Hemmeligt Land

Lidt i stil med “Narnia”, klæder denne australske børne og ungdomsfilm sine tilskuer på med fantasifuld billedmagi.
8. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Terabithia - Et Hemmeligt Land billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Gabor Csupo
95 min.
5 stjerner
Læs mere

Oceans 13

Ocean´s drenge er tilbage, mindst lige så kække som de plejer. Clooney og Pitt viser at man kan være alpha-han-diamant/casino-tyv samtidig med at man får tår...
8. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Oceans 13 billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Steven S...
122 min.
4 stjerner
Læs mere

Tryllefløjten

Mozarts opera Tryllefløjten, overført til film. Midt under krigens bulder, knuses en soldats hjerte ikke af kugler, men af den berusende kærlighed, til en yn...
8. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Tryllefløjten billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kenneth ...
135 min.
4 stjerner
Læs mere

Cykelmyggen og dansemyggen

Insekt indsigt i menneskenes verden. Cykelmyggen Egon får cykelhjelm på og kører med sine venner sig ind i store og smås hjerter
8. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Cykelmyggen og dansemyggen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jannik H...
75 min.
4 stjerner
Læs mere

Beck 21: Den Japanska Shungamålningen

Beck og co. bliver denne gang trukket ind i en sag om et kunstmaleri, der synes at sprede død overalt hvor det dukker op.
7. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Beck 21: Den Japanska Shungamålningen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kjell Su...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Cubix 6 – Venskabeligt sammenstød. Episode 17-19

På denne 6. udgivelse om Cubix’s eventyr, møder han blandt andet den Mørke Cubix, der virkelig kræver alle hans robot kræfter for at slå.
7. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Cubix 6 – Venskabeligt sammenstød. Episode 17-19 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Cinepix.
69 min.
4 stjerner
Læs mere

Kosmorama #238 (BOG)

Lækkerier. Kosmorama nummer 238 er et veritabelt overflødighedshorn af artikler om filmiske fortælleformer med en imponerende spændvidde.
7. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kosmorama #238 (BOG) billede

Over The Edge

En underholdende ungdomsfilm med masser af kød på. Det er sjældent man ser den slags mere.
6. jun 2007 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Over The Edge billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
95 min.
5 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Transnistra
SOMMER
Booksmart
The Upside
Spider-Man - Int...
Famous in Love S...
Kvinden, der gle...
Men in Black: In...
A Prayer Before ...
De Frivillige



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...