Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Caligula & Messalina

21. marts 2009 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar

Caligula & Messalina billede

En særdeles ustabil, men også liderlig romersk kejser Caligula, hvis fornemmeste dyder, ifølge denne film, er kønslige samkvem med kvinder, og henrettelser af utallige potentielle fjender.

Caligula (Gino Turini) var altid en frygtet kejser, mens dem han holdt nær sit hjerte, fik stor del i de frodige orgier, som foregik i den store balsal.
Blandt andet gjorde han sig bemærket ved incestuøst forhold til sin ene søster, og at udpege en hest som medlem af det romerske senat til stor fortrydelse for senatets andre medlemmer.
Caligula er kendt for sin nådesløshed, men da Messalina (Betty Roland) tilskyndet af moderen får tilranet sig magten via seksuelle ydelser, har hendes bestræbelser til sidst bragt Messalina helt til top. Og medens kejserens mage/søster er langt fra Rom, tiltrækker Messalina Caligulas opmærksomhed, ved at stille op i en gladiatorkamp, og vinder den.
Hun bliver bragt til hoffet, og kejseren har svært ved at holde sig tilbage overfor denne ambitiøse nymfoman. Hun bliver hurtig hans første elsker og kejserinde.
Claudius (Vladimir Brajovic), den impotente, lever i Caligulas skygge, men der går rygter om at befolkningen blandt mange har vendt Caligula ryggen og ønsker hans bortgang. Dette kommer Messalina for øre, og straks så snart lejligheden byder sig, lader hun sin sparsomme beklædte krops åsyn, Claudius blik fortære. Og ganske efter historie bøgerne, bliver Caligula stukket ned af sine nærmeste, familie og undersåtter.
Messalina har nok at bestille for at opretholde sit eget liv, og være hustru for Claudius, er hendes umættelige sexlyster hendes værste modstander. Alt imens Agrippina (Françoise Blanchard) Caligulas anden elsker, har udset sig kejsertronen til sin søn Nero, og sætter farlige rygter i omløb..

En softcore forestilling bundet op af Tinto Brass opsigtsvækkende ”Caligula” fra 1979 med glansfulde karakterskuespiller impliceret.
Her i denne b-film med struttende brunetter, og en parade af statister og bemærkelses værdige kostumer, er skuespillet lidt over middel for ganske få (Caligula, Messalina, Claudius, Françoise Blanchard) på rollelisten. Handlingen, optagelserne er smågabende i sin mangel på struktur. Selvom der vanlig vis for denne serie udgivet af Another World Entertainment, både indgår tvangs sex, sadisme, tortur og ikke mindst dværgesex, er der ingen nerve eller dybde at hente i de fleste implicerede. Mimikken er fastlåst hos de flest af skuespillerne.
De mest uforglemmelig scener, som man egentlig godt kunne have været foruden, er heste der parrer sig, i modsætningen til menneskenes sex akter, her med et close-up på kønsorganerne!

Filmens ekstramateriale byder på en original trailer til filmen samt trailers til andre film i genren. Desuden er der et bagkatalog over Bruno Mattei´s bedrifter som instruktør, der uden tvivl har begået bedre film end denne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Caligula & Messalina
Original Titel: Caligula & Messalina
Premieredato: 10. oktober 2008
Instruktør: Antonio Passalia, Bruno Mattei
Skuespillere: Gino Turini, Betty Roland, Françoise Blanchard, Vladimir Brajovic, Raul Cabrera, Angelo Arquilla, Piotr Stanislas, Antonio Passalia
Spilletid: 111 min.
Selskab: Beatrice Films/1981
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...