Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Curse Of La ...
The Curse Of La Llorona billede

Robin Hood
The House That J...
Ternet Ninja
The Girl In The ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Giganten (DVD)

Giganten er indbegrebet af amerikansk, storladen filmkunst, og ikke til at komme udenom som en af de klassiske film ´det amerikanske´ spejler sig i.
17. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Giganten (DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: George S...
194 min.
5 stjerner
Læs mere

Valhalla - re-premiere

Det er dansk – det er dejligt! Og så får man lidt nordisk mytologi i letfordøjelige doser, med i købet.
16. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Valhalla - re-premiere billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Peter Ma...
76 min.
4 stjerner
Læs mere

Daredevil

Visuelt animerende, Djævelsk dynamisk actionvendetta med superhelten Daredevil. Spiderman har fået værdigt selskab.
14. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Daredevil billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark Ste...
99 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

The Transporter

Regler er til for at blive brudt...
13. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Transporter billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Louis Le...
94 min.
4 stjerner
Læs mere

Karlsson på taget

En smuk, klog, og tilpas tyk mand i hans bedste alder - dét er Karlsson!
12. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Karlsson på taget billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Camp Dav...
74 min.
6 stjerner
Læs mere

HULK

HULK SMASH THE BIG SCREEN!
11. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
HULK billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Ang Lee
141 min.
6 stjerner
Læs mere

Voyage Of The Damned

937 velhavende jøder får i 1939 i Nazi-tyskland muligheden for at købe sig fri. Disse overklasse-jøder bliver sat på et luksusskib og sejlet til frihed i Cub...
11. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Voyage Of The Damned billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Stuart R...
152 min.
3 stjerner
Læs mere

City Of God

Brasiliansk gangster epos med storslået billedside.
11. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
City Of God billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Fernando...
130 min.
5 stjerner
Læs mere

Auto Focus

Los Angelses. 1964. Bob Crane er gift og populær radiovært, men livet har s tørre planer for Bob, det kører bare, pigerne er interesserede, og hans sexlyst ...
11. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Auto Focus billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Paul Sch...
103 min.
4 stjerner
Læs mere

White Oleander

Hvordan former livet sig når man er 15 år gammel og ens mor havner i fængsel på livstid for overlagt mord?
10. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
White Oleander billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Peter Ko...
110 min.
3 stjerner
Læs mere

Ichi The Killer (DVD)

Den mest censurerede film nogensinde er endelig landet i en dansk, uklippet version. Japansk splat i det maksimale!
9. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ichi The Killer (DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Takashi ...
123 min.
6 stjerner
Læs mere

The Right Stuff S.E. (DVD)

Stækkede vinger og stjernemænd. Philip Kaufmans interessante himmelfilm er kommet på DVD.
8. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Right Stuff S.E. (DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Philip K...
193 min.
4 stjerner
Læs mere

Lisa Stansfield. Biography. The greatest hits (DVD)

Ren nostalgi fra en dejlig sangerinde….
6. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lisa Stansfield. Biography. The greatest hits (DVD) billede

The Daughter of D’artagnan (DVD)

En garde! Fransk fægtekomedie der har lidt for mange fagter til at kunne fange.
4. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Daughter of D’artagnan (DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Bertrand...
124 min.
2 stjerner
Læs mere

Pianisten

Hvordan overlever man som jøde i Warszawa under Anden verdenskrig?
4. jul 2003 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pianisten billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Roman Po...
148 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
The House That J...
The Curse of La ...
Værk uden skaber
The Nun (4K)
Final Score
Danmarks Sønner
After
Hellboy
Asterix og Tryll...
El Angel



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...