Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Wake Of Death (DVD)

5. juli 2005 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Wake Of Death (DVD) billede

Man skal ikke løbe om hjørner med den kinesiske mafia, men heller ikke med Van Damme

Som sagt så gjort, man skal ikke løbe om hjørner med den kinesiske mafia, men heller ikke med Van Damme. Dette dækker omtrent handlingen i den nye Van Damme film. Den belgiske muskelmand giver den endnu engang som hårdhændet ”thug” af værste / bedste skuffe, alt afhængig af hvem man er og om disse typer film falder i ens smag.

Ben Archer (Van Damme) er en noget udbrændt restauratør med hænderne nede i mafiaens lommer. Han kommer til at indse, at han ikke kan fortsætte på samme måde. Han vil gerne trække sig tilbage og slappe af med familien. Hans kone, Cynthia, hvis plejeforældre begge er fra Kina, arbejder for immigrationsmyndighederne. En dag modtager hun et vognlæs illegale immigranter fra Kina og tager en lille, forældreløs pige – Kim – i sin varetægt, indtil videre. Den kinesiske mafia i Amerika er ude efter at hente Kim tilbage. Der skyes ingen midler og på brutal vis nedslagtes hele Ben's familie, med undtagelse af sønnen, Nicholas, som når at flygte med Kim ud af bagdøren. Ben kommer for sent til gerningsstædet og pønser nu kun på én ting: hævn over dem der slog hans kone ihjel.

Der findes nu intet som en god gammeldags actionfilm med plottet hævn skrevet hen over sig. Det synes nu bare at være påfaldende så tit Van Damme havner i disse andenrangs actionfilm. Måske er det som man tager det. Der skal på intet tidspunkt herske tvivl om, at Van Damme leverer varen og at ”The Muscles From Brussels” endnu engang kan vise, hvem der mestrer de drøje hug. Van Damme, der nu efterhånden er ved at være op i årene, holder sig i så god form, at man næsten ikke kan undgå at have respekt for manden. Noget andet er de roller, han bliver tilbudt. Gad vide, om de skrives direkte til ham efterhånden? Det skulle undre nogle andet.

Under hele seancen forstår man, hvorfor det blev Van Damme og ikke en anden skuespiller, der blev valgt til denne rolle. Der er et relativt lille behov for at gå dybere i dialog, for at forstå rollernes måder at agere på. Hovedpersonen er ovenikøbet en restauratør fra Marseille. Som støbt til Van Damme (der jo rent faktisk kommer fra Belgien, men alligevel).

Nogle vil mene at Van Damme er tilbage, men har han ikke været det hver gang? Man kan vist roligt opdele mennesker i diehard hardcore fans og så dem, der absolut ved hvad de ikke skal spilde tid på. Der er nu alligevel noget over Van Damme film, som man ikke finder i andre actionfilm. En fremragende ligegyldighed, som gang på gang bliver ved med at forundre.

DVD Ekstra Materiale
-Bag Kameraet
Dette er en lille dokumentar, der omhandler bag kameraet på filmen. Hvorfor blev Van Damme castet og hvad er baggrunden for filmen, mv. Ikke specielt interessant.
-Trailere
Et par trailere med kommende film
2 stjerner for dette.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Wake Of Death
Original Titel: Wake Of Death
Premieredato: 20. juni 2005
Instruktør: Philippe Martinez
Skuespillere: ean-Claude Van Damme, Simon Yam, Valerie Tian, Philipe Tan, Tony Schiena
Spilletid: 86 min.
Selskab: Bauer Martinez Studios, Nordisk Film, 2004
Genre: Action
Link: http://www.wakeofdeath.com
Et dødeligt spring
Et dødeligt spring
Van Damme på krigsstien, én pistol er ikke nok
Van Damme på krigsstien, én pistol er ikke nok


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...