Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Lille Afskye...
Den Lille Afskyelige Snemand billede

Terminator: Dark...
Stephen King's D...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Michael Jackson's This Is It

Kongen havde store ting i støbeskeen - se hvad det kunne have blevet til...
5. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Michael Jackson's This Is It billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kenny Or...
107 min.
5 stjerner
Læs mere

Peddersen & Findus 4 - Glemligheder

Altid hyggeligt selskab med Findus og Peddersen
5. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Peddersen & Findus 4 - Glemligheder billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jørgen L...
70 min.
5 stjerner
Læs mere

Flirting With Forty

Trivialiteterne står i kø i kedelig feel-good-movie
5. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Flirting With Forty billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mikael S...
84 min.
1 stjerner
Læs mere
banner

Alice i Eventyrland 3D

Mesterinstruktør Tim Burton er tilbage med den fantasifyldte Alice i Eventyrland. Filmen mangler dog Burtons tidligere værkers charme og tilgængelighed.
4. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Alice i Eventyrland 3D billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Tim Burton
108 min.
3 stjerner
Læs mere

A Single Man

Tom Fords instruktør-debut er et smukt, men ikke fejlfrit drama om én dag i en homoseksuel mands liv i 1962.
4. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
A Single Man billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Tom Ford
101 min.
4 stjerner
Læs mere

Sorte Kugler

Var du ikke blandt de 400.000, der så Anders Matthesens succesfilm i biografen, får du nu mulighed på DVD.
2. mar 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sorte Kugler billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Anders M...
80 min.
5 stjerner
Læs mere

Final Destination 4

Et glimrende eksempel på hvorfor 3D ikke altid er en god idé.
26. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Final Destination 4 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: David R....
81 min.
2 stjerner
Læs mere

Invictus

Eastwoods nyeste film er udmærket og underholdende. Den formår – nogle gode momenter til trods - dog ikke for alvor at komme op på det niveau som Mandelas im...
25. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Invictus billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Clint Ea...
133 min.
4 stjerner
Læs mere

The Cove

En højdramatisk dokumentar om delfinfangst i Japan, med de blodigste virkelighedsbilleder verden længe har set.
25. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Cove billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Louie Ps...
92 min.
4 stjerner
Læs mere

Profeten

Der er flot filmhåndværk til skue i Jacques Audiards stærke fængsels-gangster-film, der vandt Grand Prix ved Cannes-festivalen sidste år.
25. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Profeten billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jacques ...
149 min.
5 stjerner
Læs mere

Det er ikke mig ... Jeg sværger!

En samfundskritisk film af den slags som vi så katastrofalt mangler i Danmark
25. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Det er ikke mig ... Jeg sværger! billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Philippe...
105 min.
5 stjerner
Læs mere

Surrogates

Tempofyldt action ramasjang med Bruce Willis i hovedrollen…
24. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Surrogates billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
88 min.
4 stjerner
Læs mere

Too young to die

Deprimerende men også empatisk og velspillet film om en ung piges tragiske skæbne.
24. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Too young to die  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Robert M...
92 min.
4 stjerner
Læs mere

Aliens in the attic

Der er noget HELT galt på loftet…
23. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Aliens in the attic billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: John Sch...
86 min.
3 stjerner
Læs mere

I hate Valentin's day

When the love is gone, its time to move on
23. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
I hate Valentin's day billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Nia Vard...
98 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Abominable
Valhalla
Zombieland: Doub...
First Love
Doctor Sleep
Love Child
En Splittet Familie
Le Mans '66
Critters Attack!
Bloodline



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...