Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Buster Oregon Mo...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Wendy: Dig og din hest

Gaveidéen til hestepigen - hadegaven til fodboldnørden
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wendy: Dig og din hest billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Charlott...
60 min.
3 stjerner
Læs mere

Into the Blue.

Undervands thriller der uden tvivl er kræs for øjnene, i form af to veltrimmede hovedroller. Jessica Alban og Paul Walker er top trimmede og mega lækre. Desv...
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Into the Blue. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: John Sto...
110 min.
2 stjerner
Læs mere

My Date With Drew

Den arketypiske amerikaner ved navn Brian Herzlinger, lever det almindelige liv, men vil nu prøve at få en date med sin uopnåelige kærlighed Drew Barrymore.
21. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
My Date With Drew billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jon Gunn...
90 min.
3 stjerner
Læs mere
banner

Universal Soldier - Special Edition

Van Damme møder Dolph Lundgren i et actionbrag fra 90'erne.
20. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Universal Soldier - Special Edition billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ronald E...
99 min.
5 stjerner
Læs mere

Second In Command

Van Damme underholder ufortrødent med færre cirkelspark og mere politik end vanligt
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Second In Command billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Simon Fe...
93 min.
3 stjerner
Læs mere

Afsporet

Er du til en hurtig thriller uden de store dikkedarer og som ikke lover mere end den kan holde, så er Afsporet ikke helt kørt af skinnerne
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Afsporet billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mikael H...
107 min.
3 stjerner
Læs mere

Lille Kylling

Dybt skuffende første forsøg af Disney i det digitale håndværk.
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lille Kylling billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark Dindal
77 min.
2 stjerner
Læs mere

Paradiset

Tam efterligning af kult-film.
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Paradiset billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Stuart G...
91 min.
1 stjerner
Læs mere

Dommeren

Stærkt skuespil i Gert Fredholms stille, men nærværende drama.
18. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Dommeren billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Gert Fre...
86 min.
4 stjerner
Læs mere

The Da Vinci Code (PS2)

Så kom spillet, der skal forsøge at leve op til en bestsellerroman og filmatiseringen af denne
18. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Da Vinci Code (PS2) billede

Red Sun

Kultursammenstød i det vilde vesten.
18. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Red Sun billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Terence ...
101 min.
3 stjerner
Læs mere

The Fast & The Furious 3 : Tokyo Drift

For tredje gang er der skudt nitro i tanken – Læn dig tilbage og lad dig rive med!
16. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Fast & The Furious 3 : Tokyo Drift billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Justin Lin
104 min.
4 stjerner
Læs mere

Princess

Voldelig, beskidt og bestemt ikke for børn. Anders Morgenthaler sparker liv i de danske biografer med en film der ikke minder om noget andet
16. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Princess billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Anders M...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Aquamarine

Havfruerne er tilbage på det store lærred i et ganske magisk og fint eventyr
16. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Aquamarine billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Elizabet...
104 min.
4 stjerner
Læs mere

Jarhead

Find den sommerdag, hvor vejret er elendigt. Smør grøn maling i hovedet og sæt Jarhead på dvd-rillen. Så kører vi...
16. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jarhead billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Sam Mendes
123 min.
5 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Når Det Bliver M...
Skyggen I Mit Øje
Antlers
Free Guy
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...