Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Hitler, The Rise of Evil

The only thing necessary for evil to flourish is for good men to do nothing
11. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Hitler, The Rise of Evil billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Christia...
180 min.
5 stjerner
Læs mere

Dunderklumpen

En eventyrlig lille film, for hele familien
11. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Dunderklumpen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Per Åhlin
97 min.
4 stjerner
Læs mere

Ice Age 2: The Meltdown (PS2)

Ingen originalitet, men sjovt at spille de få timer det nu varer alligevel.
11. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ice Age 2: The Meltdown (PS2) billede
banner

Bliv Hvor Du Er

Filmen er så tilpas provokerende i sin realisme, at man som mand og kvinde får foræret en hel del at tale om efterfølgende.
10. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bliv Hvor Du Er billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Sergio C...
125 min.
4 stjerner
Læs mere

Geo's Garage

Prøv at slå op i en ordbog under fysisk komik. Beskrivelsen er på blot tre bogstaver: GEO
10. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Geo's Garage billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
120 min.
4 stjerner
Læs mere

The Lord Of The Rings: The Battle For Middle-Earth II (PC)

Tager det originale spil et skridt videre, men der er stadig få mangler, før det enorme Ringenes Herre RTS univers er komplet.
10. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Lord Of The Rings: The Battle For Middle-Earth II (PC) billede

Twin Sisters

Det er vigtigere for instruktøren, at få tårerne frem i tilskuerens øjne end at fortælle en historie om rigtige mennesker.
9. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Twin Sisters billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ben Somb...
147 min.
2 stjerner
Læs mere

Rebound

Martin Lawrence giver den som basket-træner i en mindre overgearet komiker-rolle, for en gangs skyld
9. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Rebound billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Steve Carr
83 min.
3 stjerner
Læs mere

Jacques Tati Box (5*DVD)

Den franske mesterinstruktør Jacques Tatis spillefilm samlet i én box. Vægtig modernitetskritik fyldt med stor komik og poesi.
8. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jacques Tati Box (5*DVD) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jacques ...
481 min.
6 stjerner
Læs mere

Lassie

Den gør godt den køter
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lassie billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Charles ...
101 min.
4 stjerner
Læs mere

Get Rich Or Die Tryin'

Bedre end 8 Mile, men stadig en rodet omgang, der mangler struktur og klarsyn
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Get Rich Or Die Tryin' billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jim Sher...
117 min.
2 stjerner
Læs mere

Profession: Reporter

Michelangelo Antonionis psykologiske drama fra 1975 med en ung Jack Nicholson i hovedrollen har re-premiere i Århus og København.
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Profession: Reporter billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Michelan...
119 min.
4 stjerner
Læs mere

Ice Age 2: The Meltdown

Trekløveret Manny, Sid og Diego begiver sig endnu engang ud på en farefuld rejse. Hvor det i den første film, handlede om at redde et menneskebarn, gælder de...
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ice Age 2: The Meltdown billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Carlos S...
91 min.
4 stjerner
Læs mere

Bandidas

En lækker lille snack fra The Wild Wild West. Et gnistrende samspil imellem de to sexede latino-babes, sikre 1½ times udsøgt underholdning.
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bandidas billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joachim ...
93 min.
4 stjerner
Læs mere

En Soap

Trine Dyrholm er blændende i en ellers noget lunken kop sæbevand.
7. apr 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
En Soap billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Pernille...
0 min.
2 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers Orkester



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...