Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Midsommar
Midsommar billede

Sorry We Missed You
Løvernes Konge


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Molly - En ung piges sex-eventyr.

Mac Ahlberg har lavet et hav af film I den erotiske genre, og I denne klassiker fra 1977 præsentere han blandt andet sexikonet Marie Forså på fornemste vis. ...
31. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Molly - En ung piges sex-eventyr. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mac Ahlb...
93 min.
3 stjerner
Læs mere

Snowpiercer

Glemmer at få publikum helt med til endestationen
31. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Snowpiercer billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Bong Joo...
125 min.
3 stjerner
Læs mere

Reaching for the Moon

´Ensomheden er dog lige stærk´. Måske et mindre pænt statement i en meget pæn film
31. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Reaching for the Moon billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Bruno Ba...
111 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Nightcrawler

Jake Gyllenhaal er overbevisende psykopat i Los Angeles' natteliv.
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nightcrawler billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Dan Gilroy
118 min.
5 stjerner
Læs mere

The Quiet Ones

Tror du på det overnaturlige, eller er der en videnskabelig forklaring på ellers uforklarlige hændelser?
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Quiet Ones billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Pogue
98 min.
4 stjerner
Læs mere

The Tribe

Ungdommens stærke og følelsesfulde kropssprog brager ud til publikummet i denne lydløse film, hvor handlingen kun fortælles igennem tegnsprog
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Tribe billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Myroslav...
130 min.
5 stjerner
Læs mere

No Good Deed

En klassisk psykologisk thriller, hvor en god gerning får fatale konsekvenser.
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
No Good Deed billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Sam Miller
84 min.
3 stjerner
Læs mere

Før Vinterkulden

Perfekte mennesker med uperfekte skæbner i uperfekt film.
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Før Vinterkulden billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Philippe...
103 min.
3 stjerner
Læs mere

Love, Rosie

”What you get when you fall in love is trouble” lyder sangen, der åbner filmen ”Love, Rosie”, hvilket er meget sigende for den kærlighed, filmen portrætterer...
30. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Love, Rosie billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Christia...
102 min.
3 stjerner
Læs mere

Any Day Now

Any Day Now er en rørende fortælling baseret på en sand historie om homoseksuelles rettigheder eller mangel derpå.
29. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Any Day Now billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Travis Fine
98 min.
5 stjerner
Læs mere

Nøglehullet

Lummer dilettantisk stemning...
28. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nøglehullet billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Paul Gerber
80 min.
1 stjerner
Læs mere

Summer in February

Sløvt makværk uden hjerte og drama.
27. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Summer in February billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Christop...
101 min.
2 stjerner
Læs mere

Badehotellet

Badeferie i dramaturgi og skuespil, men folkekært som en badeferie på Mallorca.
27. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Badehotellet billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Hans Fab...
300 min.
3 stjerner
Læs mere

Fright Night

Klassisk kult-gyser med fantastisk 80'er-stemning.
26. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fright Night billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Tom Holland
109 min.
4 stjerner
Læs mere

Min Søns Familie

Kan man virkelig elske en, som ikke er ens kød og blod på samme måde som tidligere?
26. okt 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Min Søns Familie billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Kore-eda...
117 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid Dag
Scooby-doo! Tilb...
Western Stars
F for Får filmen...
Made in Bangladesh
Gud være lovet
Marriage Story



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...