Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Simon Talbot. Mr. Copenhagen

3. januar 2017 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Simon Talbot. Mr. Copenhagen billede

Mr. Copenhagen er det 3. Standup show som Simon Talbot laver, og da det havde premiere i 2016 strømmede folk til, for at opleve den populære Jyske standup komiker på slap line. Nu er det muligt at se hele showet hjemme i dagligstuen på DVD, og her er det jo et privilegium, at man kan se sine ynglings jokes igen og igen, eller spole hurtigt over de passager der kører lidt i ring.

Simon Talbot lavede i 2011 sit første standup show ”DAMP” og i 2013 fulgte han det op med ”Talle alene i verden”, så det var med længsel i blodet at hans fans endelig i januar 2016, kunne se ham i hans nyeste show med navnet Mr. Copenhagen, der i øvrigt hentyder til ham selv på hans nuværende ståsted i livet. For selvom Simon Talbot er jyde, og vokset op i en lille flække hvor alle kender alle, kan han den dag i dag nok ikke sige sig helt fri for også, at have fået lidt københavner blod i årene. For selvom han gik og troede, at han var ærkejysk, så er han alligevel blevet farvet af det at være en del af den Danske mediebranche, der trods alt mest slår på tromme i hovedstaden. Netop det at være en del af mediebranchen handler Mr. Copenhagen en del om. De kontraster der opstår i Simons liv imellem livet i en almindelig familie og så det hurlumhej mediebrancen byder på. Mr. Copenhagen handler også om fordomme. Jydernes fordomme om københavnerne og omvendt, og om det at være bondejyde i storbyen, og om man nu er en rigtig mand, hvis man ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i sin kaffe.

Simon Talbot kommer langt omkring i hans nyeste show, og de fleste betragtninger er ganske velovervejede og til tider ret morsomme. Hvis man er fan af den unge komiker er det her sikkert et must, og alle andre kan jo heldigvis bare nappe det i små bidder, når man lige er i humør til det. Simon Talbot kører derud af i et DAMP ligende tempo, hvilket godt kan afstedkomme en trang til at skrue lidt ned for lyden, hvilket i grunden er lidt ærgerligt, da mange af hans jokes er helt fine. Nogen gange kunne man godt ønske, at han ville skrue lidt ned for blusset og levere det hele med lidt mindre fart på. Men det er selvfølgelig sikkert ikke en del af den stil som mediebranchen ønsker af ham.

Simon Talbot er kendt for andre ting end hans Standupshows, og de fleste husker ham nok i den halv frække musik video ”Stjerner og hvidt lys” hvor han optrådte blandt andet sammen med Rasmus Nøhr og Clemens. Videoen har rundet over 2 millioner visninger på YouTube. Det er også muligt at fange Simon Talbot i hans eget sketch show i TV.

Lyden er optaget i Dolby Digital og det er muligt at se showet med Danske undertekster.

Simon Talbot – Mr. Copenhagen er venligst stillet til rådighed af Mislabel.

Titel: Simon Talbot. Mr. Copenhagen
Original Titel: Simon Talbot. Mr. Copenhagen
Premieredato: 3. januar 2017
Instruktør: Simon Talbot
Skuespillere: Simon Talbot
Spilletid: 82 min.
Selskab: 2016
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The DefeatedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...