Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

White Boy Rick
White Boy Rick billede

Happy Death Day 2 U
Sådan Træner Du ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

The Borgias sæson 2

Død og ødelæggelse og Helvedes flammer vender tilbage til Vatikanstaten.
3. maj 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Borgias sæson 2 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jon Amie...
497 min.
5 stjerner
Læs mere

Breaking Bad. Sæson 5. Del 2.

Så kom de sidste 8 afsnit af Breaking Bad sæson 5 også på Dansk Blu-Ray. En længe ventet afslutning på den anmelderroste serie, der de sidste år har taget ve...
1. maj 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Breaking Bad. Sæson 5. Del 2. billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Vince Gi...
390 min.
6 stjerner
Læs mere

Gensynet

Det at gøre op med ens fortid er ikke nemt.
1. maj 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Gensynet billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Anna Odell
88 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Pompeji

Autensitet og interessante roller forglemmes til fordel for computerild og kaos
1. maj 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pompeji billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Paul W.S...
105 min.
2 stjerner
Læs mere

The World's End

Cornetto-trilogien afsluttes med manér
1. maj 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The World's End billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Edgar Wr...
109 min.
5 stjerner
Læs mere

Sange fra skoven

Han blev forelsket i deres musik, levemåde og en kvinde. 25 år efter tager han sin bayaka-søn med tilbage til New York City.
30. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sange fra skoven billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
96 min.
5 stjerner
Læs mere

New Girl: Sæson 2

Den anden sæson af New Girl forstsætter første sæsons succesfulde måde at præsentere en både ny men genkendelig sitcom.
30. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
New Girl: Sæson 2 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jake Kas...
546 min.
5 stjerner
Læs mere

Kung Fu Panda – Legends of Awesomeness – The Midnight Stranger (Vol. 3)

Dreamworks koger suppe på en biografsucces. Dette er 3. sæson af TV-udgaven af Kung Fu Panda og det er i grunden slet ikke så ringe.
29. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kung Fu Panda – Legends of Awesomeness – The Midnight Stranger (Vol. 3) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Aaron Ha...
154 min.
4 stjerner
Læs mere

Barabbas

Bibel-anskuelsesundervisning
29. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Barabbas billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Roger Young
183 min.
2 stjerner
Læs mere

Nazilægens Frontludere

Hun-djævler på den erotiske krigssti!
28. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nazilægens Frontludere billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Erwin C ...
96 min.
2 stjerner
Læs mere

The Tower.

The Tower er en Koreansk katastrofefilm, i stil med The Towering Inferno, tilsat en god portion asiatisk galskab og en ordentlig røvfuld digitale effekter. E...
26. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Tower. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ji-Hoo Kim.
117 min.
3 stjerner
Læs mere

Oldboy

Please Hammer, don't hurt 'em!
25. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Oldboy billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Spike Lee
103 min.
4 stjerner
Læs mere

Brick Mansions

Paul Walkers sidste film er en uinspireret afspejling af originalen
24. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Brick Mansions billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Camille ...
90 min.
3 stjerner
Læs mere

En Du Elsker

Mødet mellem to fortabte sjæle
24. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
En Du Elsker billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Pernille...
100 min.
3 stjerner
Læs mere

My Sweet Pepper Land

Kurdisk heltinde stjæler billedet i moderne spaghetti-western
24. apr 2014 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
My Sweet Pepper Land billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Hiner Sa...
100 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Tom Clancy's Jac...
YAO
Child's Play
Løvernes Konge
My Name is Lenny
Midsommar
Mid90s
I Krig
Billionaire Boys...
Smagen af Toscana



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...