Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

A Beautiful Day ...
A Beautiful Day In The Neighborhood billede

Emma
The Invisible Man
The Call Of The ...
Fremad


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Smitty

Hunden er menneskets bedste ven.
1. dec 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Smitty billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: David M....
90 min.
3 stjerner
Læs mere

Pawn Shop Chronicles

Bøvet sydstats humor uden form…
1. dec 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pawn Shop Chronicles  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Wayne Kr...
107 min.
2 stjerner
Læs mere

Person of Interest – The complete first season

Big Brother ser alt…
30. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Person of Interest – The complete first season billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Colin Bu...
1005 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

To the Wonder

Terrence Malick har vist brug for sin lange kunstpause!
29. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
To the Wonder billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Terrence...
108 min.
1 stjerner
Læs mere

Hannibal: Første Sæson

Menneskelever-Potage. Velbekomme!
29. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Hannibal: Første Sæson billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Created ...
1043 min.
5 stjerner
Læs mere

Mad Ship

Drømmen om lykken, ødelægger denne familie...
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mad Ship billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: David Mo...
90 min.
3 stjerner
Læs mere

Philomena

Humor og tragedie komplimenterer hinanden og giver stof til eftertanke i dette charmerende britiske drama baseret på utrolige, men virkelige hændelser.
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Philomena billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Stephen ...
98 min.
5 stjerner
Læs mere

You're Next

Et enkelt originalt element giver krydderi til gennemført genrefilm.
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
You're Next billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Adam Win...
95 min.
5 stjerner
Læs mere

Ender's Game

Kan en film om at spille spil se for ægte ud?
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Ender's Game billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Gavin Hood
114 min.
3 stjerner
Læs mere

Under regnbuen

Livsklog, varm fortælling om kærlighed, venskaber, familierelationer fortalt i knivskarpe, humoristiske dialoger på udvalgte lokaliteter i Paris
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Under regnbuen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Agnès Ja...
112 min.
4 stjerner
Læs mere

Insidious 2

Med ”Saw”, ”Insidious” og ”Nattens Dæmoner” i bagkataloget har instruktør James Wan nærmest stemplet ”kvalitetsgaranti” i panden, når han påny sætter sig i i...
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Insidious 2 billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: James Wan
106 min.
4 stjerner
Læs mere

Jul i Bakkekøbing

Sne'besat' journalist går for (h)vidt med opfinders snemaskine
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jul i Bakkekøbing billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Rasmus A...
75 min.
5 stjerner
Læs mere

Huntigeren

Man fornemmer producentens hensigt; at Sophia Loren med denne film skal markedsføres som seriøs karakterskuespiller. Og det lykkes faktisk!
28. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Huntigeren billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Vittorio...
96 min.
5 stjerner
Læs mere

Guldfeber – på sporet af Oscarfilmen

Akademisk indføring i Oscarshowet
25. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Guldfeber – på sporet af Oscarfilmen billede

3096 Dage

Den sande historie om Natascha Kampusch, som blev kidnappet og holdt til fange i et kælderrum i otte år.
25. nov 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
3096 Dage billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Sherry H...
105 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Sagen Collini
Luna og den magi...
Spioner på Missi...
Unhinged
Familiefesten
Peninsula
Mælkekrigen
Dolittle
Wild Rose
Den Gode Hustru



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...