Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Løvernes Konge
Løvernes Konge billede

Midsommar
Sorry We Missed You


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Gentofte Kino 75 år - I Filmens Tjeneste

I år er der jubilæum i Gentofte Kommune, mere præcist er det kommunens selvstændigt drevne biograf, der skal fejres. I den anledning udkommer en hyldest bog,...
31. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Gentofte Kino 75 år - I Filmens Tjeneste billede

Tømmermænd Tur-Retur

The Wolfpack er tilbage en sidste gang, men bliver taget hårdt bagfra af Mr. Chow og et ringe manus
30. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Tømmermænd Tur-Retur billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Todd Phi...
100 min.
2 stjerner
Læs mere

Only God Forgives

Gud tilgive hvad publikum ikke kan...
30. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Only God Forgives billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Nicolas ...
90 min.
3 stjerner
Læs mere
banner

True Blood - Season 5

Herligt gensyn med den nyskabende vampyr/varulveserie leveret gennem en cocktail af vold, blod, slagsmål og sex.
30. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
True Blood - Season 5 billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Alan Ball
640 min.
4 stjerner
Læs mere

Max Pinlig 3 - På Roskilde

Tredje omgang pinligheder mellem mor og søn
29. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Max Pinlig 3 - På Roskilde billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Lotte Sv...
96 min.
2 stjerner
Læs mere

The Impossible

Den sande historie om en families overlevelseskamp under tsunamien i 2004.
29. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Impossible billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: J.A. Bayona
109 min.
4 stjerner
Læs mere

Amanda og rævepelsen

Charmerende Goldie Hawn viser lår i ikke særligt romantisk westernkomedie.
25. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Amanda og rævepelsen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Melvin F...
99 min.
3 stjerner
Læs mere

Fast & Furious 6

Den 6. film om gaderæs handler efterhånden ikke meget om ræs, men action er der, og massere af det.
23. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fast & Furious 6 billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Justin Lin
130 min.
5 stjerner
Læs mere

Spring Breakers

Helt klart en af de bedste film i år.
23. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Spring Breakers billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Harmony ...
94 min.
6 stjerner
Læs mere

Zaytoun

Invasionen af Libanon udvikler sig til en road movie, men klare det nu godt alligevel.
23. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zaytoun billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Eran Riklis
107 min.
4 stjerner
Læs mere

I Lossens Time

I Lossens Time trækker tråde tilbage til den enkle fortællestil og stilfærdige men knaldgode historie
23. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
I Lossens Time billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Søren Kr...
93 min.
5 stjerner
Læs mere

Skovens hemmelige rige

Et tag-selv bord af moralske budskaber tilbydes i denne fint sammenskruet animationsfilm. Flot animation og et actionfyldt eventyr vil appellere til børn i m...
23. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Skovens hemmelige rige billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Chris Wedge
104 min.
4 stjerner
Læs mere

The Warner Bros. Gangsters Collection

Fire sublime film. Men Gangster Collection?
21. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Warner Bros. Gangsters Collection billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Martin S...
589 min.
5 stjerner
Læs mere

Life Of Pi

Den mest sandsynlige usandsynlige historie nogensinde!
21. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Life Of Pi billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ang Lee
121 min.
6 stjerner
Læs mere

Den Grimme Ælling

Kan H.C. Andersens usammenlignlige klassiker formidles med opera og animation på vellykket vis i børnehøjde?
20. maj 2013 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Den Grimme Ælling  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Garri Ba...
75 min.
5 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid Dag
Scooby-doo! Tilb...
Western Stars
F for Får filmen...
Made in Bangladesh
Gud være lovet
Marriage Story



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...