Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bad Asses On The Bayou

25. juli 2015 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bad Asses On The Bayou billede

To gange Danny rydder op i Louisiana...

Måske du husker Danny Glovers klassiske ”I’m Too Old For This Shit”-replik fra Dødbringende Våben-filmene? Det er efterhånden ved at være nogle år siden at den blev taget i brug. Men den kunne såmænd sagtens være aktuel, for her skal det handle om tredje omgang Bad Ass, og de to gange Danny er altså kommet lidt op i årene. Glover er den ”yngste” med sine 69 år, mens Trejo er 2 år ældre.

I 2012 dukkede filmen Bad Ass op, hvor Danny Trejo spiller Frank Vega. En Vietnam-veteran som i en lang årrække har befundet sig nederst i samfundet. Han bliver lidt af en berømthed, da han sætter en stopper for en såkaldt Hate Crime i en bus. Dette bliver filmet og opnår voldsom popularitet på internettet. Frank Vega oplever nemlig ikke den store assistance fra politiet, og da hans bedste ven bliver myrdet, ser Frank ikke nogen anden udvej end at tage sagen i egen hånd. Filmen Bad Ass om den aldrende selvtægtsmand, som kæmper for retfærdighed, er baseret på virkelige hændelser. Den blev så stor en succes at instruktøren Craig Moss besluttede sig for at lave endnu en Bad Ass-film, som fik premiere året efter. Her dukkede Danny Glover så op som Franks side kick Bernie. Munden stod ikke stille ret længe ad gangen på de to, og de kunne sådan set minde om en blanding af de to gamle fra Muppet Show (Waldorff og Statler) med skills som Rambo udstyret med flodhesten Dolphs kølle.

I Bad Asses on the Bayou er vi stadig ude på øretævernes holdeplads. Selvom Frank og Bernie er gode kammerater, så fyger det med bandeord og slibrige kommentarer. Våbnene er de bare næver, lige ud over et gangstativ, en baseball, en benzintankpistol og hvad der ellers lige er ved hånden. Åhh, for resten. Bernie får ganske vist fingre i et skydevåben på et tidspunkt. Det bruger han til at skyde skurkene i benene, således at han er fri for at skulle fange dem og derved først bringe sin krop ud i noget som kunne minde om løb. Samspillet mellem to gange Danny er, som de foregående film, fabelagtigt. ”Bayou” er en meget simpel opskrift på en hurtig actionfilm, hvor de to dudes skal en tur til Louisiana for at finde ud af hvem der har kidnappet Carmen (en rapkæftet ung dame, som blev introduceret i Bad Ass 2). Carmen, spillet af Loni Love, står nemlig foran at skulle giftes, og til sådan en begivenhed er Frank og Bernie naturligvis inviteret. Desværre bliver Carmen bortført på brutal vis, og politiets sløve efterforskningsarbejde passer bestemt ikke den dynamiske duo. De starter en jagt som fører dem lige fluks til områdets værste bande af forbrydere.

Det er stadig Craig Moss som dirigerer med sit lille ensemble. Og denne gang smider han endnu en lille bonus oven i, i form af John Amos. Måske siger navnet dig ikke alverden, men når du ser hans ansigt i rollen som Carmens far Earl, så vil du tænke – hvor er det nu jeg har set ham før? Og svaret er Coming To America, hvor han spiller burgerkæde-ejeren Cleo McDowell, far til Lisa som Eddie Murphys prins fra Zamunda falder for. Den nu 75-årige Amos giver Frank og Bernie en hjælpende hånd med at uddele håndmadder og skipperbryst til dem som fortjener det. Moss har styr på tropperne og ved hvad han vil med sine figurer, for det er nemlig figurerne som er langt vigtigere end selve handlingen som hurtigt kan koges ned til helte mod skurke. Det er befriende at se de aldrende herrer give den fuld gas, og de kan slet ikke skjule at man må have en formodning om at optagelserne har været en fest. Du skal se Bad Asses on the Bayou, hvis du har set de andre Bad Ass-film. Du kan også godt se ”Bayou” som en separat film, men da der er enkelte referencer til fortidens hændelser, er det bedst at have kronologien i orden. Den tredje film i serien er også temmelig overskuelig hvad angår længde, så skulle du have samme alder som de tre primære gutter, så skal du kun holde dig vågen i en time og 17 minutter, før rulleteksterne indtræffer. Men der er til gengæld nok at holde sig vågen til…

Bonus-materialet består af en 15 minutter lang dokumentar om tilblivelsen af filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Bad Asses On The Bayou
Original Titel: Bad Asses On The Bayou
Premieredato: 16. juli 2015
Instruktør: Craig Moss
Skuespillere: Danny Trejo, Danny Glover, John Amos, Loni Love, Sammi Rotibi, Jimmy Bennett
Spilletid: 81 min.
Selskab: Silver Intrate, Ginobli, 2015
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...