Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Hjem

22. juli 2015 af Ronnie Bisgaard Mortensen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hjem billede

Ude godt, men hjemme bedst, eller hvad?

Dreamworks forsøger virkelig at følge med Disney Pixar, hvad angår animationsfilmen, men når det kommer til de unikke og originale fortællinger, glipper det ofte for dem. Det er Home et ganske glimrende eksempel på, for Home er egentlig en meget sød og god fortælling, men minder i karakterer og plot alt for meget om tidligere produktioner.

Bøverne er et folkefærd der altid har levet med at stikke af fra problemerne. De er på evig flugt fra Gorgerne, og de har nu valgt Jorden som deres nye hjem. Derfor sender de alle menneskerne til Australien og overtager Jorden. Bøven Oh (Jim Parsons) er en naiv humørbombe som ingen af de andre bøvere gider at være sammen med. Da Oh ved et uheld sender et signal ud i rummet, så Gorgerne kan finde Bøverne, må Oh arbejde sammen med menneskepigen Tip (Rihanna) for at redde sit eget liv og alle bøvers eksistens.

Starten af Home bliver fortalt hurtigt og forvirrende for at kunne igangsætte den rigtige historie. Vi bliver som seer lynhurtigt guidet igennem bøvernes fortid og hvorfor de er som de, men det hele går lidt for hurtigt og filmen får ikke den ønskede begyndelse. Det er synd, for i starten af filmen følte jeg, at det hele hurtigt blev for barnligt, men heldigvis vokser filmen i løbet af dens spilletid og ender faktisk med at være ganske vedkommende for både børn og voksne, hvad både angår humor, plot og budskab.

Som den kiksede og naive Oh er Jim Parsons velvalgt, fordi han har god komisk timing og levering. Som menneskepigen Tip fungerer Rihanna også udmærket og Jennifer Lopez lægger også stemme til Tips mor. Det er et ganske heftigt stemmecast, men det virker samtidig også som om, at når man har fået de to sangerinder til at lægge stemmer til et par karakterer, så har de til gengældt fået deres sange med i filmen, og derfor er filmen lidt for overproppet med Rihanna og J-Lo sange, hvilket til tider virker både malplaceret og lidt for meget.

Desuden mangler Home den originalitet som de allerbedste Pixar film som Toy Story (1995), Wall-E (2008) eller Inside Out (2015) indeholder. To karakterer som i starten virker til ikke at kunne sammen, som sammen så må kæmpe for at redde de ofte selvskabte problemer er bare set så mange gange før, og Oh og Tip kunne lige så godt have været udskiftet med en grøn trold og et æsel eller en vikingedreng og hans drage.

Home opfinder ikke den dybe tallerken, men leverer en ganske sød, velfortalt og humoristisk historie, som både børn og voksne kan nyde. Dens mangel på originalitet og den overproppede og poppede lydside trækker dog ned og gør Home til en god men også standard produktion fra Dreamworks’ side.

Ekstramateriale
Blu-Ray udgaven af Home indeholder både en almindelig og en 3D-udgave af filmen. Udover det indeholder filmen følgende ekstramateriale:
• Best Party Ever
• Oh’s Party Place
• Oh’s Party Planning Tips
• Oh’s Costume Party
• Short Boovies
• Deleted Scenes
• Be An Artist!
• Oh’s Others Extras
• The World of Dreamworks Animation

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Hjem
Original Titel: Home
Premieredato: 30. juli 2015
Instruktør: Tim Johnson
Skuespillere: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, Jennifer Lopez, Matt Jones
Spilletid: 94 min.
Selskab: Dreamworks Animation, Fox Paramount, 2015
Genre: Familie , Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.dreamworks.com/home/


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...