Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Blindness

En smitsom blindhed breder sig i en storby, og forvandler civilisationen til en primitiv ny race, der fægter sig frem i den daglige kamp, gennem skidt, lort ...
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Blindness billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Fernando...
120 min.
5 stjerner
Læs mere

Changeling

En utrolig, men sand historie, der simpelthen bliver godt fortalt af den uforlignelige Clint Eastwood.
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Changeling billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Clint Ea...
141 min.
5 stjerner
Læs mere

Zack And Miri Make A Porno

Kan man få nok af Kevin Smith? Næppe.
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zack And Miri Make A Porno billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kevin Smith
101 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Murder Party

Et stykke lowbudget, splatter art komedie. En ensom parkeringsvagt bliver ved et tilfælde inviteret til halloween party. Kom alene står der på invitationen!
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Murder Party billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jeremy S...
89 min.
3 stjerner
Læs mere

Letter to Anna

Anna Politkovskaya satte sagen højere end sit eget liv
15. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Letter to Anna billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Eric Ber...
84 min.
4 stjerner
Læs mere

James Morrison: songs for you, truths for me

Soul, blues og et strejf af noget stort.
14. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
James Morrison: songs for you, truths for me billede

BloodRayne: The Vampire Chronicles

Vampyrer i det vilde vest. En tragisk dvd-start på 2009!
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
BloodRayne: The Vampire Chronicles billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Uwe Boll
99 min.
1 stjerner
Læs mere

Madagascar: Escape 2 Africa (Xbox 360)

Et rigtig godt og dårligt spil.
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Madagascar: Escape 2 Africa (Xbox 360) billede

Sexrejsen til Japan.

Christina Lindberg ser som altid skøn ud i denne glemte exploitation film fra de glade 70'ere. Det er guf for fans af genren.
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sexrejsen til Japan. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Sadao Na...
73 min.
3 stjerner
Læs mere

Finn & Jacob, Fede tider.

Finn og Jacob er tilbage i ufarligt show til familien Danmark.
11. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Finn & Jacob, Fede tider.  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Renee Va...
102 min.
2 stjerner
Læs mere

Flugten

En dansk journalist i Afghanistan kidnappes og føres til en terrorcelle. Hun står til drab hvis Danmark ikke trækker sig militært. Uventet hjælpes hun til fl...
9. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Flugten billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kathrine...
100 min.
3 stjerner
Læs mere

Appaloosa

Western, venskab og vanskelige kvinder.
9. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Appaloosa billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Ed Harris
114 min.
5 stjerner
Læs mere

Nick and Norah's Infinite Playlist

Film for ungdommen om indie rock, kærlighed og en rundtur gennem evigt hippe New York.
9. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nick and Norah's Infinite Playlist billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Peter So...
87 min.
4 stjerner
Læs mere

X-Files – I Want To Believe

X-Files er (ikke) tilbage!
7. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
X-Files – I Want To Believe billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Chris Ca...
104 min.
1 stjerner
Læs mere

Kaiser Chiefs - Live At Elland Road

Oh My God for en fest, desværre dårligt indfanget...
7. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kaiser Chiefs - Live At Elland Road billede


Overskrift Højre Block
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The Defeated



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...