Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...
Berlinale 2019 -...
Berlinale 2019 -...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Girl In The ...
The Girl In The Spider's Web billede

Robin Hood
The House That J...
The Curse Of La ...
Ternet Ninja


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

License to Wed

Det er ikke småting den vordende brudgom må igennem inden han når op til alteret i denne fantasiløse komedie, hvor selv ikke Robin Williams kan imponere
21. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
License to Wed billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ken Kwapis
87 min.
3 stjerner
Læs mere

Pas på, Vi er Rasende!

Bud Spencer og Terence Hill deler øretæver ud, i en af deres bedste film
21. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Pas på, Vi er Rasende! billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Marcello...
101 min.
4 stjerner
Læs mere

The Heartbreak Kid

Så dårlig at det næsten gør ondt…
20. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Heartbreak Kid billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Bobby & ...
111 min.
1 stjerner
Læs mere
banner

Vandringsmanden.

Vandringsmanden kommer til sin ret i denne flotte udgivelse. Hvis man giver sig selv tid til at se den, venter der en stor og berigende filmoplevelse.
20. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Vandringsmanden. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Andrei T...
155 min.
6 stjerner
Læs mere

Halløj i operaen

Flot ny kopi af vanvittig komedie klassiker
19. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Halløj i operaen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Sam Wood
96 min.
4 stjerner
Læs mere

The Cats of Mirikitani

Interessant dokumentarfilm, der ikke udnytter et ellers kæmpe potentiale
19. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Cats of Mirikitani billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Linda Ho...
74 min.
3 stjerner
Læs mere

Garfield i den virkelige verden.

Den dovne hankat Garfield er tilbage. Denne gang i en animeret spillefilm der tager hans eventyr til nye højder. Spørgsmålet er bare, om han ikke er bedre i ...
19. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Garfield i den virkelige verden. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark A. ...
75 min.
3 stjerner
Læs mere

Minisekterne 2.

Endnu en omgang skæve historier fra insekternes vilde lille verden. Her er intet som det umiddelbart ser ud. Fantastisk og yderst charmerende serie for hele ...
19. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Minisekterne 2. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Thomas S...
60 min.
5 stjerner
Læs mere

Minisekterne 1.

Fantastiske små historier der giver et helt nyt bud på insekternes forunderlige verden. Top underholdning for alle aldersklasser.
19. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Minisekterne 1. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Thomas S...
60 min.
5 stjerner
Læs mere

1408

Snup en overnatning på dødens hotelværelse...
18. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
1408 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mikael H...
108 min.
3 stjerner
Læs mere

Waitress

Keri Russel gør det som tærtebager, i årets sødeste romantiske drama.
18. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Waitress billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Adrienne...
103 min.
5 stjerner
Læs mere

Andrea Bocelli - Vivere - Live In Tuscany deluxe (DVD/CD)

Populære partiturer fremført af den blinde og yderst sympatiske tenor, her i de idylliske udendørs rammer midt i Italiens hjerte, Toscana.
18. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Andrea Bocelli - Vivere - Live In Tuscany deluxe (DVD/CD) billede

Bee Movie (PS2)

Overtag styringen som en kække bi, Benson, der ikke vil finde sig i et ensformigt bi-liv. Især de mindste vil være godt underholdt af dette spil.
18. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bee Movie (PS2) billede

Mercenary - Architect of Lies

Det danske metalband, Mercenary, udsender deres seneste album i en limited edition udgave med en bonus dvd indeholdende guf for fans.
17. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mercenary - Architect of Lies billede

Italian Stallion - 2 disc Special Edition

Stallones ikke så velbevogtede hemmelighed slippes ud i lys lue på en af de mest kuriøst underholdende udgivelser i lang tid
16. mar 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Italian Stallion - 2 disc Special Edition billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Morton L...
70 min.
5 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
The House That J...
The Curse of La ...
Værk uden skaber
The Nun (4K)
Final Score
Danmarks Sønner
After
Hellboy
Asterix og Tryll...
El Angel



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...