Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Min store græske tur (Blu ray)

Tam pseudo-fortsættelse til den ellers så charmerende ”Mit store fede græske bryllup”…
16. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Min store græske tur (Blu ray) billede
BluRay Film Anmeldelse
Inst: Donald P...
91 min.
2 stjerner
Læs mere

Last Stop 174

En film om u-landes store kontraster, kriminalitet, korruption, af magt og frustration. Realitetsnær, næsten dokumentarisk.
15. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Last Stop 174 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Bruno Ba...
112 min.
4 stjerner
Læs mere

Min Store Græske Tur

Turguiden der selv skal guides i kærlighedens kringelkroge...
15. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Min Store Græske Tur billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Donald P...
91 min.
2 stjerner
Læs mere
banner

Stargate Continuum

Måske gentager historien sig aldrig
15. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Stargate Continuum billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Martin Wood
95 min.
3 stjerner
Læs mere

The Hills – The complete first season.

Denne første sæson af MTV’s populære doku-soap-serie rammer plet, og leverer god underholdning.
14. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Hills – The complete first season. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jason Sa...
204 min.
4 stjerner
Læs mere

Lie to me

He sees the truth. It’s written all over our faces.
14. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lie to me billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Adam Dav...
625 min.
5 stjerner
Læs mere

Valentine's Day

Amerikanernes rosenrøde mærkedag hænger muligvis danskere langt ud af halsen. Men derfor er ”Valentine's Day” på lærredet en ganske fin oplevelse der kan slu...
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Valentine's Day billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Garry Ma...
125 min.
4 stjerner
Læs mere

Coco Chanel & Igor Stravinsky

Kedeligt portræt af kærlighedsaffære mellem Coco Chanel og Igor Stravinsky med Mads Mikkelsen i hovedrolle.
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Coco Chanel & Igor Stravinsky billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jan Kounen
120 min.
2 stjerner
Læs mere

The Wolfman

Benicio Del Toro spiller ulvemand i Hollywood-horror-remake. Desværre er filmen forudsigelig og bliver derfor aldrig spændende.
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Wolfman billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joe John...
125 min.
2 stjerner
Læs mere

Prinsessen og Frøen

Prinsessen og Frøen er en traditionel Disney-fortælling, som ikke tilbyder noget nyskabende.
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Prinsessen og Frøen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Ron Clem...
95 min.
3 stjerner
Læs mere

Percy Jackson & Lyntyven

Herkules var halvgud og en af mytologiens store helte, men kan man være helt når man er ordblind og ikke kan sidde stille i skolen?
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Percy Jackson & Lyntyven billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Chris Co...
118 min.
4 stjerner
Læs mere

Futurama - The collected Epics

Fire Futuramafilm samlet i én, smuk boks.
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Futurama - The collected Epics billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Matt Gro...
353 min.
5 stjerner
Læs mere

Wallander - Dødsenglen

Endnu en omgang Wallander med herlige Krister Henriksson i front – svensk krimi når det er bedst.
11. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wallander - Dødsenglen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Agneta O...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

The Taking Of Pelham 1 2 3

Kedelig kapring uden kugleregn...
10. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Taking Of Pelham 1 2 3 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tony Scott
102 min.
2 stjerner
Læs mere

Management

Man kan komme langt på et glas champagne og et klap bagi!
10. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Management billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Stephen ...
90 min.
2 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...