Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Morten Grunwald ...
Torben Jensen Er...
Burt Reynolds Er...
Comedies À La Ca...
Den Perfekte Aft...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Cold War
Cold War billede

Ulvehunden
Honning Margreth...
Creed Ii
Hotel Transylvan...
Skyscraper
Familien Jul - I...
Sicario 2: Soldado
Aquaman
Den Skyldige


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

South Park - The Complete Second Season

Flere utrolige løjer fra de gale mænds hjerner!
16. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
South Park - The Complete Second Season billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Matt Sto...
411 min.
6 stjerner
Læs mere

South Park - The Complete First Season

Tag vel imod fire drenge og deres vanvittige verden!
16. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
South Park - The Complete First Season billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Matt Sto...
304 min.
6 stjerner
Læs mere

South Park – The Complete Fifth Season

Se eller gense de 14 episoder som South Park Sæson 5 består af. Cartman, Kyle, Stan og ikke mindst Kenny, må så grueligt meget igennem i deres opvækst i den ...
16. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
South Park – The Complete Fifth Season billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Trey Park.
297 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Babar 14 – Alexander den store.

Elefantisk underholdning for de mindste i familien. Ta’ med Babar og hans venner på eventyr. Det er ren fornøjelse.
16. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Babar 14 – Alexander den store. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Raymond ...
70 min.
3 stjerner
Læs mere

Krøller i sovsen

Så skulle der alligevel gå ca. 20 år, før vi fik en efterfølger til ”Huller i suppen”
15. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Krøller i sovsen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Morten L...
74 min.
3 stjerner
Læs mere

2001: A Space Odyssey

En fremtidsvisionær science fiction odyssey, der med iskold ro, fortæller om afmagten, at være fanget i maskinernes vold.
15. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
2001: A Space Odyssey billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Stanley ...
142 min.
6 stjerner
Læs mere

I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Drengen Justin frygter at hans forældre skal skilles, da det er sket for hans bedste ven, og en dag ser han til sin gru at julemanden er kommet på besøg og a...
14. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
I Saw Mommy Kissing Santa Claus billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
88 min.
3 stjerner
Læs mere

Moses - The Law Giver

Storslået og prædikende bibelfortælling
14. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Moses - The Law Giver billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Gianfran...
136 min.
2 stjerner
Læs mere

Tekkonkinkreet

Voldsom og visuelt imponerende, men alligevel karakterdreven og dramatisk velfungerende. Imponerende debut!
13. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Tekkonkinkreet billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
106 min.
5 stjerner
Læs mere

Thinking XXX

Thinking XXX er en spændende lille dokumentar, om nogle af porno-industriens største stjerner. Sobert og rørende!
13. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Thinking XXX billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Timothy ...
58 min.
3 stjerner
Læs mere

Fortæl det ikke til nogen

Fransk thriller i topklasse, kan du følge med?
11. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fortæl det ikke til nogen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Guillaum...
125 min.
5 stjerner
Læs mere

Control

Biografifilm om legendarisk musikker er intens visuel poesi om sjælelig isolation, der behændigt skøjter forbi enhver rockkliché.
11. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Control billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Anton Co...
121 min.
6 stjerner
Læs mere

Arn - Tempelridderen

Skandinaviens dyreste film lever op til forventningerne – og mere til! En film om kærlighed, og om den evige kamp imellem religioner.
11. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Arn - Tempelridderen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Peter Fl...
139 min.
5 stjerner
Læs mere

Aliens Vs. Predator 2

Spildt potentiale og masser af ufrivillige grin
11. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Aliens Vs. Predator 2 billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Greg Str...
94 min.
2 stjerner
Læs mere

Black Sheep

“Black Sheep” er mæhhhgtig god underholdning. Det er en film, hvor det er de små uldne, der har “fårdelen”!
8. jan 2008 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Black Sheep billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jonathan...
83 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Aquaman
Cold War
Spider-Man: Into...
The Rider
Mission: Impossi...
Matrix Revolutio...
Matrix Reloaded ...
The Looming Tower
Woman Walks Ahead
Lego DC Superher...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...