Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

The Young Victoria

Historisk drama om den længst siddende regent i England
7. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Young Victoria billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jean-Mar...
100 min.
3 stjerner
Læs mere

Taking Woodstock

Tag med tilbage til fest, farver og fnise-urt i en folkevogn
7. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Taking Woodstock billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ang Lee
115 min.
4 stjerner
Læs mere

The Dead Zone – The Complete Box

Velkommen til den døde zone...
6. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Dead Zone – The Complete Box billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: James He...
3263 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Precious

Precious er en fantastisk, men forfærdelig film. Som publikum vrider man sig i stolen, og spænder undervejs over hele kroppen af angst for, hvad Precious nu ...
4. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Precious billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Lee Daniels
109 min.
5 stjerner
Læs mere

Van Wilder: Freshman Year (Unrated)

Den dårligste teenagekomedie i nyere tid.
3. feb 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Van Wilder: Freshman Year (Unrated) billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Harvey G...
98 min.
1 stjerner
Læs mere

Den dråbeformede diamant

Flot film, henvendt til romantiske sjæle.
29. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Den dråbeformede diamant billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jodie Ma...
102 min.
2 stjerner
Læs mere

The Road

Viggo Mortensen er tilbage i de danske biografer, og igen har han valgt en spændende film at gøre det i. The Road er en rørende historie, som byder på skuesp...
28. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Road billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Hil...
113 min.
5 stjerner
Læs mere

Up In The Air

George Clooney har hovedrollen i romantisk komedie der vil mere end bare underholde med sukkersød kærlighed.
28. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Up In The Air billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jason Re...
100 min.
4 stjerner
Læs mere

Alting bliver godt igen

“A story should have a beginning, a middle, and an end... but not necessarily in that order.” Citat Jean-Luc Godard
28. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Alting bliver godt igen billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Christof...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

The Stepfather

“Family is the most important thing”.
28. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Stepfather billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Nelson M...
0 min.
2 stjerner
Læs mere

Jeg har elsket dig så længe

Hvis livet er for kort til franske film pga. ordene, så se endelig denne franske film; kroppenes udtryk er det væsentligste her.
27. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jeg har elsket dig så længe billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Philippe...
112 min.
5 stjerner
Læs mere

Wallander: Lækagen

Sådan røver du en pengetransport...
26. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wallander: Lækagen billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Henrik G...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Blood and Bone

Steven Seagal go home...
24. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Blood and Bone billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
90 min.
4 stjerner
Læs mere

Samantha Who – Sæson 1

Samantha Time!
24. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Samantha Who  – Sæson 1 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
330 min.
5 stjerner
Læs mere

Jernhårde Ladies

Billeder fra en gylden æra i dansk elitesport...
23. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Jernhårde Ladies billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mads Kam...
77 min.
4 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...